Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 763
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  Добро утро!

Наистина много пишете! То не са тестове, не са тези... И толкова добри, умни и послушни деца!  bouquet
 Аз, понеже съм от предимно викащите, си мълча кротко. Ако някой се оплаче, ще се включа.  Mr. Green

# 91
Голяма съм блейка!! Втори ден се чудя защо нямам известия от темата, а то вече 7 страници нова тема.
Направо не ми се вярваше такова мълчание да има...
Амбър, благодаря за новата тема.
Гледам на бюрото ми се размята пресниман тест за домашно по математика. Ще го кача, ако върши някаква работа.Заграденото в някои подточки е от предишен ползвател на сборника.

# 92
Изпуснах ви, нямаше ме 4 дни, а вие сте изписали предишната тема.

# 93
  • Русе
  emo,  bouquet надявам се да свърши. Интересни задачи, въпреки че ние не сме стигнали още до там. Сега завършват формулите за съкратено умножение. Акълът ми не стига как Светльо ще схване Разлагането на множители, ама ще го мислим като го почнем.

Аз, понеже съм от предимно викащите, си мълча кротко. Ако някой се оплаче, ще се включа.  Mr. Green
  Много ни си неавири носа с петици и шестици и реши, че може изобщо да не бута нищо. От време на време цапвам една задачка, да драсне от тези на Дидева  bouquet, но или я надрасква бързо или се прескача с листа няколко часа, да види, дали пък няма да забравя. По български не бутва нищо, всичко му било пределно ясно. Миналата година така пределно ясно беше между 4 и 5.Утре ше го изпитват по физика. Не съм сигурна, че има понятия от закона на Ом.

по български, бях казала, но пак ще споделя, нашата учителка каза, че по план имат съчинение-разсъждение тази година. Те правят от пети клас трансформиращи преразкази, поне десетина имат, но обеща втори срок да се върне отново на трансформиращите за да се подготвят за НВО.

elin_a, много интересна задача. Подхвърлих я на набора, ако благовори да я погледне, ще ли се ориентира в условност и конкретност. Силно се съмнявам, ама сега е моментът. Оказа се, че не се стъписа, а долу горе ги определяше вярно. но не са правили такава задача в час.

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 10:36 от A m b e r

# 94
  • София
Аз въобще не съм от викащите, а наборът е от просълзяващите се. Много е самокритичен ли, амбициозен ли, но не приема 5.25 по БЕЛ. Знаел, но допуснал "тъпи" грешки. За математиката отговаря школата, но и там се представя ту отлично, ту с грешки от недоглеждане. Там всяка седмица по БЕЛ им дават "тези", което се оказва не толкова лесно, но с преразказите и граматиката няма проблеми, почти  Wink

# 95
lorenca, благодаря  bouquet Написа го почти както си го предложила.

# 96
 bouquet

И аз се притесних, защо нямам известия от темата, а то просто имало нова  Shocked.

Аз вече се успокоих. Детето ми се струва поумняло. Само учи и се подготвя прес уикенда за цялата седмица по разказвателните, Курсовете са й през седмицата и там уж са добре нещата. В училище всичко е лесно. Госпожите ми обясняват какво чудесно дете имам и как е удоволствие да се работи с нея...Ми пък да спра да се тревожа  newsm78?! Щом и в училище и в школите така твърдят, може и да е вярно.

Да видим кога ще избухне бомбата.

Момичета имали пробни изпити някъде?

# 97
  • София
Ива в "Междучасие". Обавили са датите на сайта си.
http://mejduchasie.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b1%d0%bd%d0%b8-%d0% … bb%d0%b0%d1%81-2/

# 98
Обяснявах, писахме домашно по химия  в учебната тетрадка върху химични формули.
Ама кой да си прочете първо урока заради моят?

# 99
Олеее, кога изписахте толкова страници. Не успявам да погледна темата. При нас всичко си е по старому.Учи като все го дебна иначе се е отнесъл нанякъде. Никакви навици за самостоятелност.Само с математиката се оправя сам. Ама там и да искам не мога, нищо не разбирам.

# 100
При нас нищо ново. Завърнахме се вчера за пореден път с много положителни впечатления от Русе. Наборката е много впечатлена от сградата на СОУ "Христо Ботев," не изглеждала като училище. СТанала е в 6.30 и се е заловила да учи. АЗ почти приключих с прегледа на документите и чакам да мине утрешният ден да се успокоя.
Скрит текст:
Не можахме с никой да се видим от 9.30_13.00 бяхме в Спортния комплекс. Състезанието мина добре, нямаше класиране, защото беше за децата от клуба  в Русе, за опит. Много я похвалиха, за това, че без треньор постига такива резултати. Страшно сме доволни от Йордан Джамбазов, треньорът на клуба. Не знам как да му благодаря за съветите, знанията, и уроците, който предава на детето ни за малкото време в което сме там. Страхотен човек и децата се държаха много приятелски. Много мога да хваля Русе и жителите му bouquet

# 101
  • България, София
Здравейте!

Минавам само да ви почерпя виртуално  Simple Smile
От днес официално си имаме тийн. Моята девойка вече е на 13  Simple Smile
Почерпете се за нейно здраве  Hug

Аз утре ще ви догоня  Embarassed

# 102
  • София
Еха! Нека бъде щастлив тийн! Честит празник! Simple Smile

# 103
  • Русе
   velina, жива и здрава рожденичката. Много слънце и успехи занапред.

както и предположих се запъна на задачи
   доста зор видях докато го накарам да идентифицира елементите и да приложи формулата. Ей на за такива задачи говоря.

# 104
  • Русе
За 20 сек. Алекс реши задачата. х на втора. Това ли е? След проверка резултата е 50/х на 2-ра?

Да е жива и здрава наборката. И много успех тази година  Hug

Общи условия

Активация на акаунт