Фло, ами люта съм, как няма да бъда. То ми е в кръвта. На половина съм македонка, на половина от Беломорска Тракия. Как няма да съм люта.
Да се появи някой и да ми напише, че цяла сутрин е търсил нещо, което се намира на началната страница на един определен сайт, е извинявай... Търсил, ама друг път. „
Тя темата беше като справки за карти, почивки и кога ще има пари в едни, надявам се, завинаги отминали времена.
СГГ, всички застрахователни компании са такива. Могат ли да не ти платят, ами не плащат. Пък който има сили нека ги съди.
Хората се организираха и заведоха дело, но още се влачат по дела. Мила, родна картинка.Аз картичките ще ги купя, нямам нито време, нито необходимите умения, за да направя ръчно изработени. Обаче миналата година беше голямо удоволствие всеки ден да намирам по някоя в пощата. И много красива коледна украса си направих с тях.
След малко ще отида до гробищата. Вчера си поплаках малко. Много ми липсва баща ми. Подкрепа ми беше, много здрав, стабилен гръб.
за всички

Улесни ме, моля те и си прати адреса, за да не го търся, защото го имам запаметен