Анорексия

• 83 862
  • 814
  •   1
Отговори
# 495
Яж макарони, сложи и сирене, нищо няма да ти стане. Не е зле да спреш да мериш и изчисляваш калории. Това е стъпка към излекуването ти.  Яж до насита, после спираш до другото ядене след 3 часа. Не да се лигавиш на час по лъжичка пюре, така се самозалъгваш. Хем постоянно уж ядеш, хем нищо не изяждаш.

# 496
Габриела, изяж макароните. Аз лично съм против чисти макарони без сос. Това си е тесто, както и солетите. Но, като се има в предвид, че ти нищо не ядеш, по добре макарони, отколкото нищо. Но е добре, както те посъветвах по рано, наблягай на здравословното, не на тесто, щото имало малко калории. А витамините и минералите, фибрите, мазнините?  Яж сега, но утре си на шопинг за храна. Прясно мляко, бебешка кашичка, грис, плодове, кис.мляко.пилешко,картоф,морков,тиква,сушени плодове като кайсии, сини сливи, броколи. За обяд ти предлагам пилешка супа. Пасирана,ако не можеш непасирана. 1 купа.  За вечеря пюре картоф и броколи. Колкото бебешките пюрета. Колко гр бяха те 125 ли? Не ти слагам хляб към предложеното меню. Наблягай на питателна храна. Значи:
Закуска-пюре ябълка и круша
Обяд-1 купа пилешка супа с картоф и морков
Вечеря-пюре картоф и броколи
Става ли? Ако дадеш отчет ще ти дам и примерно меню за др ден. И това е мн малко и нискокалорична храна. Детето ми ще изяде мн повече от това. Но за теб е ок, като се има предвид как се храниш до сега. Не се притеснявай.

# 497
Габриела, изяж макароните. Аз лично съм против чисти макарони без сос. Това си е тесто, както и солетите. Но, като се има в предвид, че ти нищо не ядеш, по добре макарони, отколкото нищо. Но е добре, както те посъветвах по рано, наблягай на здравословното, не на тесто, щото имало малко калории. А витамините и минералите, фибрите, мазнините?  Яж сега, но утре си на шопинг за храна. Прясно мляко, бебешка кашичка, грис, плодове, кис.мляко.пилешко,картоф,морков,тиква,сушени плодове като кайсии, сини сливи, броколи. За обяд ти предлагам пилешка супа. Пасирана,ако не можеш непасирана. 1 купа.  За вечеря пюре картоф и броколи. Колкото бебешките пюрета. Колко гр бяха те 125 ли? Не ти слагам хляб към предложеното меню. Наблягай на питателна храна. Значи:
Закуска-пюре ябълка и круша
Обяд-1 купа пилешка супа с картоф и морков
Вечеря-пюре картоф и броколи
Става ли? Ако дадеш отчет ще ти дам и примерно меню за др ден. И това е мн малко и нискокалорична храна. Детето ми ще изяде мн повече от това. Но за теб е ок, като се има предвид как се храниш до сега. Не се притеснявай.
съгласна съм ,ше опитам,но не с цяла купа а с половин а аз правя супата без застроика - бистра

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 20:41 от gabrielad

# 498
днес цял ден ме боли корема,но съъм изяла до сега половин пюре и  5 солети...за ве4еря мама е направила макарони  и много искам да я зарадвам и да хапна с нея -ще ми стане ли нещо .. ? предварително ще измеря вси4ко за мен-из4ислила съм 4е в 20грама сухи макарони има 80ккал не са много, нали?
Абсолютно нищо няма да ти стане, изобщо не са много калориите, хапни малко от тях, колкото можеш.
Макароните варени ли са?

# 499
  • София, Лагера
Габи, защо се пазариш за количествата? Нали занеш, че всички тук се опитват да ти помогнат да оцелееш, не да те накарат да станеш дебела.

# 500
Габи, защо се пазариш за количествата? Нали занеш, че всички тук се опитват да ти помогнат да оцелееш, не да те накарат да станеш дебела.
защото ме е страх

# 501
защото ме е страх
Габи, така е, това, което ти казваме да ядеш, е минимумът, с който да оцеляваш. Много е далече от количеството, от което можеш да качиш. Това ти е необходимо, поне горе долу организмът ти да функционира.
Добре изяж половин купа, ама не по-малко.
Яде ли от макароните, не разбрах?

# 502
Прекалено малко е ако изядеш положин купа. Значи аз ябълката,крушата и броколите не ги броя за засищаща храна. те са едно нищо. хикакви калории в тях. Единствено месото и картофа са с някаква стойност, и са в толкова малки количества, а ти искаш дори да намаляваш. Нали щеше да слушаш?
Разбирам, че ти е трудно. Иска ми се да ти кажа,не, неможе да намаляваш, но като за начало ще те помоля поне да си държиш на думата, че ще изядеш това, което каза. И последно, днес какво си изяла?
20 гр макарони
60 гр зеленчуково пюре?

# 503
Прекалено малко е ако изядеш положин купа. Значи аз ябълката,крушата и броколите не ги броя за засищаща храна. те са едно нищо. хикакви калории в тях. Единствено месото и картофа са с някаква стойност, и са в толкова малки количества, а ти искаш дори да намаляваш. Нали щеше да слушаш?
Разбирам, че ти е трудно. Иска ми се да ти кажа,не, неможе да намаляваш, но като за начало ще те помоля поне да си държиш на думата, че ще изядеш това, което каза. И последно, днес какво си изяла?
20 гр макарони
60 гр зеленчуково пюре?
днес съм хапнала 5-6 солети,1/4 филиика,60гр пюре,малко пилешки бульон и 2 пар4енца мандарина

# 504
Защо не яде макароните? Нали искаше да зарадваш майка ти?

# 505
Защо не яде макароните? Нали искаше да зарадваш майка ти?
исках ,но тя хапна рано на бързо и си легна и аз не видях смисъл

# 506
  • София, Лагера
защото ме е страх
Благодаря ти, че ми отговори!  Hug
Ако се храниш 3-4 пъти повече, можеш да достигнеш заветните 45 кг. Ако е по-малко най-много да удължаваш агонията си Sad Дълго не може да водиш пълноценен живот с това хранене. Теб самата устройва ли те да бъдеш на ръба, докато си жива? Не мечтаеш ли за живот като едно нормално момиче - с любящо гадже, с приятелки, с компания, с пътувания, да отидеш в хубав университет, където да учиш нещата, които те интересуват и вълнуват? Всичко това можеш да го имаш! Представяй си го, мейчтай го, храната е само пътят, който ще те доведе дотам!
Габи, слушай какво ти казват момичетата! Това е Животът ти! Само един е!

# 507
страшно ме боли корема от в4ера ве4ерта и ям по малко и въобще не минава,днес както обещах хапнах 3-4 лъжи4ки пюре от ябълка и кру6а...а болката е страшна

# 508
  • Варна
страшно ме боли корема от в4ера ве4ерта и ям по малко и въобще не минава,днес както обещах хапнах 3-4 лъжи4ки пюре от ябълка и кру6а...а болката е страшна

Някакви лекарства за стомах изписани ли са ти?
Ако не отиди до личния си лекар да ти изпишат.

# 509

Някакви лекарства за стомах изписани ли са ти?
Ако не отиди до личния си лекар да ти изпишат.
имам лекарства и ги пия но не минава,после ще отида при ли4ния ми лекар защото е втора смяна и да види какво става 4е не издържам ве4е

Общи условия

Активация на акаунт