С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 161
  • 798
  •   1
Отговори
# 135
  • Оптимист по принуда
Момичета,черпя аз свеки по случай РД.
За целта от сладкарница купувам различни видове ръчни бонбони (исках нещо по-специално да е ,а не обичайните в кутия).
Та,черпя я аз при което ,преди всякакви пожелания и тривиалности,получавам намръщени физиономии и възторг "ау,много са мазни,не мога,ще се насиля с кафето,за да я изям...мойте са по-хубави"  и още десетки изхвърляния как нейните превъзхождат ,тези с които съм решила да почерпя.
Ами болно ми стана ,хора . Насълзих се и не издържах. Всички,които опитаха от въпросните бонбони ,бяха очаровани...
Дали не го направи нарочно?!
Е , не е искала да ме засегне (според моя) ,но поне малко съобразителност няма ли тая жена?
И аз бих се засегнала. Малко тактичност никога не е излишна.

# 136
Моята също има такива коментари. Пример: подарявам ѝ кашмирен шал за рождения ден. Отговорът беше: "Ъ, аз не нося шал, за какво ми е?" ooooh!
Амо вместо това можеше да отговори: "Благодаря, много е хубав."

# 137
  • Оптимист по принуда
Моята е същата. Благодаря трудно и' се откъсва.

# 138
Ако не подариш лошо, ако подариш още повече.
Моята никога нищо не харесва, но коментарът еот типа: Аз вече ще умра, за какво ми е или на мене не ми трябва, вземайте си го!

# 139
  • Бургас
Моята никога нищо не харесва, но коментарът еот типа: Аз вече ще умра, за какво ми е или на мене не ми трябва, вземайте си го!

Другия път й подари гробищен парцел, че нали тъй и тъй е тръгнала да мре  Simple Smile

# 140

Другия път й подари гробищен парцел, че нали тъй и тъй е тръгнала да мре  Simple Smile
ШиОмра hahaha.

# 141

Мислех си го и аз. Една позната с подобна свекърва изръси " тамън ще си хубава на погребението"!. По повод подарена дреха беше. Ама вече тотално и бяха избили чевиите  Crazy Всеки ден мреше таз жена!

# 142
Извинявайте че ви нахлувам в темата, ама и аз да споделя че нямам на кой да се оплача
Скрит текст:

Мислех си го и аз. Една позната с подобна свекърва изръси " тамън ще си хубава на погребението"!. По повод подарена дреха беше. Ама вече тотално и бяха избили чевиите  Crazy Всеки ден мреше таз жена!
Баба ми е същата (майката на баща ми)  Crazy
Анонимна моята свеки е същата- правила съм нещо идва ми на гости черпя я, а тя вика 'добре е, ама аз го правя по вкусно  ooooh! не я питам кое е по-вкусно черпя я  #Cussing out
Лилянче искрено ти съчувствам, с моята е абсолютно същото с разликата че нямаме общ бизнес. Въпреки че съм решила да отварям ресторант (на дали ще стане скоро де) и тя вече разправя на всички че ще отваряме семейна заведение даже вече е решила какво ще продаваме и как ще изглежда  #Crazy и колкото и да обяснявам че ще е само мое тя не разбира от дума- тя щяла да готви и да прави закуските защото не познавала човек който да готви по добре от нея  ooooh!

И аз си мислех в началото че няма да имаме проблеми, много се разбирахме много я обичах до момента на раждането на първото ми дете. Имаше един момент в който ме издразни преди това, когато забременях почна 'ама какво дете вие не сте женени' ама не ми направи толкова впечатление. На раждането дойдоха и тя и мм влезнаха с мен, казах че искам сама да раждам, за да се усети да излезне ама тя не. Тя се обърна към моя и вика 'ти ако искаш излез, ама аз няма, неможе да пропусна раждането на първото си внуче'.  След това как да е месеше се в това как ще я гледам 'как така няма да и даваш вода' 'ти докторите няма да слушаш, мен ще слушаш, аз знам по добре' 'как няма да я изкарваш до 40 дни, в нашето семейство няма суеверни хора' и всяко нещо с което не съм съгласна '  ей това най ме дразни. Един път казах 'да ама в нашето пък така сме решили' и като се обиди... с моя чак се изпокарахме че е казала един куп неща за които незнам даже че съм казала. Малката нямаше годинка като почнаха да и навират в ръцете да гризяла кокали да се учела да яде месо, кренвирши- най противното ми нещо, сладки, шоколад-  въпреки че мм изрично им забрани, те скришно ама да свиквала, даже я учеха как трябва да плаче за шоколад  #2gunfire  Малкия беше на 3-4м като почнаха да го вдигат да сяда, въпреки че казах докато не почне сам НЕ, на 4-5м почнаха да му дават да опитва сметана, шоколад да се учел да яде сладко. В тяхното семейство сладкото незнам как да го нарека- ама ако не ядеж сладко (като мен) направо ще те убият. Малкия от скоро почнах да му давам и кис. мляко (козе) ама му го давам само разредено с малко вода, свекървата да вземе да ми сложи в кофичката (1кг) няколко лъжици захар, че детето да не се учело така да яде, добре че го опитвам преди да дам, то беше толкова сладко че чак гадно  Sick направих кекс  hahaha
Сега по скорошни случки- Етървата има бебе и свекървата постоянно 'това така ще правиш, онова така, за да не стане и твоето като ... (сина ми, 10м бебче което яде на поискване, все още кърмя, спи когато иска и то при мен, само на ръце и то само в мен)' Когато и кажа това не е добре за бебето, свекървата веднага се меси 'ти нея няма да я слушаш, аз ти казвам така, ако искаш да ти помагам ще го гледаш както АЗ казвам' Етърва ми е от село и родителите и я възпитават че тя трябва да слуша свекървата за да получава каквото поиска (получава и се де)  Бебето им няма 1м вече се отби от глупоста да се храни на 3ч режим, не и стигаше кърмата и дохранваше, вечер заспива в 11 буди се в 4 и не му дават да яде наливат го да изпие 1 шише вода и след това чак към 5-6 му се дава да яде, АМ му се слага по 2ч.л. захар  #Crazy понеже свеки казва че е гадно така, неиска биба топят я постоянно в мед. И всичко това понеже  докторите (и най вече аз) казваме че нетрябва, а свекървата да покаже че ще е на нейното. Както и да е не е моето дете, ама ме дразни постоянното натъртване как нетрябва да става като моето дете.
Меси се в отношенията ни с мм, когато ще ходим за уикенда някъде веднага се самопоканва, че и девера и етървата взима, а знае колко ми е противно да излизам с тях, етървата все и е лошо, все нещо не и харесва, все е намръщена че не и обръщаме постоянно внимание, абе ужас  ooooh!
Хванала да говори с хазяйна ни и му казала че ще напускаме, защото беше намерила голяма квартира и искаше всички да отидем да живеем заедно, че най накрая да има кой да ми гледа децата както трябва  bowuu , добре че човека звънна на мм да го пита от кога и моя му казал че няма такова нещо.
Добре че не разбрах поне малко от всичко това преди да се оженя, че иначе щях да избягам с 200. Не си мислете че той е някое мамино синче, но работата му е такава че често е в командировки и повечето неща се случват докато го няма. Пък и колкото да и обяснява и да се кара с майка си няма никакъв ефект. Малката много ги обича и постоянно ги търси и само за това все още търпя.

# 143

Добре че не разбрах поне малко от всичко това преди да се оженя, че иначе щях да избягам с 200.
Жалко, че не си го разбрала преди да се омъжиш.

Свекърва ми да присъства на раждането ми- това изби рибата! ooooh! Добре поне, че не е взела лично участие в направата  на бебето.

# 144
Уиш, то остана и да се завие с тях под юргана и да вика: "ааа не така, а ей така".  Naughty
Момичета! Възхищавам ви се на канското търпение, какви неща търпите. Аз не мога. В момента ММ е обвинен, че е дресиран от жена си и играел само по нейната свирка, а пък видиш ли брат му си слушкал мама и с тях проблеми нямали. ММ се смее на такива реплики, махва с ръка и хич не си ги слага.
А аз вече не се ядосвам.  Mr. Green

# 145
  • София

Добре че не разбрах поне малко от всичко това преди да се оженя, че иначе щях да избягам с 200.

Скрит текст:
Свекърва ми да присъства на раждането ми- това изби рибата! ooooh! Добре поне, че не е взела лично участие в направата  на бебето.
Точно. Бягането с 200 щеше да е прекалено бавно. Но ми е странно как толкова нагла свекърва не си е проличала преди това.

# 146
  • Варна
На мен ми е странно снахата как не й е прегрял реотана още и да я натика в миша дупка.

# 147

Свекърва ми да присъства на раждането ми- това изби рибата! ooooh! Добре поне, че не е взела лично участие в направата  на бебето.
Сестрата на баба е присъствала на раждането на първородната си внучка. Акушерка е.

# 148
Абе, аз като бях млада, всяка събота аз и ММ , аз бременна!, се качвахме в рейса и изминавахме 28 спирки да ходим у майка му на гости УЖ. Де факто тогава й беше денят за чистене, и тя въпреки че беше жена в активна възраст, и с мъж и още един син у дома, чакаше ММ да й изтупа килима, да й опъне балатума и прочие неща. После това се повтаряше и с малко бебе...всяка Божа събота Simple Smile  А у дома аз си миех, тупах, перях...е, след години сам се отучи, особено след нейни брутални изцепки  Laughing
Някои от девойките, които пишат тук, и най-вече мъжете им, ако са мъже  Laughing изобщо, ще се осъзнаят и ще си вземат живота в ръце  Laughing Пожелавам им го от сърце!
ПП Моята свеки само звънеше в родилна зала по телефона, и двата пъти първа разбра че съм родила, акушерките ме спукваха от бъзик  Laughing

# 149
Милена, не си личат. Някои така се прикриват, че ще ти скрият шапката. И ние с моята много добре се разбирахме преди да дойде детето. Обаче сега си давам сметка, че е било, защото сме нямали близки контакти чак толкова. На гости за два дни по празниците и айде. Празник е, човек не се занимава с глупости. А и обикновено по празниците наминава някой "външен" и пред него всичко трябва да е идеално.
Ражда се детето и тя решава, че аз съм част от нейното семейство и ще живея по начина, по който тя казва.
Преди да родя като занеса нещо за ядене на някой празник имаше: "ауу, много вкусно", сега ако занеса има: "ама, защо си донесла, аз това мога да го сготвя".  Joy
И още нещо преди да станете семейство с човека до теб не мисля, че трябва да те интересува нагла ли е майка му. Нали обичаш него, искаш него. Проблемите с родата са чааак после. Като се роди детето и вие сте деца, които сами и гъза не може да се избършете, те знаят по-добре как се гледа бебе.  Mr. Green Аааа, и като се отделите в собствен дом. Жените никакви домакини не са. Барат си ушите ол дей и ол найт. Свекървите знаят най-добре.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт