С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 219
  • 798
  •   1
Отговори
# 660
Снощи влязох в банята и оставих детето при ММ. Връщам се след 10мин и моята почва да ми обяснява, как баба й е много болна, сега трябва да викаме линейка  #2gunfire Защо е нужно да обясняваш на 3г дете, какво ти е точно. Може ли да е толкова зле тази жена. ММ го отнесе, че изобщо й е позволил да говори с детето на тази тема, той ми разправя, че тя искала да чуе детето, но уж той не знаел какво й е говорила. Е познайте, това дете става през 2чАса цяла нощ с ревове, но след 2ч само го бутах той да става, каквото си е надробил да си го сърба.

# 661
  • София
Той наистина може и да не е чул, синът ми като говори с баби дядовци не седя до него. Бабата е за бой. Леля ми наскоро беше свършила подобна идиотия. Казала на кръщелника ми, който е в първи клас и е дете на племенника ми, че майка ми обичала повече сина ми, и съответно детето отишло при майка ми разплакано, тя го успокоявала, родителите му го успокоявали... И това не ѝ е за първи път. Тя е единствената роднина, с която съм решила, че синът ми няма да има контакти. Има отровни хора и това е. Фактът, че са близки, не ги прави по-малко отровни.

# 662
Не знам как не е чул, като ние на малката не й даваме телефон, понеже й нямаме доверие, че няма да го изтърве, и като иска да говори, й държим телефона.
Иначе за успокоение на  една част от коментиращите тук, както се и предполагаше, нищо раково й нямало, кистата била обикновена, доброкачествена.
Скрит текст:
Само да й дойде на ум да си маха още някой орган профилактично догодина.  #Crazy Че на мен ми бяха махали жлъчка преди много години, и тя наскоро се сетила, че нейната била прегъната й и пречела, но нещо докторите явно я разубедиха за момента. Нейна стана, снахата няма жлъчка, що пък аз да имам, или Пена няма матка, и аз искам да я махна. Само дето след операцията за 2 чАса звъня 4 пъти да се оплаква колко й е зле.  В петък ММ ще ходи до болницата, че да я вземе и да я откара до тях. Но му обясних, че ние с детето няма да ходим, поради очевидната причина да не я товарим и с гости.

# 663
Скарлет, предложи й да си махне мозъка, явно и той не и е нужен.
Моята свекърва онзи ден ни беше на гости и се беше загрижила, че не сме взели храна за кучето. ММ и вика "ти за бебето не пита дали сме взели храна, а за кучето мислиш" Simple Smile

# 664
  • София
Не знам как не е чул, като ние на малката не й даваме телефон, понеже й нямаме доверие, че няма да го изтърве, и като иска да говори, й държим телефона.
Скрит текст:
Иначе за успокоение на  една част от коментиращите тук, както се и предполагаше, нищо раково й нямало, кистата била обикновена, доброкачествена.
Скрит текст:
Само да й дойде на ум да си маха още някой орган профилактично догодина.  #Crazy Че на мен ми бяха махали жлъчка преди много години, и тя наскоро се сетила, че нейната била прегъната й и пречела, но нещо докторите явно я разубедиха за момента. Нейна стана, снахата няма жлъчка, що пък аз да имам, или Пена няма матка, и аз искам да я махна. Само дето след операцията за 2 чАса звъня 4 пъти да се оплаква колко й е зле.  В петък ММ ще ходи до болницата, че да я вземе и да я откара до тях. Но му обясних, че ние с детето няма да ходим, поради очевидната причина да не я товарим и с гости.
В такъв случай, да, съгласна съм, и той има вина.

П.П. Свекърва ти е...  Stop  Не понасям хора, които мрънкат непрекъснато.

# 665
О,тя операцията факт вече.Аз си мислех дали знае  колко "поддръжка"има след интервенция,и  то голяма в случая.Една близка избяга от смяна на става след като разбра,че пак ще е с бастун и  получи инфо какво следва после. Десетилетия изкара така ,нещо   инжекции  купиха   и това е . Господ дава веднъж ,другото е патерици и  нямаме излишни органи.
Ама кой  каквото си направи...селото да се мъчи не може.С климакса тези кисти и   подобни  не се хранят и  не са проблем. За  нея   са или  е  другаде проблема.
Няма да ти е лесно.
Добрата новина е,че едва ли може да си позволи повече заеми ММ.

# 666
Е какво, в частната клиника ли махаха в крайна сметка? Явно да...

# 667
  • Оптимист по принуда
Тази жена как е събрала всички най-неприятни за мен качества не знам. Себична, безотговорна, нахална, несъобразителна, коравосърдечна. И още може.

Щях да пиша за на Лиляна свекървата - докато бяхме все още в Б-я, имаше една баба, приятелка беше на моята покойна баба. Мине се не мине седмица  и като ме срещне, все ми говореше как  ходила тя на гробищата, как тя преливала, чистела, свещи палела...Ние защо не сме ходели. Бъркаше ми не знам къде.

# 668
Деми ,да не иска да и платите за труда?Тук доста хора така правят,като са далеч или нямат възможност да оправят гробове. Аз оправях  на всички близки като съм тук ,но от две години вече не ходя и  на моите.Някак отстинах и не намирам нищо там-утеха няма.Пък и  си викам ,като отида и аз ,освен бетон отгоре и толкова,кой ще си губи времето да копае.И за какво?Няма да изляза да недоволствам.Всичко е докато е жив човек ,там няма нищо,това разбрах.Но  всеки си има  илюзиите,особено като е наскоро.С времето ...се излекуваш от илюзии.

# 669
Подобни хора натрапват мнението си винаги, ако не е за това, ще е за друго...

# 670
  • Оптимист по принуда
Не, Боряна, иска да и' благодаря хиляда пъти (което аз ест. правя) и да натяква как тя е много грижовна, а ние едва ли не нехаем за близките си. И естествено - хорското мнение, с него се захранва. 

# 671
Чак пък хиляди,то неудобно и за двете страни,ако са нормални хора.Но  какво ли не съм видяла вече....

# 672
  • при късмета
Една братовчедка на баща ми ми къса нервите, вече няколко години с тези гробища. Тя поддържаше гроба на баща ми, с идеята тя да си купи въпросното място приживе ( и това не го разбирам, ама нейна си работа). При определяне на въпросното гробищно място, ни обясниха, че ако не го платим след 8 години могат да го дадат на друг. Сега обаче явно нещо се е променило, защото въпросната леля ме гони да ходя да ѝ вадя у-ние за наследници, че трябвало да идем с него и там на място да ѝ прехвърлим гроба на нейно име. 8 години отдавна минаха и си мислех, че е както са ни казали тогава. На мен не ми е кой знае какъв проблем, ама сестра ми няма да се литне от чужбина заради въпросната простотия. Още преди бях обяснила на въпросната, че няма как това да се случи, а ѝ беше дадено разрешение, като изтече срока да си оправи нещата сама. Явно го е изпуснала и нещата са се променили и започна едно звънене през месец сестра ми да си била идвала, да ходим да ѝ прехвълим мястото.
Вече е рефрена как ние сме незаинтересовани, тя колко години поддържала гроба, защото ние не сме се сещали.
Изобщо не ме впечатлява. Като се преместихме и домашния телефон от старото място закрихме, та вече не може и да ми досажда. Обаче сега е виснала на врата на леля, на баща ми сестра му, с която си поддържам връзка и нея тормози за координати.
Хич и не си го слагам как изглеждам в очите на нахални роднини или какво искат да втълпят на някоя баба пред блока или на улицата. Да ме изкарват какво искат, аз няма да седна да дудням на сестра ми да остави две деца или да се помъкне се тях от чужбина, че да свършим работа на роднина клюкарка, която не си е свършила работата, когато е можело, при положение, че ѝ е дадено разрешение.
Така и благодарност, че е поддържала гроба не можа да изкара

# 673
  • Варна
Явно го е изпуснала и нещата са се променили и започна едно звънене през месец сестра ми да си била идвала, да ходим да ѝ прехвълим мястото.

#Shocked

Извинявам се за грозното изказване ама защо следващия път не я попиташ толкова ли се е забързала да влиза във въпросното място, че само за това говори?

# 674
Не  съм чувала да е останал някой непогребан ,пък мястото  няма и да види.Като си го иска,да го заема ,то  хората заеха хубавите места...

Общи условия

Активация на акаунт