Анорексия

• 83 922
  • 814
  •   1
Отговори
# 390
Аз питам конкретно Габриела, не не  Darcey, Мон или някой друг, и се надявам да ми отговори лично тя на въпроса от какво се страхува. Моля ви дами, не ставайте говорителки на момичето, нека да сподели ТЯ какво чувства, а не какво вие си мислите, че чувства.
Тя няма как да ти го обясни, много пъти писа, че не може ... и наистина няма как, болният, ако беше наясно с всичко, което е в главата му, нямаше да е болен...
Не съм ѝ говорителка, не си мисля какво чувства, просто, за съжаление, съм наясно с тази болест ... виждала съм я в няколко мои познати, една от тях вече не е жива... Това е психиката на анорексичката... непонятно е ако не си се сблъсквал с това, но е така. Позволявам си да го пиша, защото го знам.
Това обаче няма значение, тъжното е, че с това не помагаме на авторката...
Габи, колко кг си днес? Включи ли нови неща към "менюто" си или все така я караш? Майка ти видя ли темата?
Болният наистина не знае, какво става с него! Моята племенница става страшно нервна, когато почваме да я молим да яде! Същото става, когато в съседите ни майката моли своя син да спре да пие, защото ще умре! Но желанието да пие при него е по-голямо от страха от смъртта! Той се напива и пуши по 2 кутии цигари на ден! Та така и нашата племенница...изобщо не й е страх от смъртта!От недохранването, психичното заболяване тя не знае на кой свят е! А няма ли желание да се оправи, всичките приказки отиват на вятъра!

# 391
  • Варна
Не, че не ги е страх от смъртта,а не осъзнават, че са на крачка от смъртта.Само не сравнява алкохолизма с анорексията,има алкохолици си живеят до дълбока старост.

# 392
Не, че не ги е страх от смъртта,а не осъзнават, че са на крачка от смъртта.Само не сравнява алкохолизма с анорексията,има алкохолици си живеят до дълбока старост.
Има такива дето живеят до дълбока старост, но те са също тежко физически и психически болни!

# 393
  • Варна
Има такива дето живеят до дълбока старост, но те са също тежко физически и психически болни!

За съжаление имам личен пример,не е така вярвай ми.Болни са до толкова доколкото смятат,че целия свят им е длъжен и се върти около тях.Живеят си перфектно с егоизма си,тероризирайки всички около тях.

# 394
здравей те  Flutter  Hug минавам само да кажа , 4е утре ще ходя пак в софия при доктор бояджиева

# 395
  • Пловдив
отказвам да посегна към храната или пък вземам и я оставям - само ве4ер не ме е страх толкова и не мога да разбера защо

Защото с наближаването на съня несъзнателно човек усеща "намек" за някаква утеха, че поне в съня си няма да осъзнава ужаса на проблемите си.

Защото депресията (в която се корени анорексията) по правило вечер е "най-малко", ако може така да се каже, и обратно - депресията е по-силна сутрин.

Габриела, успех в лечението ти желая, бъди готова, че може да има моменти, в които да не усещаш ефект или да ти се иска да зарежеш всичко. Не се предавай, ти вече си направила на-трудната крачка - да осъзнаеш че имаш проблем!

# 396
отказвам да посегна към храната или пък вземам и я оставям - само ве4ер не ме е страх толкова и не мога да разбера защо

Защото с наближаването на съня несъзнателно човек усеща "намек" за някаква утеха, че поне в съня си няма да осъзнава ужаса на проблемите си.

Защото депресията (в която се корени анорексията) по правило вечер е "най-малко", ако може така да се каже, и обратно - депресията е по-силна сутрин.

Габриела, успех в лечението ти желая, бъди готова, че може да има моменти, в които да не усещаш ефект или да ти се иска да зарежеш всичко. Не се предавай, ти вече си направила на-трудната крачка - да осъзнаеш че имаш проблем!
благодаря ти Hug

# 397
здравей те  Flutter  Hug минавам само да кажа , 4е утре ще ходя пак в софия при доктор бояджиева
Добре, успех! Да не забравиш да споделиш.

# 398
  • Варна
Внимателно я слушай и спазвай препоръките и.Успех Габи

# 399
  • Бургас
Габи, колко кг си днес?
Прегледът/консултацията как минаха?

# 400
Габи, колко кг си днес?
Прегледът/консултацията как минаха?
теглото ми е същото..предписа ми още едно лекарсто -сперидам и така ,поговорих ме доста и това беше..а да ви се похваля асцита ве4е го няма иотоците също,но постоянно ми се вие свят

# 401
  • Бургас
Дано се повлияеш от медикаментите, но нали знаеш, че те няма да ти решат проблема ако продължаваш да гладуваш...
За храненето нещо препоръча ли ти лекарката?

# 402
Дано се повлияеш от медикаментите, но нали знаеш, че те няма да ти решат проблема ако продължаваш да гладуваш...
За храненето нещо препоръча ли ти лекарката?
за храненето нищо

# 403
Мила, следя темата ти! Чакам с нетърпение лекарите да ти помогнат и да се оправиш! Желая ти здраве и здраве!

# 404
Мила, следя темата ти! Чакам с нетърпение лекарите да ти помогнат и да се оправиш! Желая ти здраве и здраве!
благодаря много Hug

Общи условия

Активация на акаунт