Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 838
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
  като ви слушам, моето дете живот си живее. Ако не бях открила че има домашно по български от 16.30 се беше наточил на микрофона. След тренировката е пак там. Обаче утре, кога му върнат контролното по математика, сигурно ще се наложи да отнесе доста задачи, ако е направил и други грешки освен споменатата. По български ще изпусне преразказа тази седмица, защото в четвъртък отлита. Та ще се върнем на учебна вълна началото на другия месец. Уж се канеше да чете по история допълнително информация, за да излиза по желание. Май му е минало. Ама понеже ме надъхахте , отидох да го насмета да си попълни учебната тетрадка. То се оказа, че май е трябвало да го направи. Mr. Green

# 196
Моя син сега каза, че по литература учили автобиографии. За преразкази и съчинения не е и чувал  Shocked Минали са "На прощаване", "Една българка" и "Немили недраги"
По математика е мазало с тия формули  Crazy Ужас!
4 по БЕЛ на входното и срамното 3 по химия, там пък грам не видял, че имало и задачи да решава  #Crazy
По АЕ ни звук, ни стон  newsm78
Нещо много ми става съмнително всичко, прекалено затишие е.....

# 197
Нефертари, да не е затишие пред буря.
Нашите май втора седмиц карат със заместници по НЕ.
А от 8.11, ще бъдат с нов учител.
Само тоеа им липсваше на цялата лудница тази година.

# 198
Нефертари, да не е затишие пред буря.

Точно това визирам  Confused

# 199
  • Пловдив
Върнали са им 10мин. тест по БЕЛ върху стихотворението, има 5; а на самото стихотворение (писмено), има 6, като правописните грешки са, че три пъти е написала куршум/и и чужбина с О. Определено О-У са й слабо място.

Математика имат 5 пъти в седмицата, като едното е ЗИП, но е при същата учителка и си е редовна математика. В момента били на разлагане.

И моята се скатава с домашните. Одеве гледам по АЕ - написала ДР Джеки Чан и страницата празна; питам я какво е това, а тя - ами домашната от миналия път, ама госпожата така и не я провери  ooooh!

# 200
Ох, успокоих се, че не е само моето със скатаване от домашни. снощи много му се карах, сърдих и т.н.
В резултат - до 12.00 ч слуша уроци в " уча се" и отказваше да си легне.
Сутрин излизам преди да е станал, но баща му каза, че бил доста тъжен цяла сутрин. Сега ме загриза съвестта. Ше побъркам детето с това мрънкане за учене.
И все пак - не знам как да му втълпя, че държането на учебник, без да учи и то с часове е губене на време и лишаване от почивка и игра!
Оплаках ви се, вместо добро утро.
 Embarassed Embarassed

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 10:11 от emonaem

# 201
  • с/у ОколоМръсТното
Честит Митковден  bouquet
Да са здрави и силни празнуващите, че и ние покрай тях  Hug

емонаем, ако ще те успокоя и аз имам много да се оплаквам от моя. Сега хич не мога да го контролирам и той е мега отпуснат. Направо не знам как ще се справи с матурите, като (за сега) и на частни уроци не ходи.
Добре, че предстоят няколко седмици с по 4 учебни дни. Едвам става в 6.00ч и после спи през първите часове. Като върнат времето ще е малко по-добре, поне за 10-14 дни.
Това е.

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 202
И при нас положението е като при останалите набори.Едно мотаене е до 23.00часа,но не остават ненаписани домашни.
Преразкази не правят,до вчера не беше чувала за синтактичен паралелизъм,синекдоха и др.,а днес имат тест върху "На прощаване" ooooh!Уж си изясни нещата,ще видим резултата.Смятах ,че училището и подготовката са на високо ниво,но като ви чета почвам да се съмнявам newsm78

# 203
  • Русе
  И аз не съм чувала за синтактичен паралелизъм. Много амбициозни задачи в тази образователна система, а всъщност се отчита масово неспособност за четене с разбиране. Внимавам и си отбелязвам всичко, гледам да следя нещо важно да не пропусне, но може би ще спестя някои натоварвания.То не че мога да му приложа нещо повече. Поддава ми се с мярка.

# 204
Честито на имениците!

# 205
  • в здрача
Ох, едва ви следя, а хем съм в къщи, че със сестра и сме малко болни.
На прощаване - 5ца. Е, не успя да го научи цялото. Аз съм доволна. Иначе са на "Немили, недраги", но още изпитват, защото всеки трябва да каже стихотворението. Доволна - музика 6, имало някакъв мотив, дето само тя успяла да го изпълни. И по химия - 6. Вчера се върна с 3 оценки, ама само по БЕЛ и музика е изпитване - химията е от входното, но не съм го видяла.
Честит имен ден на всички именници.

# 206
  • гр. София
Добро утро на Димитровден, мили мами  love001
Честити и здрави да са всички именнички и именници  bouquet
Днес - КР по биология върху целия дял Едноклетъчни организми. Ще видим как ще се справи ученичката  Thinking
Tsv, моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ за успехите на ученичката  smile3501
Дано бързо да се възстановите с дъщеричката  Praynig

# 207
  • София
Добро Утро момичета  Hug

Една виртуална почерпка от мен по повод именяка Митко

Нямата изчитане да ви кажа честно  Mr. Green, едвам смогвам да чета, и хич не ми остава време за писане.
То не , че има какво да ви кажа за момента, имат само оценки от входните  newsm78
Една 5 от контролно по МАТ, днес по физика ще правят и по БЕЛ в петък изпитване НА Прощаване.

# 208
  • София
  Честито на имениците!  bouquet

Да споделя: Моето имало 6 по музика. На изразеното ми недоверие, че нещо е учил, ми обясни, че са ги изпитвали да пеят. "Една българска роза" и "Клетва".  #Crazy #Crazy Представяте ли си мутиращите гласове какво изпълнение са спретнали!  Joy Joy Joy Толкова бях ужасена, че просто млъкнах.  Joy

# 209
  • Пловдив
 Joy

По тоя повод, винаги съм се чудила на музикалния слух на учителката по музика, която твърдеше, че дъщеря ми пеела много добре, когато посещаваше хора в първи - втори клас, а в действителност грачеше и виеше ужасно и поради тази причина я спрях от хора  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт