Юнче палаво, игриво, тича покрай нас щастливо!

• 65 460
  • 336
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник на всички!
Гергамелка, на моя ММ за годишнината му спреттах парти изненада;) (но тогава бяхме още без деца;)) втория ми опит за 35 рожден вече имахме каката и бях бременна с Дими и тогава ме беше заподозрял;(

# 181
Хайде, накуп честито за празниците от мен!  Simple Smile
Бъдете бели и червени, весели, засмени  Heart Eyes

Гери, много е голям Никола  Hug Той си е направо като тригодишно детенце. И много ориентиран за нещата от живота явно  Heart Eyes Иначе аз и Сиси я гледам, че височка върви (макар че шанс нямам да я измеря, а и скоро се надявам да нямаме срещи с педи), доста по-големи дечица са по-нисички от нея. Обаче си е 11 кг. точно и това си е  newsm78

Ние се възползвахме от почивния ден и забегнахме на вилата в планината. Беба я носихме в раница на преходчета. С каката карахме ски. Въобще, радваме се на хубавото време и на пролетта  Simple Smile

# 182
Катериче, супер...значи в планината все още става за ски?!
ММ не пожела да натовари оборудването нито нашето, нито на каката за този уикенд впредвид че в събота се прибрахме от Пампорово;)

# 183
Ралито, покарахме доволно, но закрихме сезона. Вече става рисково, според мен, защото се появява все повече лед. Здраве да е, хубава зима беше. Сега очакваме хубава пролет, лято и всичко по реда му.  Simple Smile Simple Smile

Сиси пък много състрадателна се оказва. Току ми обяснява "кой плаче" и се оглежда. А днес след като се размрънка нещо ми заяви "Сиси плаче". Ако съм пропуснала случайно  hahaha И чувството й за собственост вече доста е развито. Вчера бяхме на една площадка и тя си играеше кротко. В следващия момент забеляза, че едно момченце й пипа количката. Веднага хукна към него и викове "неее" и "мамооо". Явно ме призоваваше на помощ да спасим количката от набези  Joy Голям смях с нея  Heart Eyes

# 184
Хаха,Катериче,разсмя ме за количката.Моето зверче онзи ден пък искаше да тършува в багажа на чужда количка.Като му забраних,такава истерия направи,че в крайна сметка го напъхах в неговата количка и си тръгнахме от площадката  Outta Joint
А имаме едно състрадателно приятелче,малко по-голямо от Вики.И при обичайният рев детето загрижено пита майка си-"защо плаче Вики?"А майка му помисли и каза-ами,мамо,той така си прави  Joy

# 185
Успокоявате ме, че не само моето зверче истерясва. Това, което едната вечер миналата седмица ме пречупи, дори разрева, беше три-четири поредни разливания на купите със супи - пъпво на кака му...винаги иска да яде от нея...после своята, после още една със същата супа като на кака и за финал счупена купа....не пазбирам това хвърляне на храна и блъскане;(
И с каката имаме малко драми, и свеки е с онкологично заболяване...и за капак аз се разболях;(

# 186
  • athina
Здравейте, черпя виртуално,че днес съм рожденичка!

РАЛИ, кураж!!!  Hug Много интересно мнение чух от една Мама,че детето ѝ (2г.) в момента кара бебешки пубертет и затова изпада в истерия. Малко ми стана смешно като го чух това,но пък нали казват,че днешните деца се раждат с "висше образование“ така, че е възможно и "бебешки пубертет"да карат.Стискам палци всичко да Ви се нареди както го искате! Бързо оздравяване!!!
КАТЕРИЧЕ-Голямо ми е великанчето,но да ми е живо и здраво!!! А твоята бонбонка много ме разсмя! Hug
СИБИЛ-и моят хубосник обича да рови в чанти, джобове,да отваря ципове и аз страшно много се дразня, защото не обичам някой да ми рови из нещата.Обяснявам, обяснявам,и на другият ден пак същото.Поне не изпада в истерия,и в момента в който кажа,че не се прави така,спира.Смятам,че е период и ще отмине.

ХУБАВ ДЕН МОМИЧЕТА!!!

# 187
  • Варна
Успокоявате ме, че не само моето зверче истерясва. Това, което едната вечер миналата седмица ме пречупи, дори разрева, беше три-четири поредни разливания на купите със супи - пъпво на кака му...винаги иска да яде от нея...после своята, после още една със същата супа като на кака и за финал счупена купа....не пазбирам това хвърляне на храна и блъскане;(
И с каката имаме малко драми, и свеки е с онкологично заболяване...и за капак аз се разболях;(
Ралито, и в нас истериите са ежедневие, плюс чупене, блъскане и хвърляне, на храна и всичко останало. Тръшкане с двойно превъртане и куп подобни.
Сега от около 3 седмици давам едно билково сиропче за деца и нещата значително се подобриха, не че не хвърляме и блъскаме, но поне драмите са по- малки Simple Smile

# 188
Geri athina, ЧРД на патерици. Бъдете здрави цялото семейство.
Честит празник на всички мамчета!! Да сте глезени и уважавани.
Емили Д, може ли да споделиш кое е сиропчето?!

# 189
  • Варна
Честит празник на всички  bouquet

Ралито, Седивитакс сироп давам. Подчертавам, че е сироп, защото той е за деца, има и капки, които са за възрастни /които взех за себе си, макар, че тя като е по- спокойна, то и аз съм/.  Няма зависимост и нжелани реакции.

# 190
Гери, честит рожден ден на патерица!

Честит 8-ми Март, мили дами! Бъдете здрави, обичани и усмихнати!

Днес купих на ММ подарък-ваучер за 30мин управление на истински самолет Wink

# 191
  • athina
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!

Честит празник на всички!!! Бъдете здрави и винаги обичани и обичащи!!!

bouquet bouquet bouquet

# 192
Emily D, благодаря...ще изчакам малко с даването, защото се разболях и май съм му го прехвърлила, защото вчера вдигна температура, иначе хремата и кашлицата му май им е трета седмица:(
Гергамелка, поздравления, много як подарък.Simple Smile

# 193
Здравейте дами, надявам се да сте добре-вие и малките човечета. Аз съм удома,че малчо има хрема.

Да ви питам-някой купувал ли е дъждобранче за мъничето? От къде го взехте, че аз търся, но без успех?

# 194
Gergamelka, ние на каката донесохме от Англия и тя нито веднъж не пожела дя го сложи, иначе моя приятелща купи от карнивал кидс мн добро. Да минава бързо хремата привас, чепри нас се оказа бактерия същата като есента...стрептококус пнеумоние;(

Общи условия

Активация на акаунт