Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 586
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Набързо да ви навестя и да продължа с тръстиченето, че ме затрупаха.
Да се отчета, че съм гласувала. Отидохме сравнително рано и съм чакала не повече от 5 мин. В неделя - пак.
Приятелката ми в Париж е чакала 2 часа. Но все пак се успели да гласуват.

Sesylle, не знам доколко ще те успокоя, но и нас се въртят едни и същи неща. Особено през седмицата, когато няма много време за въртене в кухнята. нещо по-различно мога да направя през почивните дни.

Албенка, слънчеви деца от група "Слънце", поздравления за наградата. Важно е участниците да са доволни.

*Miss Disney*, да си забъркаш мед с джинджифил и лимон. Гони вируси всякакви и действа укрепващо на организма. И орехи.  Peace

Фло, думка застрашително а, да не е някой лагер?  newsm78

Днес се бях наканила да давам кръв за майката на ММ, че пак ще я оперират, ама не би. В ония дни от месеца не било препоръчително да го правя. Така ме посъветваха по телефона от кръвния център. По-добре след 10 дни, ама в болницата искат бележки...

Hug за всички

# 166
Ех, трудно е това готвене... за някой, де (аз съм от тях). На мен ми се налага в неделя да приготвям повече и по-разнообразна храна, така че до сряда не ми се налага да готвя.  Готвя, почти едно и също, че моите деца са едни капризи. Фло, разсмя ме с тия телефони - да са ви честити и скоро да им свикнете. Дунди и ние бързо минахме с гласуването, винаги взимаме и малката с нас, но не помнеше досегашните ходения. Иначе и е интересно да пуска бюлетините в стъклените кутии. *Miss Disney* ох и на мен ми се струва, че болестите не ни изоставят. Дано са вече зад гърба ви и да сте здрави занапред!!!

# 167
  • Пловдив
Хм, сега видях, че поста ми от онази вечер то няма newsm78

Сесил, разнообразното готвене и на мен ми е голям проблем... И като се има предвид, че с КПП-то не се долюбваме  Mr. Green
Закачила съм си списък с ястия на хладилника и правим домашен съвет какво да се готви. При резултат 2:2 готвя двете ястия hahaha
ММ си носи от скоро храна - караше на сухоежбина, откакто мина редовна смяна. Сега чакам и разните ме там кутии, термобоксове, прибори, чанта ooooh! (като направя сметка колко пари отидоха - спокойно можеше да си хапва на ресторант около месец hahaha).

Фло, разбира се, че гласувахме Simple Smile Всички заедно hahaha Баткото предпочете, да пусне моята бюлетина, малката - на баща ѝ. Относно изненадата - напълно те разбирам - мразя да сменям телефон и ми е голяма мъка като се наложи Simple Smile А този, с който съм в момента е повече от две години при мен, но не го сменям за нищо Heart Eyes
Апаратчето го разучавам и с всеки изминал ден откривам нещо ново Heart Eyes ...вкъщи на всички им писна, да ги ползвам за модели hahaha ...да, но пък вчера бяхме на РД на едно детенце от квартала - 4 часа снимах Mr. Green И децата бяха много доволни Joy ...и аз, естествено  Mr. Green

Албенка, прекрасни са децата! Браво на тях и на родителите им!

Мис Дисни, айде това да са ви болестите и бележките за дълъг период от време напред! Hug

Лейди, ето предложения за няколко игри:
1. Познай бебето - намерете бебешки снимки на всички присъстващи. Нека бъдещата майка се опита да разпознае кой на коя снимка е.
2. Сложи памперс...на балон...и с вързани очи
3. Облечи бебето...с една ръка - всяка майка знае какъв шок е в началото преобличането на бебето. Бързо се свиква, но за целта на играта, осигурете бебета-кукли и се опитайте да ги облечете с една ръка Simple Smile
4. намери повече биберони - за целта някой скрива няколко на брой биберона предварително, а останалите ги търсят.
5. Нахрани ме - връзват се очите на бъдещата майка и тя трябва да направи останалите с лъжичка с пюре Mr. Green
6. Познай вкуса - предварително осигурете няколко различни пюрета. Скрийте етикетите и се опитайте да познаете какво с какъв вкус е (мисията е почти невъзможна Mr. Green)
7. Утоли жаждата - всеки взима по едно шише с биберон, пълно с вода и се опитва през биберона, да изпие съдържанието.
8. Нарисувай дрешка - за целта вземете бели бодита, блузки, лигавничета или панталонки/ританки (може и поредни размери) и текстилни маркери (от Триумф взех наскоро, виждала съм и в Кауфланд). Нека всеки да нарисува дрешка, за бъдещото бебе. Може да се напишат и забавни надписи (тук идеи много).
9. Познай цената - купете десетина бебешки неща. На тагчета напишете цените им. Наредени нещата на маса и дайте тагчетата с цените на бъдещата мама - нека се опита, да познаеш кое колко струва.
10. Имена - всеки взима лист, на който в колона пише азбуката. В рамките на 10 минути нека всеки напише по едно име (зависи от пола на бъдещото човече) срещу всяка буква. Печели този, който е написал най-много имена.
Надявам се, да стигнат  Mr. Green

Аз от днес официално съм в отпуск. От утре - и половинката Mr. Green Празнували сме туй-онуй тази седмица, а другата - да отидем на планина с децата Simple Smile
За празниците се оказа, че ще почиваме, та сега на дневен ред е посрещането на 2017 Whistling

# 168
  • София
Здравейте мацки. Ох, днес беше един много дълъг ден...
До обяд у дома, след обяд на тръстиката. Как пък не се свършва тази домакинска работа, ей. А и със зъби се боря вече 40 години и все още има. tooth Нямам време много да се помотвам, защото в събота ще имам гости. Събираме се една доста внушителна група баби от КГБ. Срещата е тематична-среща на субпродукти. Много сериозно се замислям да ви поканя у дома на гости. Крайно време е да се запознаете с Лунно цвете, а и не сме се срещали от много време. Ще го измислим Simple Smile
АЛБЕНЧЕ, браво на хубавите дечица. Кое ли е твоето гардже? Посмях се, като погледнах фона на снимките...Реклама на ракийка Joy
МИС ДИСНИ, гадни са тези вируси, дано да избягат от вас #2gunfire. В грипния сезон правя ежедневно сокчета от разни плодове. Правя мед със сок от джинджифил, много често сок от лимон или грейпфрут и мед. Витаминна атака на организма провеждам и обикновено има резултат.
ЛЕЙДИ, не е лошо да се поглезите, докато малечко е при баба Wink Не отлагайте, използвайте времето.
ДУНДИ, ММ е разглобил пералната, ама аз нищо не разбирам. Много съм скарана с техниката. Не случайно и телеХона го гледам така, както пещерен човек гледа електроуреди hahaha Joy Е, посвиквам полека лека. Да не ми се смеете, ей Simple Smile
СЕСИЛ, ако искаш, веднага ще обявим конкурс, ще ти сложим по едно рамо за идеи. Не ми е трудно да сготвя, ама ми е трудно да го измисля. Всеобщ проблем.
Изчезвам, че колко много имам да пиша...ще откарам до полунощ.
Лека нощ, милички. Hug

Кой ме изпревари? Мъничето Hug Чета те с интерес. От къде ги измисляш тези игри и забавеления? Много ти се радвам, така да знаеш. smile3501

# 169
Добро утроооо,днес нямам време за кафе,че бързам за лекции,но ви изпращам една голяма  Hug

# 170
  • Пловдив

Добро Утро момичета кокичета, явявам се да помогна на Димитрова с кафето.
Мъниче  bouquet супер са идеите, дано и на девойките да им е забавно с преобличането и балона ще падне смях  Grinning
Сесил ти 30 мин аз 3 часа  #Crazy Трудно се оразмеряват ако са големи снимките от DSLR, играчка е но пък резултата си заслужава Simple Smile
Фло фурия си  smile3501 newsm51

# 171
  • Пловдив
Добро утро. Да ви наобиколя и да захващам задачите.
Lady_, има нещо вярно в надписа на чашата, мерси за кафето.

Да ви почерпя, че ММ днес е именик.

Но ще оперират днес и майка му, за втори път тази година. Стискайте палци всичко да мине добре. Че болестта е лоша, лоша е, ама да не се мъчи много жената.  Praynig

Тук е топло и много приятно. Няма никакъв вятър, къде го видяха този оранжев код.  newsm78 Ама то знае ли човек какво го чака следобед.  Simple Smile
 Hug за всички

# 172
Добро утро! Благодаря за кафето Лейди, а на Дунди - жив и здрав да е именникът и много да се разбират и слушат! Ще стискам палци за жената, която ще оперират! Фло, моето гардже е най-хубавото Embarassed - с лилава, рошава шапка и май е мигнала на снимката. А, ракийката е свищовска - Винпром Свищов бяха едни от спонсорите на събитието  Laughing. Малко се позачудих на тия субпродукти, ала справка в нета и разбрах, аз ги наричам другояче  Simple Smile. Свищовската академия днес навършва 80 години и следобед ще бъдем на празнично шествие до гроба на дарителя. Мъниче започвай да пишеш книга за игрите, подготовката на партита и украси - страшна си, цяла енциклопедия. Приятна и весела отпуска и да ни покажеш някоя снимка. Във връзка с албумчето, не съм го видяла, но имам колежка, която се занимава със скрапбуукинг и работи за чужбина, дали пък няма да има от нейните неща в него? Прати и на мен линк, за да разгледам.

# 173
Здравейте и от мен. :“

Lady_, аз само се мъчих и се отказах накрая. Снимките ми са огромни и както и да смалявам, или излизат по-големи, или по-малки.

Дунди, честит празник, да е жив и здрав мъжът ти. Simple Smile

# 174
  • Пловдив
Взимам си с удоволствие от кафето, че ми вдигнаха нервите... Разправям се със застрахователи Crazy

Дунди, честит празник!
Стискам палци втората операция да е успешна и да не се налага повече интервенция.

лейди, я прати и на мен линка, ако е удобно Simple Smile
Абсолютно лаишки и аз се пробвам в скрапбукинга, но това е едно много скъпо хоби Whistling Заела съм се с едно албумче да правя - изненада за благоверния със снимките от Legion Run  Mr. Green В началото ми изглеждаше лесна работа, но все нещо не ми харесва и започвам от начало hahaha До РД-то му през януари се надявам да съм готова hahaha

Айде, дойде ми отново реда, после ще се включа пак, по някое време

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 15:30 от sweet_maniche

# 175
Мислех, че албумчето ще е дигитален скрапбукинг, но не е. Нещо като това:
http://www.sweetshoppedesigns.com/sweetshoppe/home.php?cat=350

# 176
  • София
Привет военни красавици

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕЗИ, КОИТО СА ЗАКРИЛЯНИ ОТ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ - РАДИНКА, МОМЧЕТО НА ДУНДИ И МОЯТА РАДИЧКА СЛАДИЧКА. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА СА БЛАГОСЛОВЕНИ! АКО ИМА И ДРУГИ, НЕКА СЕ ПОКАЖАТ И ДА ПОЧЕРПЯТ Simple Smile

Вместо вкусища, аз ви поднасям за настроение една песен, която много харесвам - Рада радомирка.

АЛБЕНКА, ти си питала чичко ГУГЪЛ какво е субпродукт, а аз го питах какво е скрапбук  hahaha Joy Joy Joy Ето защо харесвам и ценя контакта си с вас-защото научавам разни новости и по някога щерката и снахата ме гледат така Shocked Shocked

СЕСИЛ, това пък със снимките ми е тъмна Индия. И да питам Гугъл'а пак няма да го разбера, та затова и не питам.

МЪНИЧЕ, моята дъщеря има доста сериозна снимачна техника, изкара и един курс по фотография. Да не кажа, че прави направо професионални снимки на децата. Няколко снимки изпрати до това Американско списание - Our cute babies и всичките ги номинираха. А журито се състои от 50 журналисти. Не са един и двама. Снимка на голямата внучка първо беше на вътрешна страница, после на задната корица и третата снимка - на предната корица. Малката внучка директно я сложиха на първа корица. Признание за изработката на внучките  Wink и за направените снимки Simple Smile И все пак аз не я признавам щерката за добър фотограф. Скоро ѝ казвам: Снимай ни така, че да изглеждаме с татко ти по-млади, по-хубави и по-слаби... А тя отговори: Аз съм само фотограф, да не съм вълшебник Joy

ЛЕЙДИ, остана ли още кафе?  Simple Smile

ДИМИТРОВА  Hug

# 177
Честит празник на именниците днес! Да са живи и здрави Радинка, внучката на Фло - Радичка и момчето на Дунди! Ако и има и други празнуващи -наздраве!
Ние с моите приятелки се събрахме през почивните дни да отпразнуваме рождените си дни. Бяхме на Огняново. Изкарахме си чудесно. Гласувахме, разбира се. Сега ще очакваме втория тур. И още един почивен  ден за учители и ученици.Ура! Wink

# 178
Да е здраво и честито името на споменатите именници в темата!

Ох ,това с измислянето на менюто е и голяма моя драма....Направо ми писна да открия какво е туй дето всички да го ядат ,че и да не е много засукано ,да отнема време през седмицата. ...

Фло , една колежка така не можа да свикне със смартфон, че си върна пак стария с копчетата. ...Но той пък сдаде окончателно багажа и ще не ще прие отново смартфона....Голяма мъка беше....Но сега не излиза от вайбър и нета....

Какво беше това време днес в София? 

# 179
Честит празник на споменатите именници в темата,със здраве да си носят името

Общи условия

Активация на акаунт