Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 840
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
  Да споделя: Моето имало 6 по музика. На изразеното ми недоверие, че нещо е учил, ми обясни, че са ги изпитвали да пеят. "Една българска роза" и "Клетва".  #Crazy #Crazy Представяте ли си мутиращите гласове какво изпълнение са спретнали!  Joy Joy Joy Толкова бях ужасена, че просто млъкнах.  Joy

Добре де, защо го правят тези учители. Не знам, но си представям как се чувства едно дете, което не може да пее, изтопосано пред целия клас.  #2gunfire

При нас правят тестове по музика по учебния материал, но не съм чула да ги изпитват да пеят. И си мислех, че нашата се престарава, но поне не ги изпитва да пеят.

Честити именици!  bouquet

# 211
  • София
  A, Rosita, ще ти кажа моето как се чувства. Прекрасно! Мисли, че се е справил. Липсата на реална самооценка понякога е плюс.  Joy Joy А той и преди не можеше да пее вярно, сега с гласчето нещата дори не са трагични, а отвъд.
  Аз само не разбирам госпожата как го изтърпява.  hahaha

# 212
Tsv, бързо ви оздравяване с малката!
Браво на Теди!

# 213
Честит Имен ден на празнуващите !

Няма с какво да се похваля ,затова и не пиша. Опитвам се да ви чета редовно.

Ония ден яко се накарах, чак започна да ме гризе отвътре не съм ли много крайна. Та затова предпочитам да не започвам за се карам, че като започна няма спиране.
Уж учи девойката, почти никакви оценки няма. Времето и е ограничено, като на всички седмокласници.

А за пеенето по музика - явно им е по-добре да попейват   Grinning децата, по - разтоварващо. Две години само теория, и то не от най-приятните. Та аз съм за пеенето.

# 214
При нас госпожата по музика не ги изпитва да пеят .
Иначе и нашият уж учи , а оценките на изпитеане са малко.

# 215
  • София
  A, Rosita, ще ти кажа моето как се чувства. Прекрасно! Мисли, че се е справил. Липсата на реална самооценка понякога е плюс.  Joy Joy А той и преди не можеше да пее вярно, сега с гласчето нещата дори не са трагични, а отвъд.
  Аз само не разбирам госпожата как го изтърпява.  hahaha

Само бих казала "Браво" на младежа. Моята, като я знам, ще изпадне в див ужас, ще се паникьоса и блокира напълно, че дори и името няма да може да си каже.

# 216
  • България, София
Привет момичета  Hug

Честит имен ден на всички именици! Нека са живи и здрави, с радост и гордост да си носят имената и да ги прославят с добри дела Hug
Кимболина, да ти е жив и здрав именика  Hug

В час по музика на моята госпожица им пускат филми от време на време. Не знам каква е тази практика, но тя каза, че днес ще й е добре дошло да си дореши домашното за школата. Снощи решава до след 22.30 ч.
Ама в понеделник след часовете на РД в МОЛ, та някои удоволствия излизат през носа.

# 217
Ох, и на моето музиката не му е силна страна, като се има предвид, че гласът му започна да мутира в началните класове. А иначе изкара една година в детския хор на небезизвестната Аделина Колева, но тогава беше на 4 годинки.

# 218
Ние сме с нова г-жа по музика и не зная дали ги кара да пеят. Старата ги караше. Даже миналата година преди една РС, имаха последен час музика, ги накара да станат и да ни поздравят с една песен.

# 219
  • столицата
Честит имен ден на всички именици! Да са живи и здрави и много успешни! 1dating

# 220
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави и много щастливи!

# 221
При нас днес няма нищо интересно.
Не са го изпитвали.

# 222
  • София
Добре де, защо го правят тези учители. Не знам, но си представям как се чувства едно дете, което не може да пее, изтопосано пред целия клас.  #2gunfire
При нас правят тестове по музика по учебния материал, но не съм чула да ги изпитват да пеят. И си мислех, че нашата се престарава, но поне не ги изпитва да пеят.

А защо де не пее, да не рисува или да не скача висок скок? Дори и да не може да пее, всеки човек има нужда понякога от песен, която да изпее, чувства, които да изрази, да потича. Аз лично не мога да пея, пея фалшиво, но обичам музиката. С моите момичета си имаме едно преживяване, което си го правим на всяка Коледа. Пеем си коледни песни. Хубаво е. Дори човек да нарисува нещо, което " не се харесва" на другите, пак изразява себе си.

# 223
  • София

А защо де не пее, да не рисува или да не скача висок скок? Дори и да не може да пее, всеки човек има нужда понякога от песен, която да изпее, чувства, които да изрази, да потича. Аз лично не мога да пея, пея фалшиво, но обичам музиката. С моите момичета си имаме едно преживяване, което си го правим на всяка Коледа. Пеем си коледни песни. Хубаво е. Дори човек да нарисува нещо, което " не се харесва" на другите, пак изразява себе си.

А, защо да не пеят. Напротив, нека целия клас пеят. Това, което визирах е изпитване, дете изправено да пее пред целия клас. Децата са различни, едни няма да се притеснят, други обаче ще се притеснят много. Все пак едно е да пееш в къщи, друго пред клас с 25 тинейджъри.  Peace

# 224
А и не всички деца са толерантни към другите.
Все ще се намери поне едно, което би се подиграло на съученик, който не пее е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт