Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 304
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Добър дееееен!
Какви вкусотийки имало в блокчето тези дни, ама аз като съм бляла, сега ще се облизвам напразно  Simple Smile Димитрова, на патеричка честита годишнина! Сериозни хора сте,ей, това 17 години не е шега работа! Бъдете здрави, обичайте се и се радвайте на прекрасните си принцеси още дъъълги години!
Мъниче, честита нова придобивка /не че разбрах какво е,  Embarassed ама се радвам, че си доволна/. Със здраве да си го ползваш това тайнствено нещо!
Патенце, пораснало ти е момчето, браво!
Еххх, Дафиново листче, невероятен разказ за моята любима Италия! Искам пак!!!!
Фло, пълна ли е къщата още? А баба с какви вкусотийки глези дечицата този път?
СГГ, страхотни неща си сътворила! На мен понеже никак не ми се отдава да правя подобни магийки, много се радвам, когато ги разглеждам!
Дунди, разбирате ли се с котката?
При мен нищо интересно-ни да се похваля, ни да се оплача. Скачам обратно в тръстиката. Но преди това ви гушкам всички!

# 91
  • Пловдив
Привет на всички. Да навестя темата на бързо, че имам задачки-закачки.
dimitrova8002, кога успя и закуска да приготвиш, че и за нас да помислиш?  Laughing
Фло, на едни снимки видях едни красоти, излезли изпод твоите ръце /не са зъби  yes/, поръчки приемаш ли?
sad_woman, за сега се спогаждаме с котето. Само не знам по колко пъти да го храним и по колко да му даваме, ами то вечно е гладно. В интернет пише, че котета трябвало да имат постоянно храна в купичките си. Е у нас към този момент няма как да стане тази работа. Докато не изяде всичко, не мърда от там. Ще трябва да се консултирам със Сети по котешките въпроси. Иначе обича да се гушка. Може и по гръб да спи, стига да има кой да го почесва. Ей такива котешки ми ти работи.  Grinning

Имаме си резервация за Боровец за след 2 седмици. Ще си направим малка есенна ваканция.  Grinning

Лек ден на всички. Тук е слънчево, но вече си е студено. А аз от сутринта не мога да се стопля.
 Hug за малки и големи.

# 92
sweet_maniche честит ти фотоапарат.  Марката ще ни я кажеш ли?Ще заснемаш красотите, които ти изработваш. Аз не виждам Габи-дълго чорапче Confused. Дунди и при нас е слънчево, но студено. Ама по-добре слънчице, така по-малко се усеща студът.

# 93
Ваканцуваме....малко не по графика.....но каквото такова....

# 94
  • Пловдив
Благодаря  bowuu
Никон д70 ми е придобивката Simple Smile Засега е с китовия обектив, но съм хвърлила око на туй-онуй Mr. Green

Утре ще видя какво съм оплескала на снимката на малкото диване  hahaha

# 95
  • Пловдив

Добро Утро кафето е от мен тази сутрин Simple Smile
Вече сме си в Пловдив и има интернет в изобилие  Sunglasses
Мъниче честито за придобивката, и на мен много ми се иска едно такова коледно подаръче но ММ нещо се дърпа.
Сети нямаме още зъби просто го дразнят и е сополив и каквото види го гризка и дъвче. Бяхме на лекар миналата седмица в Свиленград каза че е настинал със зачервено гърло, вчера бяхме на консултация при нашата си лична тя пък каза че нищо му нямало иии вече незнам какво да давам, дано му мине по бързо.
Патенце голям мъж  Heart Eyes Все така да расте Simple Smile
Не помня на кой какво честитих вече Sad На Сесил за новата работа ии на Димитрова за  годишнината.
Дафинов лист трябва да списваш пътеводители, много хубав разказ Simple Smile
Сега отивам да чета старите теми за зимните почивки, че с ММ се чудим къде и кога да ходим Simple Smile
Охх днеска вече трябва да оправя гардеробите и да сменя лятно/зимно  #Crazy

# 96
Добро утро!
Стиснете по едно палче, по-късно ще пиша от компа. Бягаммм ...

# 97
  • Варна

Честит празник момичета.СГГ има стиснати палци от мен.Lady_ благодаря за кафето.Лек ден на всички.Отивам да храня малкия звяр,че ще ми изяде ушите.

# 98
Добро утро
Честит празник на всички
СГГ имаш силно стиснати палчета Hug

# 99
  • София

НА БУДИТЕЛКИТЕ В НАШАТА ТЕМА, ЖЕЛАЯ ДА СА ЗДРАВИ, ДА ПАЛЯТ ОГЪНЧЕТО НА ЗНАНИЕТО И РОДОЛЮБИЕТО В ДЕТСКИТЕ ДУШИ. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЛУННО ЦВЕТЕ, СГГ, ДИМИТРОВА, ВИВИАНКА.

Добро утро момичета. ДИМИТРОВА, ДЖУЛИ, СГГ, ЛЕЙДИ Hug

СГГ и от мен  fingerscrossed
ЛЕЙДИ, благодаря за кафето Simple Smile Кога ли ще го пием наистина?
МЪНИЧЕ, честита придобивка. Явно, много си слушала Wink
КАТИВИТА?
АЛБЕНЧЕ, много си лаконична Hug
ДУНДИ, давай поръчката Simple Smile
САД УОМАН, къщата е пълна и на баба сърцето - също. Глезя ги, готвя по поръчка, приятно ми е. Още няколко дни и ще си заминат.
СЕТИ_БЕТИ и на мен ми се върти идея за събиране. Още малко и ще свиря сбор!
ПАТЕНЦЕ мило гушкам теб и Калоян Hug Hug
ЛУННО ЦВЕТЕ, браво на курсанта. Щом е получил отпуска, значи се е трудил.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, снощи пак се върнах на пътеписа и го четох с удоволствие smile3525

Изчезвам, защото трябва да слагам тенджерите и тиганите на печката. cook cook newsm64

Неспоменатите ги гушкам Hug

# 100
  • Пловдив
Добро утро банда Hug

Честит ден на будителите!
Малко да ви разсмея Simple Smile Сутринта, водейки децата на градина, говорихме с баткото за националните ни герои, за будителите. Изреждайки ги, стигаме до д-р Петър Берон и питам знае ли с какво е известен той. Почуди се, почуди се и ми каза., че не го познавал hahaha Обяснявам аз за Рибния буквар и дреб: "аааа, знам го, знам го... Тати от там чете как се хваща риба" hahaha
Поговорихме си защо всъщност е известен като "Рибен буквар" и споменах горе-долу какво съдържаа. Поиска да го намеря и да го прочетем, та тези дни ще ходя до библиотеката Simple Smile

Лейди, благодаря ти за кафенцето Hug

СГГ, стискам палчета!

Днес ще мързелувам и харча пари hahaha Избирам си чанта, ремък, сенник за обектива и още куп необхподими глезотийки Joy

# 101
Добро утро и от мен момичета! Благодаря за кафенцето! Пийвам си го с наслада и бързам, че почивка за мен няма. Тези дни съм с извинителна бележка - много задачки, много гости, тук там неприятности, стари и нови болежки, но да не се оплаквам, че сигурно има и по зле от мен Simple Smile Много хубава седмица ви желая и ви пращам целувкииии!! При първа възможност пак ще се включа с по-подробни разкази Simple Smile
 sweating atwork

# 102
  • София

СКЪПО ЛУННО ЦВЕТЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И БЛАГОСЛОВЕНА, БЪДИ ОБИЧАНА И ОЦЕНЕНА! БЪДИ ЩАСТЛИВА!

От вчера си мислех, как в ранни зори ще поздравя нашето Лунно цвете. Нали като знаеш на някого кътните зъби, знаеш всичко за него Wink, ама ме отвея грижата по домашните любимци, та затова чак сега.

НАЗДРАВЕеееее...

# 103
Здравейте, банда!
Лунно цвете, честит рожден ден! Нашата Уикипедия Фло те издаде, че ставаш с една година по-мъдра и красива! Да си жива и здрава, много обичана и успешна! Весел празник ти пожелавам!
И в този ред на мисли-Фло, мила, как успяваш всичко за всеки да запомниш? За всеки добра дума да намериш...Сигурна съм, че и в КГБ-то те обичат толкова много, колкото и ние тук, във военното блокче  Hug Heart Eyes
СГГ, силно стиснати палци и от мен!
Мъниче, аз нали бавно загрявам, най-после разбрах от момичетата каква ти е новата придобивка  Embarassed със здраве да си ползваш новата техника и с нея да запечатваш още много красиви и незабравими моменти с любимите ти хора!
Еее, Дисни, защо да не се оплачеш? Тук нали сме за това-да си говорим, да си споделяме, да си се похвалим, да се пооплачем от това-онова...
Аз пък да се похваля. Снощи получих позакъснял подарък от милото за ЧРД-билети за концерта на Василис Карас през май в София. Мноооого ме зарадва и го чакам с нетърпение!
Кати, и ти ли с учениците си във ваканция? Simple Smile
Дунди, и ние се стараем на нашата мързелива писанка купичката винаги да е пълна с храна. Но тя пък не е от най-ящните, като става дума за нейната храна. Но как се отвори хладилника, и тя вече е с навряна в него глава и чака. Почвам да се тревожа, че ще хване менингит вече  hahaha А почнем ли да готвим, истерията вече е пълна-ако я видиш, ще кажеш, че е умряла от глад, горката! Ще се прекърши от чупки и стойки и само дебне нещо да падне на земята hahaha Сети ще ти каже най-добре дали като е такава мелница вашето коте, трябва да има храна непрекъснато.
Лейди, бързо оздравяване на момченцето ти!
Спирам и скачам в тръстиката. Приятен и усмихнат ден на всички! Hug

# 104
Честит празник!
Честит рожден ден на Лунно цвете! Да си здрава, щастлива и обичана! Какъв хубав ден за личен празник!
Сад Уоман, взех си отпуск да го гледам ,че още ме е страх по цял ден да е сам. Твоето момче само ли седи през тези дни? Той пък вчера се разповръща ,а за капак вечерта вдигна рекордните за децата ми 39.6!!! Уж всички около мен го карат този вирус от два месеца и знам, че е с много висока температура близо до 40 градуса и пак много се шокирах. Днес няма температура, малко само е отпустнат. В неделя беше на РД в детски център и сигурно там е лепнал нещо.
Мъниче, да си ползваш с кеф подаръка....и аз се зачудих първо каква ще е тази джаджа...
 А и на Сад Уоман завиждам, а моите мъже са му още по - големи фенове от мен...

Общи условия

Активация на акаунт