Да се отчета, че съм гласувала. Отидохме сравнително рано и съм чакала не повече от 5 мин. В неделя - пак.
Приятелката ми в Париж е чакала 2 часа. Но все пак се успели да гласуват.
Sesylle, не знам доколко ще те успокоя, но и нас се въртят едни и същи неща. Особено през седмицата, когато няма много време за въртене в кухнята. нещо по-различно мога да направя през почивните дни.
Албенка, слънчеви деца от група "Слънце", поздравления за наградата. Важно е участниците да са доволни.
*Miss Disney*, да си забъркаш мед с джинджифил и лимон. Гони вируси всякакви и действа укрепващо на организма. И орехи.

Фло, думка застрашително а, да не е някой лагер?

Днес се бях наканила да давам кръв за майката на ММ, че пак ще я оперират, ама не би. В ония дни от месеца не било препоръчително да го правя. Така ме посъветваха по телефона от кръвния център. По-добре след 10 дни, ама в болницата искат бележки...
за всички

(като направя сметка колко пари отидоха - спокойно можеше да си хапва на ресторант около месец
Всички заедно 
...и аз, естествено 
Нямам време много да се помотвам, защото в събота ще имам гости. Събираме се една доста внушителна група баби от КГБ. Срещата е тематична-среща на субпродукти. Много сериозно се замислям да ви поканя у дома на гости. Крайно време е да се запознаете с Лунно цвете, а и не сме се срещали от много време. Ще го измислим
. В грипния сезон правя ежедневно сокчета от разни плодове. Правя мед със сок от джинджифил, много често сок от лимон или грейпфрут и мед. Витаминна атака на организма провеждам и обикновено има резултат.
Не отлагайте, използвайте времето.

супер са идеите, дано и на девойките да им е забавно с преобличането и балона ще падне смях
Трудно се оразмеряват ако са големи снимките от DSLR, играчка е но пък резултата си заслужава