С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 282
  • 798
  •   1
Отговори
# 570
За това я разбирам и аз казах, че не искам да им слушам ежедневните разговори, но те пък взеха, че се разредиха и на него му писна. Сега, обаче са подновени с пълна сила, тъй като оперирахме малкия и баба му ще пукне от притеснение. Вчера Мм не издържа и й се скара, че колкото на нас ни е изпушила главата с две болни, само тя ни липсва. Снощи беше капак в 22 часа "Ама сигурно ме лъжеш, че се храни!" Ами и да те лъже, какво можеш да направиш, бе жена?! #Cussing out

# 571
  • Бургас
Zoι, да не му махнахте сливиците на дребния?

# 572
  • София
И така да е, защо ли си мисля, че при големи и равноправни хора, отношенията не се уреждат със забрани? newsm78
Защото забраната е също толкова неефективна мярка, колкото и опита да промениш някого по твой калъп.

# 573
  • Ямбол
И така да е, защо ли си мисля, че при големи и равноправни хора, отношенията не се уреждат със забрани? newsm78
Защото забраната е също толкова неефективна мярка, колкото и опита да промениш някого по твой калъп.
Сега съм абсолютно съгласна с Абсурт.
Наблъскала му забрани и го е принудила да крие от нея, все едно е някой хлапак, който крие бележника си от мама да не му се кара.

# 574
Ми ние не я съветваме да му забранява, а да се разберат
То операцията е само повод, а явно отношенията куцат

# 575
  • при късмета
Свекървата няма начин да не им знае финансовото положение. Чудя ѝ се с кой акъл се е запънала да е именно тази болница, този лекар, на тази цена, не знае колко пари ще ѝ трябват, ама ги иска от сина си. На цената на поредния му кредит. И вие я оправдавате  ooooh!
Ако са толкова близки майка и син и сина, според някои "от неслушащите жена си", то тогава свекървата няма начин да не им знае финансовото положение. Защо тази светица тогава така се е запънала за тази болница?

# 576
Защото хората с възрастта се променят, чисто психически, и стават големи егоисти

# 577
Здравейте, вчера ви почетох малко и понеже от няколко дни ме сърби клавиатурата, най-сетне реших да пиша. Понеже нещото, което направи тя, не беше сериозно, и по-скоро хумористично подхождам, затова го пиша, инак другите неща си ги спестявам, както знаете.
През една част от уикенда детето беше при нея. Момиче е. Върна се с подстриган бретон. За втори път се случва през последната година. Първият път беше предупредена, че не е хубаво това нещо.
За тези, които ще тръгнат да я защитават, казвам, че пускам бретона. Идеята е да се захваща с шнолки за момента, докато порастне достатъчно, че да става зад ухо. Както и да е, за мен това изобщо не е важно.
А мъжът ми каза - е, какво толкова, забравила е какво сме й казали...  Tired Тъжно ми е и за бретона, и за мъжа. Има и още много, това така лековато го вмъквам тука ...

# 578
  • София
Късмет си извадила ти с бретона!
На една приятелка свекървата заведе детето- с руси къдрици, първа косица, до рамо, на бръснар-  да го мине с машинката нула номер, защото хем да се сгъсти косата, хем да личи че е момче!
Аз бих я убила и излежала без угризения.

# 579
  • Бургас
Не мога да разбера хора, които искат да прокарат вижданията си на всяка цена, с всички средства, ако ще и да си разбият семейството.

Да, наистина, чудя се защо мъжът на Скарлет така неистово се опитва да си разбие семейството. Не ги разбирам такива хора.....    Wink

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 13:10 от sixsens

# 580
Пълна луна, колко е голямо детето? То как е реагирало? Аз още при първия път щях да бъда крайна до такава степен, че да разбере, че няма шанс да има втори път такова своеволие.

# 581
Късмет си извадила ти с бретона!
На една приятелка свекървата заведе детето- с руси къдрици, първа косица, до рамо, на бръснар-  да го мине с машинката нула номер, защото хем да се сгъсти косата, хем да личи че е момче!
Аз бих я убила и излежала без угризения.
До 1 годинка беше кьосе тя, както и сина ми де, и на двамата късно им порастнаха косите.
Към 2 и половина чак вече имаше косица. Аз съм с много тъмно кестенява, гъста, чуплива, огромна коса. Детето е русо /на баща си, той е бил такъв като дребен/, с тънка, по-редичка, пухкава косица, като повечето руси коси. Нали знаете, повечето естествено руси коси са тънки и редки. Аз я обожавам с тази й косица, никога не съм мислила, че ще родя русо момиче и ми е кеф, щото е страшно сладка.
Е, нашата, след порастването на косата, един ден се изцепи "Е как можа да вземеш на баща си косата, такава пършива....". Идеше ми да й шибна един, честно ви казвам. То па бива, бива .... И това пред детето бе, директно. Няма угодия, няма. Ако беше черна и гъста, като моята, щеше да иска да е руса, ако е руса, що не е гъста. Както има една приказка "Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо." Проблемът е, че както намира на сина си кусури на всяко нещо и не спира да дудне, така минава и на дъщеря ми вече, което просто теория няма да й мине номера.
Деси, в момента е на 3 и половина детето. Първият път не помня кога беше, може би преди една година, може би пролетта, не помня точно, преживях го някак, хайде, коса е, расте ...
Крайна не крайна - не става бе, то не разбира от дума. Казва "Добре" и после си прави каквото си знае. Ми няма да ходи там и това е, 3 години давах шанс хора, аман, просто аман.       

# 582
Добре бе, някъде генерално са сбъркани нещата. 21 век сме, коя свекърва или тъща или квото е там може да си позволи да подстригва така внучето си. Какви са тези отношения, къде се развиват нещата, на колко години са тези свекърви, на 100?

А тези сравнения на кой взел косата, носа, очите, егати глупостите.

# 583
Не знам какво да ти кажа. Според мен много генерално са сбъркани нещата, да. Лошото е, че според мъжа ми проблема е в мен.  Sad
* на 70 е, не е първа младост, но не е това проблема, според мен. На пъпа на София, хора с претенции и високо самомнение...

# 584
Лошото е, че според мъжа ми проблема е в мен.  Sad

Това е основният проблем. Трудно ще се пребориш  Confused

За случаят на Скарлет - по принцип и аз не бих отказала да помогна за лечение. Обаче, ако заболяването не е нещо животозастрашаващо, а е рутинна операция, мисля, че може да се избегне частната болница. С добро проучване в държавните болници работят страхотни специалисти и ежедневно не малко хора поверяват живота си в ръцете им. Според мен ако не тръгва на нож когато разговарят с мъжа си, има начин да го убеди, че това е разумно решение, дори и без да имат особени финансови проблеми

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 13:29 от veselka1

Общи условия

Активация на акаунт