Искам да кажа ... (92)

• 60 855
  • 802
  •   1
Отговори
# 390
А моите деца спаха до 11.30 ч., което означава, че тази вечер ще им се приспи към 01.00ч. Утре как ще става щерката- нямам си идея. Времето при нас е слънчево, топло и влажно. Ще направя разходка с децата.

# 391
  • Пазете Гор
...
После отивам на къщата да водя неравна битка със зелената блажна боя. Зеленото успокоявало, да бе, да... Да дойде някой да ми види позеленялата физиономия след 6 часа стъргане на зелена боя, под която се подава още зелена боя...

Опита ли с пистолет за топъл въздух? А смивка?

# 392
В петък вечер и голямата се вкисна, вдигна температура, но на сутринта вече нищо и нямаше. Не знам какъв вирус беше, ама бързо мина.
Днес ще идем до Плевен на разходка. Нашите няма да са вкъщи, но така пък ще сме свободни да хапнем някъде навън  Laughing

# 393
rummi_pl, приятна разходка. Simple Smile

# 394
Къде се загуби Антигона?

# 395
Здравейте и от мен,

Наспах се, пихме кафе и моя човек замина с мотора, хубаво било времето. Аз не мисля така. Търкалям се по дивана, а имам още да подреждам. Поръчах един гардероб от сайта, който бяхте дали, реших да рискувам. Спешно ни трябва гардероб, а няма къде да обикалям сума ти време..не ми се занимава. Изглежда ми приличен. Ето този:
http://vedax.bg/garderobi/1119-garderob-s-tri-vrati-12205302000-mm.html

Спалнята е бяла, искаше ми се бял гардероб ама и този е светличък. Дано се върже добре.

# 396
Аз поръчах някаква прахосмукачка от еБей и сега тръпна ще ч получа ли въобще. На търг беше и го спечелих, но ми се струва много невероятно.

Оригиналната цена е 1500 долара, а аз платих 500. Някой има ли опит с търгове и въобще с еБей, че аз съм девствена. Това ми е трета поръчка. Първата получих, втората не, а и не знам как да проверя какво е станало с нея.

Сега за последната съм притеснена, заради цената. Продавачът беше с добър рейтинг.

# 397
При нас е страхотно времето  Flutter Пролет направо, разтворила съм всичко, измих си банята, дребната е навън, остава само една мусака довечера  Wink

# 398
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ние боледуваме, и двамата. Грипът ни тръшна яко, мен с много висока Т, него без, обаче и двамата сме отпуснати като дрипи, много неприятно. Комбинирано с главоболие, ужасна хрема и давеща кашлица и болки по цялото тяло за разкош.
Заради глупавия грип  изпуснах вчера разходка с приятелки до Пловдив.
През повечето време лежа или седя, нямам силички за нищо (непрекъснато се сещам за вицовете за слаботелесни Joy), избухвам в кихавици като фойерверки, от очите ми текат сълзи, а главата ми като кофа - празна и кънтяща.
Гледайте да се опазите, ако можете, много неприятно преживяване.

# 399
  • Mediterraneo
Даун, аз съм поръчвала няколко пъти от испанския ибей. Нямам никакви оплаквания, плащам само с пейпал, не съм имала неполучена поръчка, но и не съм купувала нищо толкова скъпо. Не съм играла и на търгове, купувам само неща с крайна цена. Има тема тук.

# 400
Down Under, от години поръчвам, постоянно.
Ако пратката ти я няма, отвори диспут в пей пал и ще ти върнат парите.

# 401
Как да си намеря поръчката? Боже, толкова съм застреляна, че ме е срам. Последната мога да я проследя, но предишната не ми излиза. Поръчах филтри за хладилника. Не са скъпи, но пък не ми се ще да затрия 40 кинта.

Ще се науча аз, но дано не е много болезнен процеса  Mr. Green.

Бясна съм на детето. Почти исках да го набия. Има домашни и ме пита дали може да излезе. Още тогава трябваше да ми светне, че има нещонередно, защото обикновено не пита. Казах сам да си прецени, дали ще има време за домашното. Той пак - ама пускаш ли ме? Казах, да, до 7. Естествено закъсня, и сега ми вика, че било дълго домашното  ooooh!.

# 402
Много ми липсва смяната на времето. Лятото тук се стъмва в 7:30. Много ми харесва в Северна Европа лятото. Светло е до 11 вечерта.
А при нас също няма смяна на времето и зимата се стъмва към 5 и нещо. Излизаш навън, ноември, тъмно вече -  и те лъхват едни 30 градуса.

# 403
Да, гадно е. При вас не съм ходила, но в Дубай през август е като в деветия кръг на ада, а аз обичам жега  Mr. Green.

# 404
  • Euskal Herria
Аз съм доволна от климата тук. И с резките промени свикнахме.
Днес е топло и слънчево, ден за мързел. Мъжката част от семейството се грижи за храната днес, от мен се иска само да сервирам и отсервирам  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт