Ама ви настигнах! Айша
Супер си се справила с новата темичка! Само добави адреса на тема 171 при старите теми,защото ще я загубим след време!Отивам да чета старата и пропуснатото!

Та затова набързо се веснах, а сега се отпускам с второто кафе. 

Анжи, как е, ходи ли с желание на училище? То повечето деца ходят с ищах, ама заради купона, май.
А наистина вчера се изумих какво изучават в 4 клас децата - материал, който преди 30 години се изучаваше в 7-8 клас. 

) Сега е в 5 клас, акъл като бръснач,бележките отлични.Все иска да му помагам да си направи уроците и докато аз седна до него, той ги е свършил
. Дори баща му се консултира с него по някои въпроси
свързани с елетрониката. Вчера получих нов таблет, че прочутия на "епъл" изглежда е недообработена серия, защото два пъти го сменяха и все същите бели.Та получих андроид и докато се обърна малкия ми инсталира всичко , отвори ми мейл в gmail, защото моите са я яху и ме обучи как да боравя , защото е коренно различен от предишния.А и в училище даскалките се консултират с човека
и все пращат разни "звезди" като комплименти. Та съвет към всички баби , да не се оставят само на "компетентните" мнения на разни там неопитни или недоучили, да проверяват още и още веднъж.

въобще не си го слагай в ума ,че ще ме притесните. Аз съм си планувала нещата да имам време за всички . В нас празничната вечеря ще започне след гледане на постановка в Дома на културата.Това значи след 20.30 часа. Не искам по никакъв начин да се чувствате притеснени ,че ще ме ангажирате с вашето присъствие. Та аз ви чакам с такова голямо желание и нетърпение. Не съобразих ,та споделих .. Не го мислете въобще...

Бебоците няма ли да идват пак на гости? Догодина вече ще си имаш стабилни помощници. Само трябва да ги оборудвате добре за кал и локви /в Лидл има едни комплекти точно за тази цел, много са удобни/ и по-щастливи от тях няма да има
Лично проверено със собствения внук 

Сериозен мъж ! Ясен ,точен и голям помощник на мама
Сладур ! Явно той обича да се отнасяш с него като с голям човек