Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 706
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • гр. София
Мили мами, днес е Архангеловден  Simple Smile

Честит Имен ден на всички, които носят имената: Ангел, Ангелина, Ангелинка, Архангел, Гавраил, Гаврил, Емил, Емилия, Емилиян, Емилияна, Лина, Мила, Миладин, Милан, Милана, Михаел, Михаела, Михаил, Михаила, Михо, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Рада, Ради, Радивой, Радка, Радко, Радмила, Радослав, Радослава, Радостин, Радостина, Райко, Райна, Райчо, Рангел, Рафаил, Рая, Руси, Руска, Руслан, Серафим.
Бъдете здрави, честити и благословени!

Аз съм Милена, но не празнувам днес, избрала съм си друг ден - на 27-ми юли - Пантелей пътникhttp://petel.bg/m/index.php?action=view&id=165551&opinion=

# 541
Prizma, надежда в моята глава има, но какво ще покажат пробните!? Аз също съм й/съм си обещала, ако съм доволна от пробните, да не мрънкам известно време.  Praynig

Нашият батко днес има имен ден - Михаил.
Черпя всички за здравето и усмивката на децата ни. Господ да бди над тях.

# 542
  • столицата
Честит празник на всички именици!Да са здрави и успешни!

# 543
  • гр. София
galimar, как се чувстваш? Подобряваш ли се?  Ill

# 544
  • столицата
Да,благодаря! Пазя леглото и съм по-активна от обичайното в Бг-мама Wink

# 545
  • гр. София
 spoko
kaffeetrmker_2 Дано, дано се чувстваш по-добре днес.
Хубав следобед от мен!

# 546
  • Русе
Винаги съм си мислила че по-надолу от "чиста двойка" няма накъде. Имало обаче. 1,80 има днес господинчото по АЕ.   Banghead Дори не му стигнали точките за двойка Sad

# 547
  • България, София
Честит имен ден на всички именици! Да са живи и здрави, с радост и гордост да носят имената си и да се радват на успехи  Hug

Ganis, благодаря за разяснението. Ще го покажа на моята девойка довечера. Никога не е излишно да погледне още нещо по темата  Wink

Aunt Ogg, поздравления за решената задача  Hug
Аз формули съм забравила, но помня логиката на решаване на задачите и се опитвам това да показвам на дъщеря ми. Снощи реших една задача за ъгли от домашното за школата  Blush Там изпреварват материала от училище, но по - добре, да няма необяснени задачи за следващото контролно по мат.

Ели_дечкин, що за оценка  Shocked

# 548
  • Русе
В бележникът е писала 2 но на КР ги е сметнала точно и дебело го е подчертала. "Научих си, как да не съм"  ooooh!
И нямало да ходи на пробната матура. Нямало смисъл  #Cussing out

# 549
  • гр. София
Ели_дечкин, мила, съчувствам ти ... Tired Face
Недоумявам за оценката #Crazy

Ние пък днес имаме КР по физика при класния. Утре - първа КР от раздела геометрия по МАТ.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 13:43 от Mama Mimi

# 550
Ели, виртуално гушкане.  Hug Heart Eyes
Честит празник на имениците!  bouquet
Мама Мими, успех на девойката.  Praynig
Много са напред по МАТ.  Нашите може би тази седмица ще приключат с разлагането на многочлени.   newsm78

# 551
  • България, София
Моята госпожица преди малко ми съобщи, че днес по математика в училище са взели 3 урока  #Crazy
Вече са на успоредни прави и ъгли. Домашно нямат, обаче Naughty То от кой ли точно урок да даде госпожата  #Cussing out

То вярно, че с тези ваканции и избори губят 3 понеделника, ама 3 урока за един час  ooooh!
Добре, че в школата този материал вече е обясняван и сега решаваме задачи по него.

# 552
З урока за един час и по предмет, по който ще има НВО.  #Crazy
То бива препускане през материала, но това е извън пътя.  Shocked

# 553
  • Пловдив
З урока за един час и по предмет, по който ще има НВО.  #Crazy
То бива препускане през материала, но това е извън пътя.  Shocked

Ами да ви кажа, че не е съвсем така. При дадена стабилна лятна домашна има дялове, през които може да се премине и малко по-бързо.
така при нас почти не се спряха на формулите за съкратено умножение, които бяха преподадени в края на 6-ти. След това минаха и сравнително бързо през текстовите задачи, но лятната домашна беше огромна.  Peace

Mama Mimi, и защо да не му напише на листа, че е събрал точки за 1,80. Едно време моя учителка по език въртеше нули по листовете. Съвсем истински, големи, кръгли нули с червен химикал. Обикновено на диктовки.  Simple Smile

# 554
  • Русе
Аз също не смятам че се е "изложила" госпожата с тази оценка. Нека се види моя колко струва  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт