Искам да кажа ... (92)

• 60 829
  • 802
  •   1
Отговори
# 270
Точно това щях да напиша и аз, че сега като се замисля, че то и на мен не всеки път ми се яде, това което има за вечеря - доста често даже започна да ми се случва, какво остава за едно дете. Проблема е, че го искат и после не го искат Laughing Поне в нашия случай е така.
Аз имам злополучни спомени с една мусака в детската градина - още помня този обяд и престилчицата, чиста изгладена без гънка и миризливата мусака. Как седим няколко намръщени деца пред металните чинии с едни огромни квадратни парчета мусака. Дори след като си напълних устата остана достатъчно голямо количество. Сипах в джобовете на престилката, а това от устата повърнах. Леличката започна да ме тресе, че цапам - големи циркове бяха. Какво каране от другарката изкарах като разбра, че и в джобовете имам мусака, наказание, оплакване на баба ми, че тя дойде да ме вземе, след това у дома ми се караха, как съм можела да направя подобна глупост - какво толкова една мусака.
Не обичах да ходя на детска точно поради 2 причини - храненето на сила и спането и винаги се чудех другите как могат да си изяждат всичко, как обичат да спят. Аз бях най-тъжното дете в детската.
Отивам и трябва да изям някаква закуска - все от последните бях, тъкмо ми се размине, седна си на столчето, започвам да мисля обяда как ще изям, мислите ми бяха само в храната. Не обичах нищо от това, което предлагаха, дори разредения компот с едни размекнати сини сливи вътре.
Опитваха, опитваха и не ходих на градина - накрая ме оставиха и баба ми си ме гледаше. Нито в градината ме искаха, нито аз се чувствах добре там.

# 271
Много сте изписали. Брррр, храната в стола и в детската градина  Sick. Аз само два дни съм изкарала на градина, заради повръщане на храна. Детето обаче я харесваше и всичко си ядеше.

Сега аз ям всичко, а той почна с претенциите Simple Smile.

Алечка, изтеглих я аз Хари Потър, но само отворих първата страница и много ме подразни този формат като пиеса. Така ли е до края, че я изтрих и не мога да проверя.

Mariposa  Hug, объркахме ли те с тези подправки. Аз казах, че съм гледала на Пепчо, но мисля, моята да я правя суха. Видях, че имаш вече Пепчовата. На времето майка ми така я правеше, но аз имам една сушилня, която точно два пъти съм ползвала и за това си мисля да изсуша нещо, че да и оправдая съществуването.

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 11:12 от Down Under

# 272
  • Някъде там
Айде, и аз в кюпа с тръшкащо дете Tired. Докато аз държа фронта и броя до 100, за да не я ошамаря, баба ѝ припада наравно с нея и каката знае, че с едно тръш всичко се решава в нейна полза. ooooh!
Абсолютно съм съгласна.Особено като знаят че има кой да ги защити и обвини теб в лошотия и нетолерантност. Основно баби  Grinning и  аз неспособна да се оправя с 3 много знаещи жени..вдигам ръце и се примирявам,от там нататък при следващ проблем се тича при бабата за защита. И като и направиш забележка ти казва,ти беше същата.  ooooh!  В такива ситуации,просто ставам и излизам на някъде защото иначе няма кой да ме спре да ги нашамаря.  Говоря изключително много,просто има много моменти в които без наказание не се получава.
Моите са близначки и са коренно различни,нямат нищо общо в характерите си,да но и при двете има много моменти в които няма как с говорене и разбиране.Те просто си правят каквото са решили,и като имат и съмишленик работата излиза извън контрол.
А добро утро сега. Grinning
Снимките ще чакаме с нетърпение всички.Simple Smile
А кученцата са толкова сладурски  bouquet,обожавам животните. Пък ако знаете колко бой съм яла,защото майка ми не ги понася и за нея е "смъртен грях" да пипаш коте или куче по улицата.Обаче като и кажа,ти мен ме биеше за глупости,а сега не даваш да им повиша глас,и казва че това не били глупости.
Лично аз не ги насилвам,но моите са много капризни и се опитвам с замаскиране(като с питките онзи ден) да им вкарам повече продукти в храната. Но някак си го чуствам като неуважение спрямо мен,аз да съм наготвила сума неща,на всеки според вкуса и те да ми ги откажат,да им направя нещо което искат и само да го опитат и да не искат повече. Малко в повече ми идва това.
Аз цяла сутрин с парното се занимавах.Свършили пелетите през ноща и отчело грешка,чистих го,оправях грешката,пелети слагах,и добре че накрая тръгна че на мм щеше да му излезе през носа довечера. Grinning
Така де,и това ли да е моя задача. Имам да начертая няколко чертежа..но се ослушвам още. Grinning

# 273
Ние сме на газ, но е топло още, не сме пускали, имаме добра изолация, по цял ден са отворени прозорците, вечер затваряме, защото мирише на пушек от съседните комини.

Аз пък съм била такова добро дете, всичко съм си изяждала, дори съм изпреварвала брат ми да остане за мен  Mr. Green, бях пълна, отслабнах, 20 години поддържах фигура и сега пак  се окръглям  Cry
Малката обаче е много злояда, няма такова чудо  Naughty

# 274
  • Телиш/Плевен
Да кажа, че добавих рецептите от последните дни (остана само да ги добавя в съдържанието и се заемам веднага след публикуването на този пост). Моля, ако някой забележи пропуск, да казва и ще гледам да реагирам (но не мога да кажа кога, че още съм без лаптоп, а в момента съм на този на ММ и е толкова бъгав, че не знам дали искам да прекарам още час на него, мъчейки се да копирам/пиша пост Tired). Ето и линк към готварската книга. chef

# 275
  • Някъде там
Искам да се похваля че спечелих от играта на Озон,интерактивното пиленце.
Девойките ще са доволни. Grinning
На мен мамата ми се беше бъгнала и не можех да вляза около час.

# 276
Искам да се похваля че спечелих от играта на Озон,интерактивното пиленце.
Девойките ще са доволни. Grinning
На мен мамата ми се беше бъгнала и не можех да вляза около час.
И при мен имаше проблем Peace

# 277
  • Euskal Herria
И при мен имаше бъг.
Кой искаше Джон Сняг? В днешния вестник има галерия - от снимачната площадка:
http://www.elcorreo.com/fotos/bizkaia/201610/21/juego-tronos-rue … l?edition=bizkaia

# 278
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Яна, изключително красиво място! Как се нарича? Аз чета "Замъкът на Сан Хуан", ама съвсем произволно Joy

# 279
  • Телиш/Плевен
Честито, Зузанка! Heart Eyes Нов ник - нов късмет! Hug

Връщам си назад думите за мъжовия лаптоп, защото и с таблета беше бъгаво положението допреди минути, а сутринта нямах никакви проблеми нито с телефона, нито с таблета и затова реших, че лаптопът е бъгав. Blush

С нетърпение чакам снимките на Гена от любимата ми Чехия. Heart Eyes ММ ми е обещал да идем някога, но докато това стане, ще се любувам на снимки и разкази.
Лято, дано сте щастливи в Прага! Hug

# 280
Здравейте, нямам какво да кажа, само наминавам, да ви видя.

# 281
  • Euskal Herria
Светалчо, това е скала в океана, върху която е изградена църква. Копирам си поста от първа страница:
Скрит текст:
Не. Не съм гледала сериала. Иначе там, където снимат, съм била. То е една църква върху скала в морето, до която води дълга пътека със стъпала. В даден момент изглежда точно като китайската стена. Ползват тази скала за декор, както и залива там. Правила съм снимки, даже съм пускала някои в Покажи се преди време.

Ей тук снимат:
Скрит текст:

Църквата се казва Сан Хуан де Гастелугаче (San Juan de Gaztelugatxe). Празникът й е на 24 юни - както при нас Еньовден/Йоан Кръстител. Оказа се, че този ден е много тачен в испанско. И много зрелищно го празнуват.

# 282
  • Някъде там
Лаленце благодаря.
Яна мястото е много красиво.И аз филма не съм го гледала но хубаво място за снимки са подбрали.

# 283
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Яна, много е красиво, някак драматично даже.
Покрай теб почнах да се влюбвам в Паис Баско Joy
Хаха, това Гастел....аз реших, че е Castel... и набързо си го уйдурдисах на замък. Joy Joy човек като не знае, налучква Joy Joy

Ванини, важното е да си добре, пък друг път ще кажеш нещо. Hug
Представям си каква въртележка е у вас, да отглеждаш близнаци е голямо натоварване и изпитание, тъй както е прекрасно иначе.

# 284
Яна, внимавай, че аз още не съм решила къде да ходя догодина  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт