Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 502
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Лунно цвете

# 106
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Лунно цвете  bouquet

Ии кафенце Simple Smile

И за Добро Утро с един въпрос,дано не ви расърдя много, но четох четох и нищо не намерих Sad Днес ММ ще звъни за карта та някакви препоръки да ми дадете къде ще ни е най-удобно с малкия, имам предвид с количката придвижването а и в стаята да има място за кошара и многото багаж с който пътуваме? Хм...ама много неясен въпрос зададох и аз Sad Така де дано някой да ме разбере  Heart Eyes

# 107
  • Пловдив
Добро утро,
тази сутрин дзверът за малко да се успи за училище. Та от 6 часа съм будна. Изпратих я, нахраних котето, че тя нямаше време, после си поиграхме с него по-точно то си играеше с шипката ми за коса, после реши, че трябва да ми подъвче ръцете, да ми помърка и така. Та даже остана време и тук да намина.

Лейди, аз съм била на Боровец, хотел Олипм и на Пампорово. В стаите и на двете места има достатъчно място за кошара. Поне в тези, където аз съм била. Трябва да попитате дали предлагат кошари там, за да не мъкнете. Има и гардероби. Колко багаж взимаш за 5 дена?  newsm78 И на двете места има детски център за игра, има басейн, но водата за дете ми се струва студена. Навън има къде да се разходите по асфалт и на двете места, но пък ако сте съвсем в сезона и има сняг, не знам как е. И двете бази са на хубави места в комплексите т.е. близо до магазини, заведения, писти, лифтове. Зависи какво търсите всъщност, дали сте скиори или не. В крайна сметка избирате едно място и пробвате. 5 дена минават бързо.  Peace

Сега изчезвам. После пак ще намина.

# 108
Добро утро!
Кати, и аз още не съм го оставяла за цял ден сам. Тези два дни идва баща ми, по друг повод де, но остана и двата дни да го гледа. Та се наложи и днес да остане до обед, защото момченцето се тръшна май с някакъв вирус. Снощи чак до спешното стигнахме, че не знаех какво да го правя-беше със силна болка в корема и повръщане. Но няма нищо сериозно. Днес го оставих вкъщи и следобед с ММ ще отидат при личната лекарка. Но другия и по-следващия понеделник вероятно ще е сам вкъщи. Нали в деня след изборите не се учи. Ще видим.
Лейди, само за Боровец мога да кажа. Но пък ние ходихме само двамата и в стаята, която ни дадоха, нямаше място за кошарка.
СГГ, да отпускаме ли палците?
Спирам и скачам в тръстиката. Хубав ден на всички!

# 109
  • Пловдив
sad_woman, на Боровец има две бази - ВПД-то и хотел Олимп.
В Олимп определено има място за кошара. Имам някъде снимки от пролетта. Ще видя дали мога да кача нещо, но довечера.  Peace

# 110
Честит рожден ден на Лунно цвете! Бъди жива и здрава! Кативита, Садуоман и моите деца го минаха този вирус - по-различен начин. Едната за един ден повръщане и висока температура, а другата само силна болка в стомаха и ниска температура. На по-голямата продължи по-дълго време. Аз почти се оздравявам или поне се надявам. Днес ще сме на спортно състезание в детската градина - мама, татко и аз (дете). Е, те моите деца са почти винаги с мама, без татко, ама вие знаете - професия. За събота пък госпожите са измислили няколко майки да участваме в кулинарно състезание, свързано с овесените ядки. Ще правя мъфини с такива. Стискайте палци да спечелим. Ще бъдем с децата, ще има и състезания, надявам се да е забавно! Лейди аз съм била зимата само на ВПД Боровец - стая за трима - беше широко, но май кошара нямаше да се събере. ВПД е далеч от пистите, но вие с бебе надали ще искате писти? била съм и в Рибарица, там май са по-широки стаите. Потърси снимки във фейсбук страниците на почивните бази.

# 111
Лейди, и аз като Дунди ще предложа да ги караш подред. Започни с Пампорово - най- близко като разстояние, най- скоро реновирано,  широки стаи , има каво да се прави в самия комплекс. Освен това може да не запазваш 5 , а по- малко дни.
В тази връзка Олимп щяха да го ремонтират/реновират. Случи ли се нещо такова или ще чакаме коментар от Дунди от място( по спомен тя най- рано ще го посети от всички в темата) ?

# 112
  • Пловдив
kativita, ние бяхме на Олимп през пролетта, та вероятно ще забележа, ако има някаква промяна.
На мен Олимп /Боровец/ определено ми хареса повече от Хармония /Пампорово/.

# 113
Дунди, вярно, че са две бази на Боровец. Ние бяхме във ВПД.

# 114
Здравейте и от мен,
поизпуснала съм темата, но все пак се записвам. Simple Smile

Децата бяха много болни, първо едното, после другото...
Малкия след ларингит, 3дни лепна и вируса с повръщането и разстройството.
Изобщо, страшен месец октомври изкарахме. Надявам се сега с новия месец да са добре нещата.

# 115
  • Пловдив
Златни стеее  Heart Eyes
Май както казва Кати ще си идем тука на Пампорово, че ни е по-близо пък и си знаем района. Детския център и басейна на малкия няма да му трябват но пак си е + .
Дунди ние с ММ вече пътуваме с по един кат дрехи  Grinning Малкия мъж има един голям куфар играчки,дрехи,хавлийки,мазила,шишета....сега вече и пюрета.
Много благодаря за информацията момичета  bouquet

# 116
Ох и аз днес да се включа,цял ден на лекции и сега се прибрах
Lady късничко виждам поста ти,но ще ти кажа мнение:била съм на ВПД Боровец с каката когато беше на 2г.,стаята беше тясничка,но успяхме да поберем кошарата между двете легла-стаята беше с две отделни легла.
На Пампорово бяхме Август-стаята беше достатъчно голяма и имаше достатъчно място,нооо ако трябва да дам мнение за двете места:на мен ми хареса повече Пампорово и планираме пак да отидем там-сега вече с децата

# 117
Мили момичета, благодаря ви за поздравите!!! Иска ми се да ви почерпя не само виртуално. Но и това ще стане някой ден.
Ваканцията мина бързо, доста попътувахме, сега пак съм на линия. Между другото направих и една царска туршия . Миналата година ми се получи доста добре. За съжаление не мога да сложа да ми втасва зелето.
ММ не дава в София да слагам на терасата бидон  Joy Joy Joy Ще трябва да търся друг начин. Аз много обичам свинско със зеле, сарми с ориз, с кайма...
Вие приготвихте ли зимнината?
Имам да пиша и домашно за утре.
Лека вечер от мен. Hug Hug Hug :hug

# 118
  • София
Привет военни момичета.
Сложих чаветата да спят, да ви нагледам и вас, после и аз ще се паркирам до гаджето.

МЪНИЧЕ, яко ме разсмя с приказките на твоето момченце за Рибния буквар Joy невероятни са тези хлапета.

МИС ДИСНИ, какво е това нашествие на гости по никое време Simple Smile

САД УОМАН, ти си чакаш концерта на Василис Карас, а аз пък ще чакам теб в София Simple Smile Предполагам, че ще бъдете в зала Армеец. Лунно цвете и аз сме съвсем близо.

ДИМИТРОВА, много хубав музикален поздрав си избрала за рожденничката. Супер! Как е твоето момче?

ЛЕЙДИ, как е малечко?

ДУНДИ, започна ли да прави бели писанката?

АЛБЕНЧЕ, как мина състезанието? Разкажи моля. А в събота ще стискаме палци. После ще кажеш как ти се получиха мъфините с овесени ядки. Успех!

СЕСИЛ, надявам се, че вече сте здрави. Кажи какво стана с работата.

ЛУННО ЦВЕТЕ, чудя се защо твойто мъж не иска бидон на терасата. Ние пък тези дни ще сложим зелето. Не се бой. Ще ти давам от нашето. Simple Smile

Дали не пропуснах някоя красавица?
САД УОМАН- Уикипедията изпушва от време навреме Wink, особено, когато ѝ се спи ( на Уикипедията де ) Joy
Гушкам ви, завивайте се и лека нощ Hug

# 119
Фло ,изпускаш ме....Ще те глобя един Бейлис. ...
Утре ще пиша за зимнината....

Общи условия

Активация на акаунт