Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 586
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
dimitrova8002, който си има будилниче, става рано.  Laughing Благодаря за кафето.

Фло, ами люта съм, как няма да бъда. То ми е в кръвта. На половина съм македонка, на половина от Беломорска Тракия. Как няма да съм люта.  Mr. Green
Да се появи някой и да ми напише, че цяла сутрин е търсил нещо, което се намира на началната страница на един определен сайт, е извинявай... Търсил, ама друг път. „
Тя темата беше като справки за карти, почивки и кога ще има пари в едни, надявам се, завинаги отминали времена. 

СГГ, всички застрахователни компании са такива. Могат ли да не ти платят, ами не плащат. Пък който има сили нека ги съди.
Скрит текст:
Преди близо две години и половина синът на ММ пътува за Германия с автобус. Някъде на магистралата в Унгария посред нощ автобусът се запалва и част от багажа на пътниците е пострадал или е изгорял. За щастие няма пострадали хора. Но автобусната компания и нейните застрахователи отказват да изплатят каквито и да е било обезщетения. Автобусът не се бил запалил по вина на превозвача. Та много ми е интересно за какво са тези застраховки.  newsm78 Хората се организираха и заведоха дело, но още се влачат по дела. Мила, родна картинка.

Аз картичките ще ги купя, нямам нито време, нито необходимите умения, за да направя ръчно изработени. Обаче миналата година беше голямо удоволствие всеки ден да намирам по някоя в пощата. И много красива коледна украса си направих с тях.

След малко ще отида до гробищата. Вчера си поплаках малко. Много ми липсва баща ми. Подкрепа ми беше, много здрав, стабилен гръб.

Hug за всички

# 151
  • Пловдив
През телефона съм и ще карам телеграфската...

Лейди, имам няколко идеи, след малко като сложа зверовете по леглата, ще седна на рс-то и ще пиша Simple Smile

Албенка, вътре съм аз Simple Smile После ще пиша и на теб

Димитрова, едва ли някой праща картичка, защото очаква такава в замяна  Naughty Улесни ме, моля те и си прати адреса, за да не го търся, защото го имам запаметен Mr. Green

# 152
  • Пловдив
Добро Утро  baby_neutral
Днес ще отменя Димитрова с кафето.

# 153
Добро утро,моят будилник днес реши да си поспи

# 154
Добро утро!

Лек, спокоен, усмихнат и слънчев ден!

Hug

# 155
Добро утро и от мен!

Вчера ми беше много замаяно на главата, имах чувството, че ще се разболявам.
Днес съм ок, че от утре стартира работната седмица. Simple Smile

Не знам за Вас, но аз вече откачам с измислянето на вечеря за домашните.
Днес за обяд имаме разни останали неща, но довечера пак трябва да готвя.
А с новата работа си нося обяд, което означава че на вечеря трябва да измисля какво ще ям и на другия ден...и да приготвя в количество, че да остане и да си взема. Simple Smile Направо...лудница някаква.

# 156
  • София
Привет военни красавици.
Как сте в деня за избор? Гласувахте ли?
Аз по обяд си изпратих дъщеричката и внучките, отидох да гласувам, почаках 30 мАнути и като се прибрах, похапнах и полегнах. Преди малко ми се обадиха, че вече са се прибрали у дома и сега вече мога да започна да шетам. Старо поверие гласи, че когато имаш близки хора на път, нищо не се прави у дома. Не бих казала, че съм суеверна, но това го спазвам Simple Smile

СЕСИЛ, няма да те убеждавам, че носенето на няколко дини под една мишница не е лесна работа, ама какво друго остава, освен тренировки и свикване Simple Smile

СГГ Hug

ДИМИТРОВА, браво на будилничето newsm07

ЛЕЙДИ, супер кафе, пак да направиш Wink

МЪНИЧЕ, разучи ли новата техника? Очакваме снимки Simple Smile Аз понасям много тежко смяната на нещо, с което съм свикнала, с нещо ново. Онзи ден гаджето отиде да ми купи блендер, а ми донесе освен урудката и нов телефон. Ей, ще повярвате ли, че се разревах? Сега полека лека го изучавам и за да не се мъча само аз, на следващия ден отидох и му върнах жеста-купих му същия телефон и на него. Mr. Green Сега двамата сме забили глави и всеки открива по нещо и го споделя с другия... Идилия Joy

Хайде сега да обърна внимание на гаджето, че току що се върна от село, та да ми разкаже какво ново старо по нашите земи.
Чакам с нетърпение края на изборния ден Simple Smile

# 157
Няма ли кой да загаси лапмите,ее аз ги гася,завивам ви хубаво,че хладничко вече да не настинете и се понасям към леглото с учебника по Психология

# 158
Няма ли кой да загаси лапмите,ее аз ги гася,завивам ви хубаво,че хладничко вече да не настинете и се понасям към леглото с учебника по Психология

Пожелай "Лека нощ!" на Психологията, аз загасям лампата и желая на теб "Сладки сънища!".
Каква е псих.? Детско-юношеска псих., педаг. псих. или ...

Hug

# 159
Добро утрооо,кафенце:

СГГ,Детска психология

# 160
  • София
Добро утро, момичета.
Взимам си кафенце, изпивам го почти на екс и отивам да подреждам къщата. Както казвам - да разчиствам Авгиеви обори Simple Smile. Барабана на пералната от вчера "думка" застрашително, та съм дала заявка на гаджето да види какво се случва. А колко много имам да пера...
След обяд съм на тръстиката.
Спорна седмица и хубав ден wavey

# 161
dimitrova8002 взимам си кафенце и се връщам да ви чета, че нямах мн. време тия дни. Ето две снимки от началото и от края на базара за здравословни храни (участвахме с децата си в събота):

Всички продукти продадени, доволни клиенти и най-вече деца, спечелиха второ място и медал!

# 162
Привет и от мен момичета!
Надявам се не сте ме забравили Simple Smile Аз малко проблемна бях тези дни, та все не стигах до компютъра! Моля най-сърдечно за извинение  bouquet
Иначе, който е казал че едно зло не идва никога само, не е излъгал. Втора седмица каръщина ни гони! Първо малкия прекара вирус гаден с повръщане и болки в коремчето, после каката възпали бронхита, аз имах близка среща с болнична стая за 1 ден, и няколко срещи с лабораторни сестри и техните екстри. Слава богу днес мога да кажа че всичко лека полека си влиза в релси... Да не дърпам дявола за опашката де! Гледам доста сте изписали тези дни, та се връщам да ви изчета и ще гледам поне до края на годината да нямам повече такива пропуски!
Много много прегръдки на всички!

ПП:Току що видях и поста на Албенка, страхотни са дечицата! Браво за успеха!  Hug

# 163
  • Пловдив
Здравейте момичета май е време за следобедно кафенце Simple Smile  kaffeetrmker_2
Моя будилник вчера баба и леля го взеха и сега съм самотна. Малко ми е криво, но пък ще свърша доста работа няколко дни.
Днес пристигна и албумчето и е мноого хубаво. Платих и картата за Пампорово, разходих се така че общо взето си запълних деня.
Албенка браво на децата страхотни са.
Сесил относно готвенето напълно те разбирам, вече си ги смуча от пръстите рецептите и менютата Sad
Дисни ако имаш нужда нещо от помощ свиркай  Hug
Сега сядам да допия кафето и да изгледам някое сериалче преди ММ да се е прибрал (пък може и да реши да ме изведе някъде сега като сме си двамата  newsm78  Rolling Eyes )

# 164
 Lady_, аз нещо не можах да се справя с този албум да си оразмеря снимките, за да ги вкарам в опеделеното място. Сигурно 30мин се мъчих и не става.

За храната, то върртим няколко основни неща и вече са ми втръснали.
ИСка ми се нещо по-различно, разнообразно...но като знам, че основно аз ще си ги ям ако не им хареса на другите...и пак към изпитаните неща си се придържам.

Общи условия

Активация на акаунт