Коледа 2016 -1 тема

  • 172 962
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • Балчик
  • Мнения: 9 288

Ще купя днес продукти за АКК и се чудя може ли да се изпече в едновремешните алуминиеви форми за кекс, в които за да стане сладкиша с дупка се слагаше по малка формичка по средата (там съм пекла козунак) нещо подобно на старите електрически тенджери или да разделя сместа на две, тъй като имам две формички за еднократна употреба - диаметър 20см и височина 5см  newsm78

Еднократните са много тънки, ще изгори коричката. В електрическата става, но не с капака, а във фурна.

# 256
  • София
  • Мнения: 12 006
Някой има ли идея този фондан дали е хубав?

# 257
  • Някъде по Дунава
  • Мнения: 5 467
Заповядай, линк към марципана http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50065
Аз чакам и се оглеждам за масло. Миналата година имаше за 1.99, тази година навсякъде са 2.80 и нагоре.
Благодаря, ще се оглеждам за него, дано го намеря.

# 258
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 424
А какъв е този втвърдител на сметана? За какво служи и как се работи с него?

# 259
  • Някъде по Дунава
  • Мнения: 5 467

Ще купя днес продукти за АКК и се чудя може ли да се изпече в едновремешните алуминиеви форми за кекс, в които за да стане сладкиша с дупка се слагаше по малка формичка по средата (там съм пекла козунак) нещо подобно на старите електрически тенджери или да разделя сместа на две, тъй като имам две формички за еднократна употреба - диаметър 20см и височина 5см  newsm78

Еднократните са много тънки, ще изгори коричката. В електрическата става, но не с капака, а във фурна.
Ще пробвам в електрическата, дано се получи, че много продукти има и ще ме яд да ги съсипя.

# 260
  • Мнения: 164
Записвам се и аз в коледната тема с първата изпробвана рецепта. Бисквитките са чудесни и ще бъдат част от моите коледни сладки
Меки Nutella бисквитки с тиквено-шоколадов крем


Чудесни бисквити! В къщи много се харесаха "Тиквени меденки" от твоя блог. Peace Ще пробвам и тези. bouquet
bouquet

# 261
  • Балчик
  • Мнения: 9 288
А какъв е този втвърдител на сметана? За какво служи и как се работи с него?
Използва се при разбиване на животинска сметана, за да я държи твърда, да не се втечнява. Всъщност всичко, което прави е да внесе модифицирано нишесте, с което постига ефекта. За растителния заместител на сметаната е безсмислен, той и без това съдържа достатъчно боклуци.

# 262
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 424
Благодаря, Джемма!

# 263
  • София
  • Мнения: 12 229
Всичко което се предлага на Belbake е добро. Като се започне от фондан и се мине и през бадемовото брашно и т.н. или поне аз съм много доволна. Освен това и цените са изключително приемливи.

# 264
  • София
  • Мнения: 12 006
Всичко което се предлага на Belbake е добро. Като се започне от фондан и се мине и през бадемовото брашно и т.н. или поне аз съм много доволна. Освен това и цените са изключително приемливи.
Благодаря  bouquet

# 265
  • Пловдив
  • Мнения: 179
Здравейте!
Прекрасна тема! Искам да попитам когато украсявате курабиите с фондан какво слагате под фондана?

# 266
  • Мнения: 3 464
Здравейте!
Прекрасна тема! Искам да попитам когато украсявате курабиите с фондан какво слагате под фондана?
С една четка мажа сладката с вода

# 267
  • Мнения: 659
Изпуснала съм ви.  Simple Smile
Имам питане: Какво мога да направя със захаросани плодове освен АКК? Сещам се за мъфини и кекс, но ми се иска нещо по- трайно. Благодаря!

# 268
  • Мнения: 29
marcheva14, благодаря! Simple Smile))

# 269
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 41 968
Изпуснала съм ви.  Simple Smile
Имам питане: Какво мога да направя със захаросани плодове освен АКК? Сещам се за мъфини и кекс, но ми се иска нещо по- трайно. Благодаря!

щолен?

Общи условия

Активация на акаунт