Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 833
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Е сега, тези учители  Rolling Eyes. Нали ще има НВО само по Мат,  БЕЛ и чужд език  newsm78

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 14:28 от rosita_ta

# 181
Е, сега, тези учители  Rolling Eyes. Нали ще има НВО само по Мат,  БЕЛ и чужд език  newsm78
Да, като НВО по чужд език е по желание.  Peace
Тези хора не четат ли нормативните документи на тяхното министерство.  ooooh!

# 182
Ники е в МГ и имат мисля повече часове. Имат 7 часа седмично по програма + часа на класа, който карат математика + часа от твоят час където също решават по учебния материал.
Г-жата им казала, че до зимата трябва да вземат материала от учебника и после да се готвят за НВО.

То проблема на моето е, че много се мотае и не му стига времето. Особено сега, като са втора смяна. А и е много разсеян тази година  ooooh!

# 183
  • България, София
Привет, момичета  Hug
Пак бях изостанала  Embarassed

Много благодаря за пожеланията  Hug

Мама Мими, дано бързо минават нещата при вас  Hug И моята девойка още гъгне, но сякаш започва да отшумява дрезгавината на гласа й. Включихме цял арсенал - олинт за носа, грийн тус, хексоралетен и май всичко това дава резултат  Praynig

Чиби, бързо да се възстановява ръката, макар и лява  Hug

Като ви чета, поне се успокоявам, че не само моите се мотаят, вместо да учат. Аз много се дразня, като си губят времето с глупости и разсейване, вместо да си научат и после да имат свободно време  Twisted Evil
Ама явно са си такива  Crossing Arms Наборката уж се организира, но пак има какво да се желае.

# 184
  • гр. София
И нашите седмокласници имат по 4 часа седмично математика... Препускат през материала и те Crossing Arms
velina_v, много ти благодаря за пожеланията  bouquet Дано, дано бързо да се възстанови и твоята дъщеричка - а ние слагаме Виброцил и спрей Тантум верде...

# 185
velina_v, благодаря за пожеланията.  bouquet
Бързо възстановяване и на твоята девойка.  Praynig

# 186
  • София
  И при нас няма преразкази-нито в училище, нито на школата. Пишат тези или съчинение-разсъждение. Последното моят пак го е свел до теза, защото съчинение по-голямо от 7-8 реда не съм видяла. Иначе го "структурира" в 4 абзаца (увод, изложение с 2 микротези и заключение), защото ако са по-малко го връщам да допише. И вече се усети: Точно 4 абзаца, с по 2 изречения и 3 грешки всеки. Мъка... ooooh!
  Веднъж след поредната истерия защо не ми харесва написаното и какво съм искала от него, той така го разбирал  Twisted Evil, му нахвърлях нещо примерно, включвайки всички клишета, за които се сетих.  Mr. Green  Исках просто да му покажа горе-долу как да се изразява, как да си подреди мислите в писмен вид и т.н. А магарето започна да се заяжда на всяка дума: Това защо така си го казала, този епитет защо си го използвала, това доказателство защо мислиш, че е вярно... Thinking Питам го какво точно се опитва да постигне с въпросите, че се обърках, а той ми отговаря: Ние в училище така правим-търсим слабости в доказателството на противника и се опитваме да го объркаме.  Shocked Ама дребната подробност била, че така не правели по БЕЛ, а по МАТ. Виковете ми после сигурно са забавлявали цялата махала.  #Cussing out #Cussing out

# 187
  • България, София
Благодаря момичета  Hug

Мама Мими, тантум верде е много добро средство. Моята обаче прави алергия към него. Има един друг спрей - Лихенсед. Също помага добре.
Дано да са ни здрави дечица, че хич не е добре да изпускат от училище или от школите  Rolling Eyes

aunt Ogg , царе са да обръщат всичко срещу нас. Както се казва: с нашите камъни - по нашите глави. Ако можеха тази изобретателност да я прилагат по - полезно, нямаше толкова да се главоболим Hug

# 188
Нашите пишат и преразкази, и съчинения.  Peace

# 189
  • България, София
При нас още преразкази няма. Минали са "На прощаване", вече са на "Немили - недраги", но моето момиче ми каза, че още не са правили преразказ.

Проблемът ни е с госпожата по математика. Оказа се, че е голА водА. Изобщо не им обяснявала, четяла само от учебника  Shocked
Моята дъщеря в събота си разчистваше разни неща от шкафа, в който си държи учебниците. Пази си тестове по математика, давани от предишната госпожа като скъп спомен, като някаква реликва. Не дава да ги изхвърляме.

# 190
  • гр. София
В училище не са правили все още преразказ, нито учителят им е давал за ДР, но в школата няма мърдане - правят, та пушек се вдига.... Shocked От името на неутрален разказвач, от името на героите в произведението, подробен преразказ...
Ох, тази година случихме на госпожа по МАТ - добра, строга, обяснява, често ги изпитва на дъската. Миналата година положението беше аут по този така важен предмет.

# 191
  • Русе
 Добре, че стана дума за литература, да го накарам да погледне, дали няма домашно,щот той еше вече приключил с подготовката за утре. Е има - Коя е най-важната тема според него в На прощаване. Всеки пише по избор от няколко теми.

# 192
За протокола - моят всяка седмица пише по два преразказа минимум.
По един от уроците и поне един от училище.

# 193
Каква съм такава родителка?! Детето е изтощено, няма сили, а аз го карам да учи урока по История за утре...

Не стига, че се върна от школа в 5 часа, ами и да учи... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 194
  • Русе
И у нас така. Гадна, лоша майка  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт