С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 293
  • 798
  •   1
Отговори
# 450
Е, не, чакай сега, ще помагате, разбира се, но ако наистина има нужда. Ако тази операция беше належаща и животоспасяваща, ще се направи и ще се плати, смятам го за ясно. Хора сме, няма да оставим роднините си да мрат.
Но ти каза, че операцията е един вид застраховка, че в бъдеще няма да има проблеми, и не е належаща. Има значителна разлика.

# 451
Вие пък сега това ми кажете, остава и там да ми се друснат на главата. Още когато се запознахме ММ се чудеше, защо не искам да съм близка със свекървата, ами се държа на разстояние, още тогава му казах, че аз за свекървите винаги ще имам едно на ум, и хич да не си въобразява, че някога тя ще ме чувства близка, за нея аз винаги ще бъда "вещицата, която отне сина ми, и го отмъкна на 250км". За съжаление се оказах права Cry

# 452
Вие пък сега това ми кажете, остава и там да ми се друснат на главата. Още когато се запознахме ММ се чудеше, защо не искам да съм близка със свекървата, ами се държа на разстояние, още тогава му казах, че аз за свекървите винаги ще имам едно на ум, и хич да не си въобразява, че някога тя ще ме чувства близка, за нея аз винаги ще бъда "вещицата, която отне сина ми, и го отмъкна на 250км". За съжаление се оказах права Cry

Не ти го казвам с лошо, гадно ми е като те чета - примиряваш се и все гледаш на хората да им е добре.  Hug
Питам, защото има и подобни теми из форума. "Мислех, че всичко ще се оправи като заминем, ама не стана."- от тоя тип. Confused
А щом сега си вещицата, дето го е отмъкнала на 250км., да не станеш после вещицата, дето го отмъкна на 1250км. Confused Говори ги тия неща с мъжа си. Трябва да сте екип, щом ще заминавате в чужбина. И да имаш абсолютна подкрепа. Не само подкрепа, докато мама не писне.
Искрено ти пожелавам да се успокой ситуацията! Hug

# 453
  • при късмета
Скарлет, и на мен щеше да ми е да му събера багажа. Само, че аз бих го направила. Ясно е, че няма да иска. Не ти казвам да го направиш, но точно докато си бясна ще намериш начина, ясно да му покажеш, че не може да прави зад гърба ти нещо, с което знае, че няма да си съгласна.
Пари за лекарства дал, леле, много е направил.  ooooh!
Дай му да прочете темата

# 454

Дай му да прочете темата

Ако не мислех, че ще почне да й пили, че разнася свекървенските глупости, щях да кажа, че е добра идея.

# 455
  • Бургас
Явно парите за лекарствата на детето му му вадят очите за разлика от разходите за лиготиите  на майка му  ooooh! Мъжа ти ако не си смени приоритетите още много ще има да теглиш. А заминаването в чужбина нищо няма да промени. Най-много да ви се изтърсят, защото видиш ли, вече са стари и мнооого болни и някой трябва да се грижи за тях, а на послушния син ще му бъде набито в главата такова чувство за вина, че ще им събере багажа и ще ти ги натресе за части от секундата.

# 456

Чудесен подход към свекървата.

# 457

Ами права се е оказала... Или смяташ цялата ситуация за нормална? Rolling Eyes

# 458
Но, Скарлет, ако беше родила момче, за теб по презумпция също един ден някое момиче трябва да има едно на ум. Или греша?

# 459
Сега ме амбицират да направя всичко възможно, и колкото и да не ми се живее в чужбина, да се махнем оттук, и да се откача веднъж и завинаги. В момента само това ми се вижда вариант да се приключи с този кошмар.

А защо мислиш, че като отидеш в чужбина, ще се откачиш? По-вероятно е да се влошат в нещата, защото тогава ще печелите повече и съответно ще ви искат повече. А и от чужбина се пращат много лесно пари...

# 460
Аз пък го виждам по друг начин. Свекърва ти не ти е казала къде и как да раждаш, а и да беше казала нямаше да я послушаш. Защо тя да те слуша за лекари и клиники, намира си някой, на който има доверие, все пак нея ще оперират. До тук нямате сблъсък, сама си го направила като си предлагала. Второ има хора и хора, аз също родих в държавна болница, без да платя цент, а Мм е раждан платено в частна клиника. Тя си преценя какво и къде иска, въпроса е кой плаща.
Ясно, че няма рак, но явно е била нужна операция щом са казали, че детеродните органи са за вадене. Тези неща не търпят дълго отлагане. Майка ми направи такава операция и да в частна болница, но с направление и плати малко.
  Та в обобщение трябвало е да се изясните кой за какво ще плаща. Явно мъжът ти чувства синовен дълг да й помогне, кофти, че не сте го обсъдили, но не нападай нея.
 Имахме случай, в който свекърва ми искаше много пари от нас назаем, вдигнах луд скандал вкъщи, защото той беше готов да ги даде, а причината и начина на връщане бяха неприемливи. В крайна сметка не й даде. На нея не се сърдя, че е поискала.

# 461

Ами права се е оказала... Или смяташ цялата ситуация за нормална? Rolling Eyes

Не, чудя се нормално ли е така да подходя към снахата.

# 462
  • Варна

Та в обобщение трябвало е да се изясните кой за какво ще плаща. Явно мъжът ти чувства синовен дълг да й помогне, кофти, че не сте го обсъдили, но не нападай нея.

Ето, тук съм съвсем съгласна, грешния човек напада.

# 463
  • при късмета
Абе свекървата може да си решава къде и в коя болница да влезе, но щом плаща сина ѝ, който освен  семейството си, с тези пари кой друг да лиши, думата на снахата има тежест. Свеки си плаща всичко сама и тогава да видиш как сама ще избере държавната болница. И няма да остава още някой ден след манипулация, че ѝ харесвало.

# 464
Какво ви е виновна свекървата, освен че е отгледала путьо маринкин, който не смее да откаже на майка си и да каже на жена си.

Общи условия

Активация на акаунт