С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 132
  • 798
  •   1
Отговори
# 120
В такъв случай, най-добре по-редки срещи, а ако взема повечко решения "за ваше добро" винаги може да се приложи варианта "Да, добре, ще го обмисля" и после правиш каквото си искаш.

# 121
Доста интересни коментари прочетох Simple Smile С приятеля ми живеем от две години отделено от родителите ни. Неговата майка е много мила жена, чак може да ви изглецда странно, но се разбираме Simple Smile и дърдорим... Тази жена е много съобразителна и не ни се бърка никога за нищо, каквото и решение да взимаме. Винаги когато съм у тях и сме заедно,се чувствам добре приета и някак топло. Докато моята майка е толкова натоварваща и се налага за всичко - какво да се яде, какво да се прави, какво да се носи. има решение за всичко от А до Я без много да се съобразява. Но ми е майка какво да си я правя... Simple Smile и така общо взето

# 122
  • Оптимист по принуда
И това е тема за оплаквания от свекървите  Hug

# 123
  • София
Скрит текст:
Да, точно там е допирната ни точка. Но по отношение на деловите отношения няма много проблеми или поне за там си затварям очите за някои дреболии.
Проблемите идват, когато тя еднолично взема решения, от които обаче зависим и ние, уж за наше добро, но непоискано.
Скрит текст:
Стават недоразумения и обстановката се невротизира. Когато я няма, макар да ни е по-трудно, всичко е спокойно и се оправяме идеално.
Това ми е създавало големи проблеми. И е много тъпо оправадание за неадекватни действия от възрастен.

# 124
Подминала съм новата тема. Извинете,  но дамата на снимката,  прилича на прабабата на моята свекърва,  лека и пръст. Отчайващо. Толкова няма ли прилична снимка,  на една съвременна свекърва.

# 125
  • Оптимист по принуда
Дай твоята. Wink

# 126
# 127
# 128
Да не ми завидиш,  ей. Даже и поизлъгах с годинити. Хих

# 129
  • Бургас
Бобка, как вървят нещата със сина и снахата? Още ли се правят на интересни?

# 130
Бобка, как вървят нещата със сина и снахата? Още ли се правят на интересни?
  Всичко е наред.

# 131
Момичета,черпя аз свеки по случай РД.
За целта от сладкарница купувам различни видове ръчни бонбони (исках нещо по-специално да е ,а не обичайните в кутия).
Та,черпя я аз при което ,преди всякакви пожелания и тривиалности,получавам намръщени физиономии и възторг "ау,много са мазни,не мога,ще се насиля с кафето,за да я изям...мойте са по-хубави"  и още десетки изхвърляния как нейните превъзхождат ,тези с които съм решила да почерпя.
Ами болно ми стана ,хора . Насълзих се и не издържах. Всички,които опитаха от въпросните бонбони ,бяха очаровани...
Дали не го направи нарочно?!
Е , не е искала да ме засегне (според моя) ,но поне малко съобразителност няма ли тая жена?

# 132
Може да се е почувствала "прецакана", как така различни бонбони за всички...И е възможно наистина да не е харесала вкуса.Чувства те близка, за да каже каквото мисли.И моята не е особено тактична, но вече свикнах и обръщам на майтап.Аз бих предложила да опита и от другите бонбони, може някой пък да ѝ хареса...

# 133
Момичета,черпя аз свеки по случай РД.
За целта от сладкарница купувам различни видове ръчни бонбони (исках нещо по-специално да е ,а не обичайните в кутия).
Та,черпя я аз при което ,преди всякакви пожелания и тривиалности,получавам намръщени физиономии и възторг "ау,много са мазни,не мога,ще се насиля с кафето,за да я изям...мойте са по-хубави"  и още десетки изхвърляния как нейните превъзхождат ,тези с които съм решила да почерпя.
Ами болно ми стана ,хора . Насълзих се и не издържах. Всички,които опитаха от въпросните бонбони ,бяха очаровани...
Дали не го направи нарочно?!
Е , не е искала да ме засегне (според моя) ,но поне малко съобразителност няма ли тая жена?
Като и опознаеш вкусовете,  засегния и ти без да искаш. Ако не схване от първи път, повтори. Аз така пробвах,  и се получава,  поне смъква гарда.

# 134
Моята е същата- никога нищо не харесва, хората я черпят, тя коментира...Научих се каже ли нещо негативно да казвам „Чудно е, на мен много ми харесва”. Точка.

Общи условия

Активация на акаунт