Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 693
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Контролната теза била днес. Има 5 моичкият, бил с втората най - добра оценка в класа...
ПОЗДРАВЛЕНИЯ на младежа, emonaem  smile3501 Добре се е справил!
Стискам силно палци за КР по АЕ  fingerscrossed

# 616
  • гр. София
Тези почивни дни покрай балотажа ще им дойдат добре на децата да глътнат въздух....
За тези деца, които не са на школа Tired Нашата седмокласничка в понеделник има извънредно занятие,
Скрит текст:
както и предишната седмица имаха

# 617
  • Русе

Тъй както сме я захванали всички ще имат май в понеделник извънредно занятие.  Mr. Green Мразя седми клас.  Twisted Evil

# 618
  • гр. София

Тъй както сме я захванали всички ще имат май в понеделник извънредно занятие.  Mr. Green Мразя седми клас.  Twisted Evil
Амбърче, така ми се иска вече да сме на финалната права  Praynig
Тоя пусти седми клас  Close Какви ли промени и изненади още ни чакат?

# 619
  • София

Е, ще мине де... само до май месец го мразим. После вече не  Mr. Green

# 620
  • България, София
Пак много имах да ви догонвам  animal037

Май голяма дискусия предизвиках с моето оплакване  Embarassed
При нас просто проблемът е в госпожата. Ако знаех, че госпожата знае какво прави, нямаше изобщо да се притеснявам. Дано детето успее да се подготви за НВО с помощта на уроците в школата  Praynig

Вчера девойката имала тест по география, уж всичко си била написала. Ще видим  Mr. Green

chibi, дано новият учител по немски и децата се харесат  Hug

Ели_дечкин, бързо оздравяване на децата  Hug

Стискам палци на всички, които днес имат контролни

emonaem, поздравления за младежа  smile3501

А по повод международното положение и аз се чудя накъде върви този свят  newsm78
Че всичко се върти около парите, не е изненада за никого. Ама опростачаването е толкова мащабно  newsm78

# 621
emonaen, браво на младежа!
Успех на КР по АЕ.
Велина, благодаря.
Ели , как е Алекс?
Днес чакаме оценка от писменото изпитване по история.

# 622
Здравейте отново,
Отдавна не съм писала, защото пуберът беше болен, сигурно от първи клас не беше боледувал Sad Оказа се, че е и трудно да навакса с пропуснатото. Ние го абонирахме за Уча.се най-накрая и донякъде помогна, но от към преписване на това, което са писали в час удари на камък - повечето му приятели пишат също толкова нечетливо като него, а отличникът на класа, който пише много четливо и подробно и който уж му се води приятел, все намираше причини да не му даде да препише - все обещаваше пет дена и всеки ден различна причина намираше - явно не желаеше да помогне. Много тъжно ми стана, че явно има такива деца, да не би някой да се изяви повече от тях... Както и да е, скрепихме положението, написа си домашните, за които разбра какви са все пак.
Наложи се и аз да си припомня сложните изречения, но дори и аз не правя упражненията без грешка, нио, че на времето ми беше любим предмет.

В същото време, изобщо не си спомням материала по мат., който обсъждате на предните страници (разлагане на множители)! Наистина ли сме го учили това в 7 клас преди 20тина години??  Нямам никакъв спомен пък и на пръв поглед не се сещам как ставаше това. Ще трябва да погледна примерите, които сте дали. Ако някой може да ми каже, къде е обяснено най-ясно и просто, моля   bouquet

Днес трябва да са му върнали два теста по мат. и БЕЛ и ще ги кача ако някой се интересува.

Иначе баща му го води на контролен преглед, още не е излекуван съвсем и продължава с антибиотика, и трябва да се пази повече Sad Както бях забравила за болести от детската градина, сега и заради бебето трябва да внимаваме... Пожелавам на всички деца да са здрави, а за нас - още по-здрави нерви!

# 623
Crombelina, и ние сме болни. Sad До миналата година и аз си мислех, че сме преминали етапа с болестите, но след празниците направи такава пневмония, че се наложиха трети и четвърти антибиотик и, естествено, болница. При все, че не беше стигал до пневмония преди. Може би защото пътувахме със самолет, смяна на климат и не знам още. Но и тогава, и сега това с преписването и с издирването на всички планове и домашни ми е кошмарно. Да не говорим, че когато детето е с температура и не е добре, да го караш да седи и да пише е меко казано ненормално. Crossing Arms
За уча.се също имаме абонамент. Но веднъж слушах урок по прословутата биология, която вече споменавах, който нямаше почти нищо общо с материала от учебника и в случая е загуба на време.

# 624
  • гр. София
elin_a, Crombelina, съчувствам Ви  Tired
Пожелавам бързо възстановяване на младежите и дано по-лесно наваксат пропуснатите уроци и домашни Praynig
Наистина, няма нищо по-ценно от това да са здрави децата ни smile3506

# 625
  • България, София
Crombelina, бързо възстановяване на детето и успешно наваксване с материала  Hug
Много е неприятно с дълги боледувания и после догонване на класа.
И ние сме изпадали във вашата ситуация и на мен също ми беше станало много болно, че уж най - добрата приятелка на дъщеря ми не намираше време да й напише до къде са стигнали и какво имат за домашно. Доста беснях тогава  Twisted Evil Поне да й беше написала, че не може в момента и по - късно ще пише. Ни дума, ни включване. Дали си беше детска работа или не искаше да й помогне, не знам. Ама хем ми беше мъчно, хем се ядосвах. Та даже си й казах да види колко може да разчита на добрите си приятелки. Тогава детенце, което уж не й беше толкова близко, се оказа много отзивчиво и изчерпателно й написа до къде са стигнали с материала.
Просто има деца, които си гледат само техните интереси и не се поставят на мястото на другите.
Пожелавам ви да се намерят добри души, които да ви помогнат с нужната информация  Hug

elin_a, бързо оздравяване и на вас и успех в наваксването на материала.

Да, от здравето по - важно няма!

# 626
elin_a, Crombelina, съчувствам Ви  Tired
Пожелавам бързо възстановяване на младежите и дано по-лесно наваксат пропуснатите уроци и домашни Praynig
Наистина, няма нищо по-ценно от това да са здрави децата ни smile3506
Peace Бързо оздравяване!  Praynig

# 627
  • столицата
Ехей,наборчетата да оздравяват бързичко! Този номер с пътуването в чужбина и последвала пневмония с наборката го спретнахме миналата година. Ужасно е. И ние стигнахме до болница.
При нас по Мат правят 5-минутки веднъж седмично,но на елементарни задачи. Затова и не ги пускам. Но Дънди е пуснала много добри задачи на втора стр. от математическата тема. Заслужава си да ги видите.
При нас писали теза ''Защо пътят е стращен,но славен'' .Имахме различия с девойката. Къде се учи как се пише теза.? За уч-ще питам.

# 628
Благодаря ви, момичета. Този път, слава Богу, не се стигна поне до антибиотик (засега де, че още се борим). Но така е като бяга от едни спортни прояви на други и не се прибира до нощите.
galimar, нали боря италианския в свободното време, скоро имаше такова изречение - "Винаги, когато пътувам със самолет, хващам настинка."  Mr. Green Та се замислих, че и ние редовно се прибираме с нещо.
Иначе за тезата моето казва, че са писали в тетрадката по литература. Ако за това питаш.
Дано са здрави всички деца, че първо това е най-важно, после и в училище е трудно наваксването.  Hug

# 629
  • Русе
  За имунната система, днес му взех един буркан шкембе чорба от близкото ресторантче и я набухах с много чесън и чили.  Mr. Green
  Последните петминутки по математика не мога да ги видя. Тя събира оценките от всимките по темата в една оценка. Само видял, че на предпоследното имал 4 точки от 7.Засилила съм задачите на ден. Решава около двайсетина. Повечето ги решава самостоятелно, но понякога блокира.

Намерих темата със задачите, но там видях едни на Русалката. Дънди в предната ли е слагала. Тус си е по удобно със задачите за седми клас.

За тезите в тетрадката му намерих това
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 18:34 от A m b e r

Общи условия

Активация на акаунт