Още мъничко остана, скоро ще съм ДЕКЕМВРИЙСКА МАМА - Тема 7

• 55 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Mary, аз споменах Ариела. Води се sensitive и има снимка на мама с бебе на опаковката.

# 661
Здравейте мами!!! Аз ви следях в началото, но не съм се включвала много, понеже съм ужасно суеверна и даже ме беше страх да се радвам... Луда работа... Да кажа за мен малко- на 24години съм, първа бременност, чакаме момиченце с термин 10.12 , живея и ще раждам в София. За кръвното,аз също имам 130/80 с пулс 80-90.. А преди да забременея пиех минимум по 2 силни кафета на ден и никога не съм имала такова високо кръвно.

# 662
  • Лондон
Mary, аз споменах Ариела. Води се sensitive и има снимка на мама с бебе на опаковката.
Благодаря много,Вени Hug Ще потърся по магазините тук bouquet

# 663
Майчета, някъде прочетох, че е добре да се подготвим с поне една кутия адаптирано мляко вкъщи за след изписването на бебето, че дори и да имаме кърма, може понякога да не му стига.
Мамите, които вече са раждали и са наясно с млеката, може ли да ми препоръчат какво да купя, че нямам идея.

Благодаря!

# 664
Mama_Ves, една приятелка ми сподели, че най - доброто АМ е Актамил! Било по - скъпичко от другите, но си заслужавало! Благодаря на майката, която сподели за промоцията на памперси. Една мама сподели, че не си е купила нощница Alia99 мисля, кажи от къде си, аз живея в София и може да ти пратя, ако искаш в края на седмицата. Искам да кажа, добре дошла и на новата сурверна мама от София! Надявам се да и е приятно при нас и да споделя, това което я вълнува Simple Smile

# 665
Mama_Ves, една приятелка ми сподели, че най - доброто АМ е Актамил! Било по - скъпичко от другите, но си заслужавало! Благодаря на майката, която сподели за промоцията на памперси. Една мама сподели, че не си е купила нощница Alia99 мисля, кажи от къде си, аз живея в София и може да ти пратя, ако искаш в края на седмицата. Искам да кажа, добре дошла и на новата сурверна мама от София! Надявам се да и е приятно при нас и да споделя, това което я вълнува Simple Smile

Благодаря, ziche81, предполагам, че имаш предвид Aptamil. Ще го имам впредвид.

# 666
Най-доброто мляко на пазара е Лактана Био. Аптамил много надува. Лактаната има про- и пребиотици.  

# 667
  • Варна
Мен ми хрумват само някакви шашави заглавия като "След девет месеца мъчение, очакваме декемврийче с нетърпение" Laughing или "Няма вече болки и киселини, декемврийска мама току що роди"  Laughing . Не знам дали стана достатъчно ясно колко много ми тежи вече бременността.  Joy

За АМ е строго индивидуално кое ще понесе добре на бебчетата, аз бях взела Лактана Био, водят го едно от най-хубавите, аз бях доволна, една мама във фейсбук беше казала, че на ДМ марката е същото като Лактаната, но е доста по-евтино, аз взех от него сега за всеки случай, надявам се да не ми потрябва скоро.

Веси, добре дошла! bouquet

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 13:23 от Гануша

# 668
Mama_Ves, имаш право за името, по телефона така го разбрах. Хубаво е, че и другите споделят. Явно още ще се мисли. Simple Smile

# 669
  • София, България
Можете ли да ми покажете линк за млякото на ДМ, много съм смотана в тези бебешки неща, притеснявам се да не объркам нещо/всичко...  ooooh!

Аз тепърва ще си търся нощници, zaiche81, от къде си си купила?

# 670
  • Варна
Можете ли да ми покажете линк за млякото на ДМ, много съм смотана в тези бебешки неща, притеснявам се да не объркам нещо/всичко...  ooooh!

Babylove е марката на ДМ, като ги питаш в магазина ще те ориентират кое става за новородени, защото са няколко вида.

# 671
Благодаря ви за предложенията, момичета! Може би ще кажа на мъжа ми да вземе Лактана Био, като за начало.
За имената на новата тема ми харесват тези двете:

"След девет месеца мъчение, очакваме декемврийче с нетърпение"  Laughing

и

На финалната линия сме вече, в очакване на декемврийското човече!

Пропуснах да кажа добре дошли на новите мами. Успех!

# 672
Благодаря ви че макар и с включване накрая , ме приехте така добре   Wink Миналата седмица ми спряха магнезия, казаха че бебата вече била в таза,но не разбрах това означава ли че няма да чака до края. newsm78

# 673
VessyyD, очаквай бебо много скоро! Мона Лиза, взех ги от Перник по 6.50 лв. Ще ходя тази седмица и мога да взема и да ти пратя. Ако някой иска да си казва.

# 674
  • Варна
Аз се шегувах за моите заглавия, не се съобразявайте с тях.  Grinning

Веси, това че се е наместила не означава че сега ще тръгне, някои бебета се наместват още 2-3 седмици по-рано, по-скоро наблюдавай за тапата, тя по е ориентир.

Общи условия

Активация на акаунт