Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 86

• 96 649
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Това за данните е вярно, но снимките са били там до последно. Снимките са там.

# 706
Момичета, благодаря на всички за пожеланията  Hug
За днес БР 3.  Дана, ти също ли подкара програмата? Много се радвам....
Аз сякаш не искам да тренирам с повече от пет килограма. В това има смисъл, само ако понамаля храната . Ако си ям здраво и вдигам тежко, най-много да го докарам на вид като батка. А и като вдигам по-тежко, почва да ме боли врат, глава, сигурно напъвам не където трябва Laughing
 По-скоро би трябвало да включа към тренировките и допълнително кардио, но не ми остава време...... Нищо, през пролетта пак Шон Simple Smile
Моите гири по пет килограма са пълна смешка. Взех ги от Кауфланд и са толкова огромни на вид, че все едно са по двайсет килограма. Явно са от желязо. Но аз нямам навик и по спортни магазини да ходя, както и да разглеждам такива сайтове. Не обичам да купувам и спортни екипи, маратонки и т.н, понеже рядко ползвам в ежедневието извън половинчасовите тренировки по нощите, дето и домашните не виждат как съм нагласена Laughing
Отчитам и два дни здраво ядене и пиене. На кантара, за радост, не е проличало, но само да не се отпусна.

# 707
Agent много точно казано  Peace Включвам се в групара за ХиЧ  Stop Днес  като отидох на фитнеса заварих  спининг  тренировка (края ) и се метнах ,ама баш на най-трудните интервали ,дето си прав  Crazy Twisted Evil 10-15 мин ама много е яко това товаааа и натоварващо  ooooh! мисля да ходя ;После продължих с програмата си-лег преса и лежанка 5х10-12 репс и дойдоха да ми кажат,че детето го ритнали в устата в детският кът и тренировката приключи без време  Tired Нищо поне съм доволна за спининга Mr. Green

# 708
  • 1st floor
Ооо, ще има група за ХиЧ. Супер! Laughing

Отчитам Hammer Plyometrics. Crazy Калории за вчера - 1710 (пак доста   Tired)

# 709
Ехее, група за ХиЧ звучи супер. Със сигурност със спазването на режим, резултатите ще са още по-добри. 

Вчера правих Chisel Balance. Днес съм с яка МТ на задната част на бедрата.

# 710
  • Пазарджик
Привет на всички!

Скоро не съм писала, но ви чета редовно.

Аманда, честит празник със закъснение! Много здраве и само положителни емоции!

Отчета за последния месец -  РУМ ФИТ незавършен последната седмица, понеже ми се спеше, а това рядко ми се случва и ме мързеше - това все по-често.

В момента свалям ХиЧ, за да я разгледам  и евентуални да се пробвам. Нямам никаква представа каква е  програмата  дано се реша да я започна с вас, установих, че не обичам много, много промените.

Относно храната - ужас, открили са нова хлебарница в Пазарджик и хляба е неустоим... и пак ужас, дано се спра на време.....

# 711
s_georgieva , благодаря.
Аз направих преди време няколко тренировки от ХиЧ. Някак ми се стори всичко много професионално, с необходимост от сериозно оборудване. А и малко хаотично - много хора, които правят различни неща, може и да бъркам, но такива спомени имам. Струва ми се, че и лост за набиране трябваше да има. Пък и моите набирания едни набирания....Иначе останах с впечатление, че не ме умори сериозно, но и тогава я правих с малки тежести.
За днес отчет БР4.

# 712
  • here, there, everywhere
Привет мацки,

Чета и обмислям и аз да се метна с вас на ХиЧ. От понеделник или сряда започваме?  Чудех се дали някой има и хранителния план. Не мога да следвам програми аз, но от любопитство, да знам за какво иде реч.

От доста време не съм тренирала, бях се омотала в здравни сапунки, но ми е време да се подхващам отново. За щастие след многото ядене няма голяма промяна в килограмите, но силата ми си е заминала.

# 713
  • Пловдив
Здравейте!
Да се отчета последно преди уикенда. Аманди, така е, не уморява по начина, по който уморява и Джил, и Шон, и Боб, че и Тони. Но, дава резултати, де се вика по пътя на най-малкото съпротивление.  Joy .
За днес отчитам Лес милс Комбат Кик старт -30 мин. Не веднъж и дваж съм споделяла, че това е най-готината и весела програма и зареждаща, която съм правила. Няма такова удоволствие, а изморява /ако се влагаш, колкото повече се влагаш, толкова по-трудна става, за първи път като се прави е необяснимо лесна/. Така че, както казах, ще си пъхам тези тренировки в дните за разходки в Лес милс пъмп.
Изчезвам ,че ме чака душ и после ще ходим малко на спа за два дни с децата, че ги бяхме зарязали 10 дена и сега да им обърнем внимание.
И, оплаквам се, десет дни ходене по баири и паланки, не особено сериозно много ядене /не като на ол инклузив/ и пак съм качила кило и половина. То верно , че боло да кака си го хапвахме и за обед и за вечеря, амаааа все пак е безчестно  #Cussing out Та, от края на месеца ще започна по-стриктно броене на калории, че до тогава имам рожденни дни, годишнини, валентинки и тем подобни извинения  hahaha
Агент , супер инфо даваш, ще видим кога ще се наканя да подхвана някаква твоя ротация.  Hug
 Grinning

# 714
Тук съм, но тея дни хвърчах по едни защити, предзащити на дисертации.

Аманда
, честито с малко закъснения. Всичко най-хубаво ти пожелавам на теб и на любимите ти хора Heart Eyes

Днес кръгова тренировка. Леле какъв кеф, като сме повече. Повече упражнения има. И аз си мисля, свършихме втория кръг, да се разтягаме и да си ходим, а то и трети. Направо ни разката инструкторът, нас десетте девойки  Wink

Скрит текст:
ММ домъкна вчера кутии вафли, кутии шоколади и шоколадови бонбони (все хубави марки), да не обяснявам още кутии с какво.
И какво сега, по принуда трябва да ги ям  Joy Мразя ги, не ги искам  Wink Joy

# 715
С малко закъснение влизам да честитя рождения ден на Любче! Пожелавам ти да си здрава, щастлива и все така енергична. Много вълнуващи и незабравими пътувания!  newsm59 party023 Wine Glass

Джери, не се притеснявай...Ние сме насреща, ако се наложи. Само кажи.  Wink

Не съм се отчитала последните дни, но си продължавам с ХиЧ. Вчера пак беше ред на Total body Hammer. За съжаление, нямаше как да допълня и с 15 Leg Hammer, затова мисля да направя това допълнение днес.

# 716
  • 1st floor
И Любчето, и Мерката (ако чете) да са живи и здрави!  Hug Hug Hug

Аз вчера почивах, отчитам и 1445 ккал. Днес отчитам последната тренировка за седмицата - Iso Strenght Chisel. Изсилих се и с допълнителните пясъчни тежести и ми се върна тъпкано. Mr. Green Само за последното упражнение ползвах три кг. Но и те ме размазаха. Разтреперих си здраво ръчичките и разтягах допълнително накрая.

Джери, ММ работи в шоколадовия бранш и за празници и разни други поводи им дават цели кашони.  Crazy Не ме питай какво става у нас!!! Crazy Crazy Crazy

# 717
Любчеbouquet Heart Eyes bouquet

Беси, и аз казвам да се съберем у нас за едно шоколадово парти  Laughing

Непо, ти си за завиждане, ама ММ почна да зарежда такива магазини и на всеки курс ще ми ги мъкне, т.е. по 2-3 пъти на седмица ooooh! Wink

Аз неразбрала, нали съм си загубена, какво е ХиЧ, но ще се върна да чета и да го видя. Ако ме чуе фитнес-конструкторът, че ме утепе. Питам го - къде е боксовата круша от старата зала, той ококори очи и ми казва, Танче, малко ли правиш по 15 тренировки на седмица, та и боксова круша ти е притрябвала Joy

Вчера крака и 20 минути интервално вело. Вече кляканията с 20 кг щанга ги правя. Знам, че не е много, но по-тежка не мога да си я метна зад врата  Wink
 Мислих по Витоша малко да скокна, но нали дойде неземното щастие - топлата вода и май ще посвърша нещо у нас.
Довечера един пилатес.

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 09:57 от Jerry F

# 718
Любче, честито и тук bouquet Много щастие Hug
Джери, благодаря и на теб.  Много гадно това с водата. Ние добре, че не сме зависими от Топлофикация.....
Аз отчитам за вчера Кардио 2 и за днес каланетика с групичката. Не съм почивала тази седмица.
Нещо обърках броенето и се чудя още една седмица ли трябва БР 3 и БР 4 или от другата съм на пет и шест.... Знаех си, че трябва по-стриктно да се отчитам.
Много е зле положението с храната в последните  няколко дни. В петък направих палачинки с овесени трици и децата веднага рехока, че искат от нормалните на баща им. Та днес ММ направи и истинските Laughing, ядох доста. Вече твърдо съм убедена, че трябва да бягам от глутен и млечни, но как да си озаптя лакомията....

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 11:04 от Аmanda

# 719
Да са ни живи, здрави, силни, стройни, гъвкави и позитивни и Любаша и Мери!  Hug

Много се радвам, че се събира агитка за Хамър § Чизъл (ХиЧ накратко). Ще постна тук линкове към някои материали, ако искате да следвате и хранителния режим, плюс линкове към 2 календара (стандартния 60 дневен ХиЧ и 30 дневен - само Ч). Едно интересно уточнение - почивните дни и по двата календара са в Четвъртък! Тези, които са ОК с почивка в Четвъртък могат да започнат в Понеделник, 13 Февруари. Тези, които искат почивката им да е в Неделя могат да започнат календар по избор в Четвъртък, 16 Февруари.

Стандартният календар към тази програма е 60 ХиЧ. Препоръчва се първо да е завършен той, преди да се премине към "доизвайване" само с Чизълския, но всяка си решава сама (аз правя ХиЧ от 28 Януари, ще направя още 2 седмици смесения и за последните 4 седмици на Март ще правя само Ч)
Тренировките не са дълги, ако някои иска да си допълва с кардио и/или стречинг бих могал да пусна хибридни календари с други програми на Бийчбоди, но при всички случаи е добре да не се прави повече от 2-3/седмично високоинтензивно кардио под 30 мин и 3-4/седмично нискоинтензивно/монотонно кардио по 40-60 мин/макс. В ден с тренировка, която натоварва сериозно крака не правете високоинтензивно кардио.

Хранителният план е максимално опростен заради използването на разноцветните контейнери. Предполагам почти всички ние попадаме в групата за 1200-1499 кал/ден. Ако някой няма контейнерите и иска да избегне меренето на кантар мога да потърся конверсия към стандартни мерки. И разбира се, ако някой не иска да си усложнява живота и с това да не го прави.

ХиЧ програма за сваляне
(на VK.com също я има за стриймване; на кои БГ сайтове я има за тези, които не искат да дърпат 6ГБ?)
Диетичният план на програмата
Как да си изчислите калориите и други хитрини за диетата на ХиЧ

Диетичният план на 21 Фикс (който е почти същия, но ви дава идеи и за други рецепти)
Диетичният план на Т25(прости рецепти с калориите и от Шон)

60 дневен ХиЧ календар
30 дневен Ч календар
Дължина на отделните тренировки
Скрит текст:
14 Base Kit Hammer and Chisel Workouts

Safety Video – 3:17
Chisel Balance – 41:05
Iso Strength Chisel – 36:39
Chisel Endurance – 36:55
Chisel Cardio – 39:00
Chisel Agility – 38:29
Total Body Chisel – 36:04
Hammer Plyometrics – 26.29
Iso Speed Hammer – 24:11
Total Body Hammer – 43:48
Max Hammer Strength – 36:53
Hammer Power – 39:10
10 Min Ab Chisel – 10:56
10 Min Ab Hammer – 12:29 (Liars!..lol)
Bonus Video When Purchased From This Website! (Or Any Beachbody Coach)

The Master’s Cardio – 17:38
Deluxe Hammer And Chisel Workouts

Hammer Build Up – 32:59
Power Chisel – 30:16
15 Min Leg Hammer – 18:41
15 Min Glute Chisel – 17:53
Кажете какво друго искате да кача? Да търся ли домашни алтернативи за лостовете за набиране или по-големи тежести при работа за крака (на прима виста няколко по-дебели книги в стара ученическа раница на гърба си е абс. алтернатива при клекове, степ ъпс, етц.; както и голяма туба с минерална вода)

40/88 99 min Yin Yoga
41/88 Chisel Power + Butt AddOn (100 swings, 100 Weighted hip thrusts, 100 hip bridges)
42/88 Hammer Build Up + 100 swings + 100 hip bridges
43/88 Outer Thigh Burner + Inner Thigh Burner BARLATES BODY BLITZ with Linda Wooldridge (55+ min) + Foam rolling
Скрит текст:
... закъсах го пак яко с краката - левият глезен е подут и ме боли менискуса на дясното коляно и съм за смях със наколенка и бандаж, но дори да се налага да модифицирам, че измисля как да си я правя програмата

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 02:21 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт