Искам да кажа ... (92)

• 60 828
  • 802
  •   1
Отговори
# 450
Алечка, и аз се уморих, докато четох Simple Smile, но това са приятни емоции, особено, когато не ти се налага да живееш там. На Тонка е по-гадно положението, но и те ще се смеят по-късно.
Peace  Hug
Със сигурност няма да си спомняме с носталгия за сегашното положение.  Mr. Green
Засега само банята с тоалетната е готова. Днес ще поръчаме проект за самостоятелната тоалетна. До четвъртък спалнята трябва да е окончателно готова. Останалите стаи - когато-тогава. Само двама майстори останаха и ми се струва, че не бързат за никъде.  Crazy

Hug ти така и за матрака говореше, а колко се смяхме и ние с него Simple Smile. Браво, бързо се справяте. Надявам се ядовете със съседа са в миналото.

# 451
  • София
Даун, това с матрака си беше яко. В смисъл, че хем се ядосвах, хем се забавлявах в същото време. И затова гледах да го поднеса като смешка. Докато сега изобщо не ми е до смях. Кога ли ще дойде времето да се опъна в нирвана на дивана с вино в ръка... ееех!  Laughing (И защо ми трябваше да обещая на детето нова елха, стигаща до тавана.  Mr. Green)

# 452
Ха ха, ще се опънеш скоро. Като гледам как си подкарала парада, на Коледа може и да сте приключили. А иначе, моят диван е винаги на твое разположение  Hug.

Тук пак е студено Sad. Писна ми вече. За първи път от 30 години се случва.

# 453
Toнка!!  Hug

ще мине и това!! Чакаме снимки от новото жилище, аз така обичам да гледам снимки от интериори!!!

Гардероба, който си поръчах вчера ще дойде днес!!  Simple Smile Дано е хубав, че го поръчах за 5 мин. Моя мъж иначе е ентусиаст, аз вика ще си подредя нещата вътре.. Забравя леката подробност, че трябва да се сглоби.   Laughing Аз съм на фото епилация довечера до към 7.30ч и той милия смята, че от 5 до 7.30ч ще сглоби, че и ще подреди..  

Дано е готин гардероба, после ще покажа!!

# 454

Ама и подредбата отвътре ако може   Heart Eyes

# 455
Toнка!!  Hug

ще мине и това!! Чакаме снимки от новото жилище, аз така обичам да гледам снимки от интериори!!!

Гардероба, който си поръчах вчера ще дойде днес!!  Simple Smile Дано е хубав, че го поръчах за 5 мин. Моя мъж иначе е ентусиаст, аз вика ще си подредя нещата вътре.. Забравя леката подробност, че трябва да се сглоби.   Laughing Аз съм на фото епилация довечера до към 7.30ч и той милия смята, че от 5 до 7.30ч ще сглоби, че и ще подреди..  

Захир, дано му се получи Simple Smile. Аз се справям със сглобяваяне, но бившия беше много зле. Едно Икейско бюро отнесе толкова "уважаване", че накрая се намесих. Като сменяхме гардероба в коридора в София исках два гардероба с тоалетка по стедата и огледало. Той взе мерките и поръчахме. Когато пристигнаха мебелите се оказа, че е сбъркал с 30 см  ooooh!. Още се хиля като се сетя.

# 456
Ааа, той ми е сръчен! Не сме сглобявали досега ама...дано му се получи, че аз каквато съм...здравенцето ще му взема!  Crazy

Аз така си поръчах дивана вкъщи и обърках размерите...  ooooh! Сега има ОГРОМНИ възглавници отзад, за облягане и всяка вечер като се закотвим там, ги махаме и ги слагаме на земята, където заемат и без това недостатъчното пространство от маломерната ни квадратура..Отделно отзад зад възглавниците, самата облекалка е в пъти по-голяма отколкото трябваше да е. Ама умност!  

Скрит текст:

В апартамента всичко поръчах аз, правих си комбинации сексции от Икея, сто пъти чертах и смятах, мен хич не ме бива в това ама се получи. Кухнята също аз я поръчах на майсторите, давах размери и т.н. И до сега не знам как стана  Grinning

Подредбата ще я покажа веднага, разбира се, иначе след това няма да има никаква подредба. Аз като оправям гардероби, сгъвам всичко като в магазин, супер прилежно, изгладено, идеално..до първия случай, в който трябва да си потърся нещо..  Blush

# 457
  • В Космоса
Захирче, същата масичка взехме за детската стая. ММ сглобява много добре. Е, малко по-бавно от очакваното, винаги, но си сглобява човекът, няма проблем. Днес последно една ракла трябва да сглоби и да се уговорим окончателно за японската стена и приключваме за този период.

А, и етажерките са същите. Grinning

# 458
Ох, Захир, каква красота!
А ММ е супер дупер мега як по всичко, дето е за сглобяване, изграждане, преобразуване! Даже пее и стихове пише/ше. И на китара свири, на клавири, на барабани..... Е, ся готвене не му се отдава.

# 459
  • София
Ние последно миналата седмица намазахме нови масички и едно кресло от Икеа. Мъж ми реши, че е време да учи големия на мъжка работа, та той ги сглабя, под бащините наставления Wink Голямо пуфтене падна, ама имам и маси, и кресло Wink Не че е на мама гарджето, ама умее да готви 1-2 неща, сандвичи прави, масаж на ходила и гръбче прави, чисти с прахосмукачка и зарежда миялна, а вече и да сглобява мебели може. Ръцете трябва да ми целува снахата!!! Mr. Green Е, всичко с клизма и заплахи, ама сега няма да придиряме чак толкоз!

# 460
  • Пловдив
Ох, Захир, каква красота!
А ММ е супер дупер мега як по всичко, дето е за сглобяване, изграждане, преобразуване! Даже пее и стихове пише/ше. И на китара свири, на клавири, на барабани..... Е, ся готвене не му се отдава.
Твоят мъж ми трябва. За втори път казвам в тая тема, че ми трябва ИСТИНСКИ мъж за два дни. Нищичко няма да му правя, няколко панти да стегне, да поправи разни работи, малко абажури да поокачи. Имам списък от ... гледам вече 12 точки, моя благоверен инак с ток много го бива, обаче опре ли до бормашина и работата умира.

# 461
Янтро, аз ти казах, че аз ще ти свърша работата, ама ти пак мъж търсиш  Mr. Green.

# 462
  • Пловдив
Янтро, аз ти казах, че аз ще ти свърша работата, ама ти пак мъж търсиш  Mr. Green.
Срам мъ е! Да карам жена да окача полилеи, да лепи лайсни и да подравнява панти. Не съм сигурна всъщност дали ще подравнява панти, не знам какво се прави като се разминават вратичките на кухненските шкафове.

# 463
Ох, Янтра, и предния път го искаше за 2-3 дни. Ама да си кажа болката. Всичко, което е за правене у дома се прави след дъъълго чакане и отлагане(защото винаги има нещо много, ама много по- спешно).

# 464
  • Euskal Herria
Срам мъ е! Да карам жена да окача полилеи, да лепи лайсни и да подравнява панти. Не съм сигурна всъщност дали ще подравнява панти, не знам какво се прави като се разминават вратичките на кухненските шкафове.
С отвертка завърташ и развърташ болтовете, докато се напасне вратата и спре да "увисва".
Ти цяла миялна сглоби и разглоби, на едни вратички се даваш.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт