Искам да кажа ... (92)

• 60 760
  • 802
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Е, то и моят. Полилеят чака четвърта година.

Като във вица:

Бракоразводен процес. Съдията се обръща към съпруга:
- И все пак, защо решихте да се разведете?
- Не мога да живея с тази заядлива жена - пояснява мъжът. Представете си: Първи май - празник, седя си аз пред телевизора, за да гледам празничната програма, а тя стои до мен и само мърмори:
- Кога ще изхвърлиш елхата? Кога ще изхвърлиш елхата...

# 466
  • В Космоса
Ох, Янтра, и предния път го искаше за 2-3 дни. Ама да си кажа болката. Всичко, което е за правене у дома се прави след дъъълго чакане и отлагане(защото винаги има нещо много, ама много по- спешно).

Е, значи моя ти трябва, Янтре. Докато не свърши една работа, не мирясва, чак дразни. Crazy Знае ли, че има нещо за вършене, все едно шило има забито и не търпи да отлага.

Снощи сънувах, че ми изневерява със студентка. Бахти чувството...  Cry

# 467
Няма срам Simple Smile, ще го пращаме за пържена риба Simple Smile. А аз и няма да мрънкам, докато свързвам жички  Mr. Green. Само ако мъжът ти е от даващите акъл, може да получи къч.

Акаша, аз сънувах шефката си в леглото, само спорихме за нещо, т.е не беше еротичен сън  Shocked. Не съм нито обратна, нито би, а и не я харесвам. Много се притесних  Joy.

# 468
  • Пловдив
Не, той моят сам ще си излезе.

А от миялни разбирам горе-долу, имам идея какво има в тях и какво се предполага да върши, а от кухненски вратички не разбираме (семейно), но явно ще ми се наложи да се науча.

Обаче гледам в нета, някакви услуги "мъж под наем" за дребни ремонти, много съм се замислила по въпроса.

# 469
Не, той моят сам ще си излезе.

А от миялни разбирам горе-долу, имам идея какво има в тях и какво се предполага да върши, а от кухненски вратички не разбираме (семейно), но явно ще ми се наложи да се науча.

Обаче гледам в нета, някакви услуги "мъж под наем" за дребни ремонти, много съм се замислила по въпроса.

Удобно е когато попаднеш на свестен. Гледай твоя да го няма, децата да реват и да се тръшкат, а ти само кърши ръце и ще спестиш седни 30%.

# 470
  • Пловдив
Удобно е когато попаднеш на свестен. Гледай твоя да го няма, децата да реват и да се тръшкат, а ти само кърши ръце и ще спестиш седни 30%.
Нещо не разбирам Mr. Green Ако моя няма да го има, защо са ми децата да реват?

# 471
Щото майсторът моменталически се психира от пощръкляли деца и чужда жена на ръба на нервна криза и веднага прави отстъпка  Mr. Green.

# 472
  • Пловдив
Щото майсторът моменталически се психира от пощръкляли деца и чужда жена на ръба на нервна криза и веднага прави отстъпка  Mr. Green.
Съмнявам се Simple Smile

# 473
Съмнявам се Simple Smile

Пробвано е. Всеки път, когато се разлигавя и получавам отстъпка. Лошото е, че съм тъпа и не го ползвам, ако наистина не съм изтрещяла Simple Smile. В един сервиз нещо ми беше дошло на нагорно и се разревах, без да искам и... безплатна смяма на спирачни течности, само и само да се оттърват от хормоналната бомба  Embarassed.

# 474
  • София
Захирче, личи си, че обичаш да изпипваш детайлите. Много ти е хубав и уютен апартаментът.  Heart Eyes
Аз съм малко джаста-праста в това отношение. Мисля, мисля и накрая правя разни поразии като ефектът е един път.  Mr. Green Мъжът ми също допринася с неговите безумни идеи.

Между другото и ние трябва да сглобяваме гардероб, който в момента си стои в насипно състояние. Едва го разглобиха две момчета, идея нямам как ще се върне в предишния вид. Ще търсим майстор, а най-добре от Комо, понеже от там сме го купували.

# 475
  • Пловдив
Съмнявам се Simple Smile

Пробвано е. Всеки път, когато се разлигавя и получавам отстъпка. Лошото е, че съм тъпа и не го ползвам, ако наистина не съм изтрещяла Simple Smile. В един сервиз нещо ми беше дошло на нагорно и се разревах, без да искам и... безплатна смяма на спирачни течности, само и само да се оттърват от хормоналната бомба  Embarassed.
Личи си, че не си в бг, тук мога да си рева колкото искам. Веднъж седях с ревящо бебе на ръце и не ме пуснаха да прередя опашката в аптеката. Мхм.

# 476
Ние последно миналата седмица намазахме нови масички и едно кресло от Икеа. Мъж ми реши, че е време да учи големия на мъжка работа, та той ги сглабя, под бащините наставления Wink Голямо пуфтене падна, ама имам и маси, и кресло Wink Не че е на мама гарджето, ама умее да готви 1-2 неща, сандвичи прави, масаж на ходила и гръбче прави, чисти с прахосмукачка и зарежда миялна, а вече и да сглобява мебели може. Ръцете трябва да ми целува снахата!!! Mr. Green Е, всичко с клизма и заплахи, ама сега няма да придиряме чак толкоз!

Белинда, гледам никой не ти ги е заплюл още, първа съм да знаеш  Wink Не им знам годините, но аз имам 2 щерки, все някоя ще става  Laughing

# 477
  • Бургас
Моят всичко прави. Напомням му през два -три месеца какво има да се поправя Simple Smile

# 478
  • София
Ами, Янтра, аз мислех да ти предложа "съпруг под наем" - http://www.saprugpodnaem.com/, ама ми стана неудобно Blush

Рая, не бързай. Освен горното, яде много и го мързи да учи Mr. Green

# 479
Пътуваме със сина на път за урок и на глас си размишлявам като го оставя, да се върна ли да си търся правата поради лошо отношение или да не си правя този труд и да се направя, че не съм чула и забелязала и синът ми както пътува до мен казва с една тежест и категоричност в гласа - "Не, мамо! Не се ядосвай. Госпожата по Биология ни каза, че когато човек се ядосва трайно погрознява и се състарява".

Мъжът ми може всичко, но е бавен и като се разтури, да му прилошее на човек, че го е помолил нещо да свърши. Под мое наблюдение не се справя добре. Предпочита да върши нещата, когато не съм около него. Например смяна на вентилатор за баня. Според мен това е работа за не повече от 20 минути, но за него си е цял следобед  Whistling
А най-обичам, като разглоби нещото, което ще ремонтира и се оказва, че трябва да купи нещо и зачезне до магазина.

Белинда, ти па каква реклама му направи - нещо като нищо. Тук повечето са със същите характеристики  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт