С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 262
  • 798
  •   1
Отговори
# 435
Ми обясни на мъжът ти, че частните болници са пълни некадърници и само взимат парите на хората, покажи му една-две статии в тази посока, и след това изберете държавна болница за процедурата
В Плевен АГ-тата са доста известни, хора от София ходят там дори.
Явно това ще е начина.

# 436
Аз знам, че премахване на органите не е препоръчително, също така в Плевен има прекрасни специалисти...дано и тя се вразуми.  Rolling Eyes Може би е добре мъжът ти да се пообразова по темата, знам ли...
Стринка ти Пенка й казала, че този професор в Плевен за нищо не става, друго си е в София, така че колкото и да я убеждавам, че всички мои колежки ходят на 300км от тук в Плевен, тя не иска и да чуе. А ММ ме ядосва, защото не може толкова сляпо да им вярва. Родители му били, е добре де, те и моите са ми родители, да взема и аз да изтегля 2000лв, че да платя на майка ми операцията за пердето на очите. Ааа ама не можело така с перде се живее, с киста ще се мре. Казах му, че той много добре знае, че съм с кисти на черният дроб от поне 10 години, и не съм хукнала да ги оперирам в частни клиники, е не било същото.
То пък бива егоизъм бива, но хич не ги оправдавам с възрастта, защото не всички са такива.

# 437
Не  смея  да говоря за дадени пари,защото получавам.
Водиха ме и на лекари,не се намери нищо страшно,
С ТЕЛК дори  не плащам престоя,когато ме оперираха преди години.
Дали не давате вид на заможни и  за това искат?Ако знаят колко нямате пак ли така ще бъде?Сигурна съм,че двама могат да се издържат...

# 438
  • Бургас
.....че ние живеем с двете заплати /провинциални/ с дете, с ипотека и кредит?! Толкова ли нямат мозък да загреят, или така ги устройва.
По-правилният въпрос е дали мъжа ти има мозък? Според мен е напълно наясно, че бабето може да мине спокойно в добра болница и по ЗК, но по един откачен начин, явно му е по-удобно да удисва на майка си, нищо че ще фалира семейството си.
Имаш голям проблем с мъжа си, не със свекървата!!!

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 11:08 от miss july

# 439

Дали не давате вид на заможни и  за това искат?Ако знаят колко нямате пак ли така ще бъде?Сигурна съм,че двама могат да се издържат...
Е какъв вид, за 5 години 1 път сме отишли на почивка, те много добре знаят за ипотеката, която е почти цялата ми заплата. Знаят че си купихме кола чак миналата година, и не вярвам да мислят, че е с пари кеш.
Сега чета тук за хистеректомията в бг мамата, и гледам, че въпросният професор Горчев, който аз препоръчах е в списъка с добрите лекари. Не знам и аз какво да ги правя. Направо съм в беизходица. Майка ми още преди 2 седмици предположи, че ММ ще й плаща разходите, но аз не вярвах, откъде да ми мине през акъла, че моят Убосник ще влезе в поредните кредити, за да глези майка си. Днес съвсем случайно по друг повод влязох в интернет банкирането му, и  Shocked като видях колко пари липсват за една седмица и ги проследих, чак тогава ми просветна какво се е случило.

# 440
Scarlet~, проблема ти е по-сериозен и не е по темата, тост не е главният проблем свекървата, а мъжът  ти
И нещата отиват от " С какво ви дразни..." , на по-сериозно ниво

Лично мнение...
Много мъчно ми стана, като те прочетох...с перде се живее, а с матка- не... Crazy

# 441
  • Варна
Тука наистина сериозно е станало положението. А той не ти ли каза за тези суми, че трябваше от банкирането да го научаваш? Ако е така, значи работата е доста по-зле от преструвките на свекървата.

# 442
  • при късмета
Скарлет, тръшни се и ти за престой в частна болница, с цел като на курорт и да ти намери парите веднага. Да го видим какво ще прави. Кажи, че и твоето здраве е важно и да го видим тогава чии кисти ще сметне за по-важни.
Покажи ясно на мъжа ти, както ти сметнеш за добре, че приоритетите му не са наредени правилно. Не мога да намеря грешка в логиката ти, така, че трябва да намериш начин и той да го разбере. Не може да вкарва семейството си непрекъснато в кредити, зад а е майка му в частна болница, само защото ѝ харесало, при положение, че същата работа ще свършат и в държавна болница.

# 443
  • Варна
Да де ама каква полза, ма ко? Той вече ги е дал. Пък какъв сеир ще стане, ако наистина заминат за чужбина  те тогава ще мрат по два пъти на месец.

# 444
Scarlet~, съжалявам, но твоят човек е виновен в случая.
Тя и моята искаше да си оперира жлъчката, но бързо синът ѝ я постави на място. На 85 г, с проблеми със сърцето, като много пъти преди това /по онова време/ са ѝ предлагали, но тя не се е съгласявала. Сега обаче еди коя си се оперирала при не знам кой професор в София и давай и аз.
Иначе "сервирала" на майка ми, че от крака не се умира, а от сърце, защото тя имало болно сърце, а майка ми има проблеми по малко със сърцето и повече с краката.

# 445
Ужас! Ей заради такива идиотщини се развалят семейни отношения. ooooh!
И свекървата, и мъжът са виновни за тая ситуация.
Писах, трих, писах, трих...
Scarlet~, накратко: Той осъзнава ли, че като даде парите на майка си, ще ги вземе от детето си? Ама хубаво, ако трябва му разясни. Защото то е основната му отговорност. След това са съпругата, родители, чинки, стринки и каквито има още там... Rolling Eyes
Може и на бабата да разясниш, че и тя нещо се прави на ударена май. Rolling Eyes

Или се опитай поне да отложиш интервенцията. Току виж му светне, че майка му всъщност няма да умира!

# 446
Ми той вече се крие, то това е проблема...просто ще се скрие, ще излъже и така...аз също имам подобни проблеми с моя мъж, макар и не в такива мащаби и по други поводи- дресиран е от малък да им играе по свирката и макар вече да е значително по-осъзнат, продължават да се пробват....

# 447
Много добре знае, че ще съм против, и затова не ми е казал.
То не й е за пръв път да се възползва, но толкова не сме я закъсвали никога.
Тя ме дразни много отдавна, още с факта, че не е нормално да искаш да ти се обажда синчето задължително по веднъж на ден, като синчето вече е на 40+. Но така са си го възпитали, че той вдигна скандал как това, че се чуваме с наште 1 път на седмица не е нормално, и как те си били близки. Разбрахме се да си се чуват, но не в мое присъствие, и така се примирих. След това правихме едни "далавери" платихме на леля му дела от един наследствен апартамент, пратихме техните да живеят нашироко, че да има къде да ни посрещат уж, и продадохме тяхното жилище, като с остатъка от парите трябваше да направим задължителните вноски при ипотека. Обаче се оказа, че те са взели 2000лв при продажбата, така и не разбрах защо, и къде потънаха, пак се примирих, казах си, ще вземем нашето в по-лош квартал, по-малко, все пак ще си е наше. Току ми идваха на гости, и се държаха точно като на гости, но стисках зъби, казвам си, нормално е, явно аз само си въобразявам, че някой пък е длъжен /при новородено първият път/ да ми помага. Но това вече с частните лекари ми идва в повече. Сега ме амбицират да направя всичко възможно, и колкото и да не ми се живее в чужбина, да се махнем оттук, и да се откача веднъж и завинаги. В момента само това ми се вижда вариант да се приключи с този кошмар.
emerald_eyesи как да му го обясня, като той е възпитаван в духа на старото време, че ТРЯБВА да гледа родителите си на старини. Досега се карахме по телефона, че изръси "давал съм предната седмица и пари за лекарства" еми ще дава, защото му е дете и за мен е длъжен да дава, а не на майка си за поредната простотия. Забрани ми да се обаждам на свеки, щото да не й наруша спокойствието явно.
Иде ми да му събера багажа и да го пратя при техните, толкова съм бясна. Обаче няма да иска, той ми е ясен.
Дано никога не откача дотам, че да увисна на врата на децата си. Praynig Не ги разбирам аз тези отношения, може би защото мен са ме възпитавали по друг начин, и той е, че децата с нищо не са длъжни на родителите си. Както казваше баща ми "Ако можеш да помогнеш на децата си, направи го, но ако не можеш, не им пречи"

# 448
  • Варна
И в чужбина няма отървия - такива и там ще дойдат, че и в къщата ти ще живеят, защото той е "длъжен да ги гледа". Имаше няколко такива истории из форума.

# 449
Scarlet~, кофти ти ги е надробил твоя мъж.  Confused
Сигурна ли си, че ако заминете ще бъде по-добре? Щото тогава да не почнат с "Ааа, те са в чужбина и изкарват много." А Western Union има в почти всяка банка... Confused

Общи условия

Активация на акаунт