Искам да кажа ... (92)

• 60 770
  • 802
  •   1
Отговори
# 495
svetal4o27 и моят ремонтира разни неща, но напоследък духалката работи по 1 минута и спира и иска да я носи на ремонт не можел да я оправя, направо да я дам на мъжа ти да я оправи.  Mr. Green

Отворете и почистете вътре с прахосмукачка. В духалките често и лесно се набива домашен прах, а това пречи на пластинката. Пробвай, не пречи. 80% сигурно е, че проблемът е това при тези симптоми.
Духалката е чиста, като нова е. Грам прашинка няма в нея. Не е това.

# 496
Стейси, и моята Мими е вдигнала един диоптър за по- малко от година:( Миналата година уж всичко беше ОК, на двама лекари я водих. Сега, от лятото все я болеше глава, пак отидохме и 1.25 далекогледство...
С очила е, лекарката каза че е нещо генетично, а и баща и аз не сме с такъв проблем.

# 497
Belinda, ужас, на сряда не трябва.да у там. Утре ще отида пак при.лекарката да измисли.с нещо да го почисти. Поне да е максимално.светло.

mariat, не ги засегна грам веждите, стоят си ми. Simple Smile
Усещането е...все едно ти забиват малки иглички.
На първо.упойката с лидокаина.много боли.

# 498
Честито! Щом си имаш вежди, преглътваш лилавото и шапка на тояга.
Обаче за интервюто си мацваш и едни лилави сенки на очите.....ъъъъ така де, да си в унисон.

# 499
Жаклин, вие, със съпруга ти, с далекогледство ли сте?
Каката е с +1,25, но съпругът ми е с „-“ много и не знам наследство ли е.

# 500
Не, не сме, Лято.

# 501
  • Варна
Стейси, и моята Мими е вдигнала един диоптър за по- малко от година:( Миналата година уж всичко беше ОК, на двама лекари я водих. Сега, от лятото все я болеше глава, пак отидохме и 1.25 далекогледство...
С очила е, лекарката каза че е нещо генетично, а и баща и аз не сме с такъв проблем.
Жаки, там е работата, че откъм наследство всичко е ок засега. Аз и моят мъж никога не сме стъпвали на очен преглед. На 40+ нямаме все още нужда. Ниска очна хигиена е истината-то не са компютри и телефони...И не е на 5-10 да му завъртиш един шамар и да забраниш нещо.

# 502
И аз мисля, че постоянното зяпане на телефона, включително и вечер в леглото, в тъмното, има отношение към проблема.  Вече не й давам да ляга с него, уж голяма, пък акъла и е на вейка в някои отношения.

# 503
Нашата не гледа ни телефон, ни на компютър, че и 4 няма още Sad.

# 504
  • Пазете Гор
Когато бях малък, дечицата с очила често биваха тормозени и подигравани от връстниците си. Така беше и за онези, които носеха шини за зъбките. За щастие, днес това като че ли не се случва чак толкова, поне доколкото мога да видя с поодъртяващия си поглед. Ето едно нещо, в което сме направили децата ни по-добри от нас. Аз всъщност вярвам, че нещото не е само едно. Просто такива са законите на природата, ако не друго.

# 505
  • Mediterraneo
И според мен днес се приемат съвсем нормално децата с очила. Моята сол промля на главата ми да смени очилата, та да се пъчи с тях. А са й само за четене, тв и компютър.

# 506
Днес очила,  шини и брекети, са на мода. Едно време, книги четяхме вечер, на лампа, в леглата. Сега с тия телефони и компютри newsm78

# 507
  • тук-там
Като заговорихте за очила....
Как бихте възприели човек със слухов апарат. Незабележим почти. Супер готин като визия, ако се забележи. Дискретен, но все пак...при вързана коса например...
Трябва да сложа, не ежедневно, но при определени случаи - конференции, шумна среда, семинари, голям офис.
Изобщо не се бях замисляла и реших, че това е последното нещо, което би ме "спънало".  Чудя се, обаче как биха го възприели околните. Все пак очила, които променят цялата визия се приемат съвсем нормално, че и модерно....., а нещо толкова малко и почти незабележимо...  newsm78
Дали защото са толкова скъпи и просто хората не ги ползват?
Две много мили и уважавани от мен съфорумки ме окуражиха, за което безкрайно им благодаря. bouquet
Аз по-скоро не чувам определени звуци и честоти.
Но, останалите...как бихте реагирали? Притеснявам се, да не започнат всички да ми крещят... Joy или да ми говорят на "ухо".

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 22:44 от Wild_rabbit

# 508
Wild rabbit, мисля че на никого няма.да прави впечатление. Или хората ще го мислят за хендсфри.
Не.бих се притеснявала да го използвам при нужда.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 22:48 от Sesylle

# 509
  • Пазете Гор
Случвало ми се е да общувам с хора - възприемем апаратчето им като нещо без никаков значение за мен. Имал нужда - сложил, що за дребнавост би било е се отчитат подобни дреболии. С един комшия доскоро просто не можехме да проведем разговор - не чуваше нищичко, а отскоро имаме нормална комуникация.

Ако някой пък толкова се впечатлява от чуждото апаратче - тъкмо случай да видиш колко му е акъла.

После - ако човек системно недочува, определено става по-труден за възприемане от околните, в сравнение с това,  ако просто има някаква дребна брошка на ушото.

Общи условия

Активация на акаунт