Гергамелка, на моя ММ за годишнината му спреттах парти изненада;) (но тогава бяхме още без деца;)) втория ми опит за 35 рожден вече имахме каката и бях бременна с Дими и тогава ме беше заподозрял;(

Той си е направо като тригодишно детенце. И много ориентиран за нещата от живота явно
Иначе аз и Сиси я гледам, че височка върви (макар че шанс нямам да я измеря, а и скоро се надявам да нямаме срещи с педи), доста по-големи дечица са по-нисички от нея. Обаче си е 11 кг. точно и това си е 

И чувството й за собственост вече доста е развито. Вчера бяхме на една площадка и тя си играеше кротко. В следващия момент забеляза, че едно момченце й пипа количката. Веднага хукна към него и викове "неее" и "мамооо". Явно ме призоваваше на помощ да спасим количката от набези
Голям смях с нея

Много интересно мнение чух от една Мама,че детето ѝ (2г.) в момента кара бебешки пубертет и затова изпада в истерия. Малко ми стана смешно като го чух това,но пък нали казват,че днешните деца се раждат с "висше образование“ така, че е възможно и "бебешки пубертет"да карат.Стискам палци всичко да Ви се нареди както го искате! Бързо оздравяване!!!
Препоръчани теми