Искам да кажа ... (92)

• 60 843
  • 802
  •   1
Отговори
# 405
Едната мъжка част само поема Simple Smile. Как не е станало двойно това куче.

# 406
Ние с мъжа ми ходихме до мола, детето остана да учи. След това напазарувахме, сложих зеле, ще направя и пълнени чушки или кюфтета, крем карамел и ще гледам телевизия. Пералнята пере, сушилнята суши - неделя е, а всичко р на пълни обороти. Утре ще се приберем много късно, затова днес малко по-натоварено.

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 16:01 от blackcat6

# 407
  • някъде ... тук ...
Една тенджера свинско с грах почти замина на обяд. Сега пека лазаня, че да успее и големият да си вземе за Правец.

# 408
Down Under, пиши на лични ще ти обясня за пей пал.

Аз много мразя смяната на времето. Става тъмно още в 16.40ч.

Охх, пак съм се заринала с купища документи, които трябва да изчета. Обмислям и записването на още една магистратура, макар че идеята е в получаването на документа и нищо повече. А пък парите не са малко.
Трябва ми практическа насоченост, а не да чета учебници, които вече съм прочела.

# 409
...
После отивам на къщата да водя неравна битка със зелената блажна боя. Зеленото успокоявало, да бе, да... Да дойде някой да ми види позеленялата физиономия след 6 часа стъргане на зелена боя, под която се подава още зелена боя...

Опита ли с пистолет за топъл въздух? А смивка?

Опитах всичко  Mr. Green Сега технологията е- духам с пистолета, за да шупне, после мажа с препарата. Престоява 2 часа и после пак с пистолета и шпакла свалям разкашканата боя. После измивам, ще чакам да изсъхне и ще шлайфам. Това за вратите. От прозорците се отказвам тържествено, ще ги сменим. Таваните и те са дървени, омазани със зелена блажна боя. За тях още не знам. Горната процедура няма как да се случи, та мисля да ги закшкуря, да ги намажа с грунд и отгоре с бяла боя. Ако не стане ще ги облечем с картон и толкоз.

Светалчо, да оздравявате!  Hug

# 410
Леле, Али, само като те чета и се уморих! Много работа това бе, ужас. Събирай големи бригади, че да свърша по- бързо. Адски ме изнервят ремонтите, а това с майстори да се разправяш си е живо наказание.
Ти чакаш да ти сложат тоалетната, че пишкаш у съседите, те си пият бира и се мотат, имало време, какво време, бе холан?! Да речеш, че на надник плащахме и те са се разбрали максимум дни да "работят"

Искам да кажа, че открих сезона на пръжките, може и да е рано, но при нас отдавна си е студено и предразполага времето:) Вино нямам, ама утре ще купя, за да е баш работата:)

Два дни имахме група от фирама за софтуер, големи купонджии, големи пиячи, скриха ми шапката, пък не е, като да не сме виждали:) И двата дни се караше до седем сутринта:) Като се настаняваха ги гледам едни скромни, ама ме изненадаха многооо:)

# 411
Aлечка, съчувствам ти и те разбирам. Днес след обяд чистих бъдещото заведение. Две тоалетни, коридор, хладилници, мивки......под, стени. Въпреки, че имах ръкавици като се прибрах първата работа беше да изрежа маникюра. А още колко работа ни чака....
Прибрах се и се налапах със зелена салата и кюфтета. ММ ще яде баница.
След малко почвам и домашно по човек и природа, после по история. Кой е като мен!
Забравих името на педиатър с направление алергология. Жена е. Във втора градска май е шеф на отделение. Работи и в мед. център до Зоологическата градина. На някой нещо да му говори?

# 412
  • София
Мария, мед.център до зоопарка е 1 ДКК- цъкни го така в гугъл и ще им излее сайта, оттам можеш да разгледаш лекарите. От телефон съм, затова обяснявам вместо да пратя линк.

# 413
Мария, мед.център до зоопарка е 1 ДКК- цъкни го така в гугъл и ще им излее сайта, оттам можеш да разгледаш лекарите. От телефон съм, затова обяснявам вместо да пратя линк.
Бърди, благодаря, най- вероятно не съм разбрала добре, че там не открих педиатър- алерголог.
Отивам да търся във втора градска.
Едит
Намерих доктор Камелия Бачовска, но пише направление хематология, а не алерголог. Утре ще питам за подробности.

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 20:04 от mariat

# 414
  • В Космоса
Ох, есента в гората е приказно! Heart Eyes Напълниха ми се очите с топли, ярки цветове. И горски животни видяхме - сърнички и муфлон. За първи път ми се случва да откажем нощувка някъде, след като сме видели условията. Не сме претенциозни, но прекалената излъсканост, да те е страх да стъпиш тук, да пипнеш там, защото ще последва и забележка или намек, както и стриктни правила, все едно си в казарма просто ни накараха да избягаме с 200. Crazy И отидохме на добрата стара Юндола, едно от малкото места, на които ходим отново и отново (по принцип обичаме да изследваме нови райони). А две вечери бяхме в Загражден - супер приятно селце и хората, хората са уникални сладури. Heart Eyes

# 415
  • Варна
Добър вечер!
Надигам се след два дни в хоризонтално положение. Егати ти вируса! И още бил лежала, обаче тялото ме заболя от лежане. Разходката само до тоалетна не е достатъчна. Направо се разтревожих ако се наложи да легна за повече как ще издържа.
И сега съм станала насила-глава-камбана. Хрема, кашлица.  
Алечка, много ти отива прическата, хубавице!

# 416
  • В Космоса
Алечка, искам да видя и аз новата ти прическа! Hug

# 417
Стейси, мерси  Hug Дано вече да се оправяш и ти!

Акаша, ще ти пусна на ЛС.

Жаки, на мен не ми тежи, аз обичам такива занимания, разтоварват ме, стига да виждам крайния резултат. А и друго е да командвам цялата бригада помагачи, защото само аз знам какво искам и какво ще се прави. Чета, избирам техники, купувам инструменти, правя план за действие  Laughing Ама и майстори ще имаме де, просто искаме каквото можем да избутаме сами.

# 418
  • В Космоса
И тук да кажа, че страшно много ти отива прическата! Heart Eyes

# 419
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Алечка, благодаря за пожеланията за оздравяване, стараем се. Joy
Искам да кажа, че ти се възхитих - браво на теб!
Не стига, че си сладур (новата прическа много ми хареса), ами си и бойна мацка. Мъжът ти е случил с теб, късметлия.

Акашааа,  много ви се радвам на тези разходки сред природата.

Общи условия

Активация на акаунт