Искам да кажа ... (92)

• 61 975
  • 802
  •   1
Отговори
# 570
Тамън да се наредя за пубера на Даун и Светълчо ми го измъкна  Crossing Arms

А някой желаещ за бебе на година и половина?  Praynig

# 571
Аз ще го взема, ако ти вземеш моят 4-годишен.

# 572
  • Пловдив
Аз повече деца не ща! Искам да се отърва от собствените Simple Smile

# 573
Ако е към мен предложението, веднага се навивам. Даже и превоз ще осигуря  Laughing

# 574
Тамън да се наредя за пубера на Даун и Светълчо ми го измъкна  Crossing Arms

А някой желаещ за бебе на година и половина?  Praynig

Бела, може да си го поделите. Аз през последната година не го ща  Mr. Green. С теб ще дивее, а със Светалчо ще си говорят. Аз и двете не ги умея напоследък, защото само искам да го набия  Embarassed.

# 575
Ако е към мен предложението, веднага се навивам. Даже и превоз ще осигуря  Laughing
Да, аз като Даун пращам с пари за храна, че моят яде много  Mr. Green

# 576
Екстра! Имаме сделка, Даун!

# 577
  • Бургас
Искам да ви кажа,че с четиригодишната ми е по-лесно отколкото с малкото овне. То определено ще ни стопи лагерите!

# 578
Дай ми Тото само за година Simple Smile. Ще го мъкна по всякакви забавления. Пък ти си говори с пубера.

# 579
Абе вие пък къде хукнахте всички, като хуни, само деца се подмятат тук, не мога да хвана спатиите вече кое къде отиде  Wink

Упс, забравих да питам: Каква е санкцията, ако не отида да гласувам  newsm78 Слушам по ТВ, че е задължително, ама какви са последствията?

# 580
абе да ги съберем на куп и което оцелее  Mr. Green

# 581
  • Бургас
Моите,засега, са в Австралия. Ако има и по-далечна дестинация съм навита.

# 582
Дай ми Тото само за година Simple Smile. Ще го мъкна по всякакви забавления. Пък ти си говори с пубера.

Ей тва чакам! Пубера поне може да говори разбираемо, което си е плюс  Joy

# 583
Абе вие пък къде хукнахте всички, като хуни, само деца се подмятат тук, не мога да хвана спатиите вече кое къде отиде  Wink

Упс, забравих да питам: Каква е санкцията, ако не отида да гласувам  newsm78 Слушам по ТВ, че е задължително, ама какви са последствията?
Няма санкция, изключват те от избирателния списък, но можеш при следващи избори с молба да гласуваш отново. Аз поне така разбрах.

# 584

Ей тва чакам! Пубера поне може да говори разбираемо, което си е плюс  Joy

Мечтай си. На два езика не го разбирам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт