Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 692
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Честити да са именниците!

newsm78 Много съм руса, да знаете... на кой трябваше да пращам адрес за картичките newsm78

# 181
  • София
А така МЪНИЧЕ! До къде го докарахме - аз да ти кажа на кого. Пращаш адреЗа на Албена Simple Smile
КАТИ, как какво? Времето в София беше пролетно... sun
ЛУННО ЦВЕТЕ, женска компания ли бяхте на Огняново?

А сега малко битовизми. Нали споменах, че пералната ми думка яко, но започна и да се тресе като болна от малария, или като адашката ми и антуражът ѝ пред втори тур на изборите за президент Wink Гаджето ми нали е със златни ръце, та я разглоби почти на съставни части ( пералната де, не адашката ), откри повредата, днес направи поръчка за резервната част и утре ще имам перална.Ей, с Господ съм говорила, за да имам този мъж за другар в живота. Казвам това съвсем сериозно и отговорно!!! Дай Боже всекиму. Simple Smile

Искате ли да споделите идеи  поне за три кулинарни изделия. Така ще се обогатим взаимно. Моля, път на младите, ако се приеме идеята...

Лека нощ и приятни сънища Hug

# 182
  • София
Забравих да ви разкажа нещо смешно, което се случи днес на тръстиката, та да се посмеете и вие.
Вадя три корена на един  як мъжага. На се мъчихме взаимно, бързо излязоха. Давам му указания-да не пие алкохол, да не пуши поне два часа, и забранявам секса и физическите услуги по медицински показания. А той съвсем сериозно ми казва: Докторке, ( Умрем за това обръщение...) Та, докторке, дай ми бележка, че жената нЕма да повЕрва. Гледам го и си мисля, че се шегува, а той продължава: И пИши, че една седмица забраняваш luvbed. Запазих самообладание ( аз си знам как ) и му написах бележка, от ония, с които извинявам отсъствията на учениците. И написах: Да послужи пред съпругата и началниците  hahaha JoyЕдва ли ще му послужи за пред женицата, ама сигурно ще я показва на приятели...
Та такива ми ти работи. И не вярвайте на фалшиви бележки. След вадене на зъб един ден прошка да, но после - не! Wink

# 183
  • Пловдив
Flo, не мога да остана безмълвна.  Joy Joy Joy
Лека нощ на всички.

# 184
  • Пловдив
Ох бе, Фло hahaha
Треса се в леглото и се опитвам, да не събудя къщата Joy
Ей сега, ще напиша едно писъмце на Албенка Peace Благодаря ти  bouquet 

3 идеи за готвене от мен: супа-топчета, пиле-фрикасе и броколи с топено сирене, сметана и кашкавал Peace

# 185

Добро утро

# 186
Добро утро!
Фло, моля те не пиши извинителна бележка на ММ. Няма да му мине номера!😂😂😂
Много се смях с твоя пациент.
Относно менюто -в къщи обичаме мусака, пиле по царски и палачинки.
Приятен ден!

# 187

Привет и от мен! Идвам с една позакъсняла почерпка! Вчера ММ порасна и помъдря с още една година! Почерпете се за негово здраве  Embarassed
И на всички именици и празнували вчера - много много здраве желая, прекрасни мигове с любимите хора, много щастие, късмет и любоФФ, много сбъднати мечти и .... златна паричка в портмонето Wink

Лейди, искам и аз линк за албумчето! Как е малечко? Сигурно много сте пораснали вече! Все не остава време за пълноценна почивка, но тия дни ако си свободна може да уговорим нещичко! То срамота вече....  Embarassed  Hug

Ох, относно готвенето - болна тема - вкъщи не мога да ги уцеля всички да харесат нещо. Ако искам домочадието да е щастливо, сигурно два дни ще въртя тиганите... Не ми е силна страна, ако някой ми каже - направи това - лесна работа. Но дойде ли време да мисля.... минавам през магазина  Embarassed

ФЛО смях се и аз с глас! Като слушам и нашата "зъболечителка" какви истории разказва, явно не ви е скучно! хихихи

Дунди, много силно стиснати палчета имаш и от мен!  Hug

Мъниче, страхотни идеи за игри! И в теб има скрит талант! Виждам те като един организатор на всякакви събития - рождени дни, купони и все от тоя сорт  bouquet

Тези дни съм на тема любовни романи - обхванала ме е някакво носталгично романтично настроение. Вие четете ли и какви книжки предпочитате?

На всички ви пращам прегръдки, целувки, усмивки и добро настроение и се захващам пак за работа, че тази седмица нещо много работна се оказа!

bouquet Hug Heart Eyes

# 188
Хей, банда много сте изписали, браво! Ама къде се изгуби СетиБети, липсваш ни да знаеш, стискам палци да сте здравички и добре! Честит имен ден на вчера празнувалите и честит рожден ден на мъжът на Мис Дисни! От здраве, щастие и любов да се не отърват! Фло, разсмя ни така, както ти си можеш - и  с таланта на фотографката ти, и с бележката за пациента Joy. Браво, че никак не си спала като си го избирала ТМ - жив и здрав да ти е! Лунноцвете, браво на вас позабавлявали сте се по женски. Ох, за трите рецепти, какво да напиша - таратор, мусака и пилешки хапки със сусам, тези са ми лесноправещи се. Мъниче, благородно завиждам затова, че домочадието ти яде броколи - моите диванета не искат да куснат. А, малката щерка, много го харесваше като я захранвах по ЗВБ с него Twisted Evil. Лунноцвете какво е пиле по царски, че да не търся в гуглето? За книгите - не си падам по любовни и романтични (изключвам Брулени хълмове и Скарлет), по-скоро психологически.

# 189
  • Варна
Колко много сте изписали,а аз нямах време да драсна два реда.Честито на всички празнуващи от мен,да са живи и здрави.Фло и мен ме разсмя,но няма да казвам на ММ,че да не вземе да се появи с някой бележка  hahaha.На многото ми свободно време сега от училище искат децата да направят нещо от плат и нали се сещате,че 7 годишните няма как да шият и всичко остава на нас и аз се заех да направя от тази т.н."тиха книжка" и вътре да има цифри,букви,часовник,светофар и геометрични фигури.Незнам дали ще стане много сполучливо,но ще се пробвам,поне ще включа и него в направата като залепя отделните елементи.Ако става за показване ще ви я снимам да я покажа.Нашите три неща за хапване са пиле фрикасе,наденица или свинско месо с картофи на фурна и нещо което немога да го нареха ядене,но е любимо на цялата къща(дори и на малката) са пържени картофи.А сега дойде време да ви оставя,че да мога да свърша нещо докато спи малкия дявол.

# 190
Дисни,честито на момчето ти,пожелавам ти да ти е жив и здрав и много да те слуша
Относно яденето аз не мога да кажа че имаме любими ястия, ММ и каката обичат пиле с ориз на фурна,аз-броколи със сирена и сметана,а малката още няма любимо,но сякаш предпочита броколи с ориз или броколи с картофи-поне това хапва без да плюе

# 191
  • Пловдив
Привет банда Hug
Изпратих малкия да се къпе, сложих рошличката на инхалатора, че се е разкашляла пак и гледам да оползотворя времето до четенето на приказка при вас Simple Smile

Дисни, жив и здрав да ти е половинът!

Относно яденето - не мога да се оплача, сякаш... Изключения са нещата, които не ги ядем всички и обикновено в такъв случай приготвям по 2 неща Simple Smile
Много съм горда със себе си, защото научих мм да яде супи Simple Smile Даже и свеки ми се чуди Simple Smile Ама то е, защото готвя по-вкусно hahaha
Шегувам се, разбира се - няма как да се меря с професионална готвачка Simple Smile ...но пък аз никога не изпълнявам рецептата на 100% - или няма да сложа нещо, или ще си добавя нещо Twisted Evil
За измислянето вече писах - списък на хладилника и всеки си казва предпочитанията до достигане на мнозинство (в редки случаи - 2 на 2 гласа и тогава приготвям и двете неща).
Броколи само мм отказва, а ние с децата ги ядем под всякаква форма - и сурови със зехтин и лимон, и на пара с малко масълце и сол, и в ястия Simple Smile

И сега, да ви се похваля, че вчера ми се обадиха за участие в един киуз. Провеждал се всеки вторник вечер и решихме, да се пробваме Simple Smile
Завършихме на трето място и даже и парична награда имахме hahaha
Като за първо участие ни казаха, че сме се справили много добре, та със сигурност ще разнообразяваме вторнишките вечери Simple Smile Интересно е и буквално са засегнати всякакви теми.
Най-голямата изненада за мен беше бонус темата - песните на Лили Иванова Crazy Справихме се учудващо добре, при положение, че никой от отбора не е особено запознат с творчеството ѝ Embarassed
Та, такива ми ти работи - намерихме си още едно развлечение, само времето му е много неудобно - трябва да пращаме децата да спят при баба им, а сутринта от там да ги взимаме и караме на градина Rolling Eyes Това, при условие, че участваме и двамата Simple Smile

Отивам сега да мия зъби и да чета приказки Simple Smile

# 192
Хейй, прекрасници.... бързоо се записвам в новата темичка, че съм позакъсняла... ама ще ме извините налиии  Heart Eyes

Докато наваксам всичко да изчета, много ви се радвам, бяхте ми залипсвали, в последните дни много често си мислех за вас, че скоро не съм влизала тук и ми беше домъчняло... но ето ме,, на линия съм отново..
Имах малко препятствия, които за радост на цялото ми семейство минаха по по-малко болезнения начин, но беше един много труден месец и половина.. радвам се, че за сега обаче нещата се нормализират и полека лека влизат в ритъм.. Нямам много време да влизам редовно, но все пак не мога да пропускам.. с малко закъснение, но пак съм тук.. Simple Smile  Hug

ФЛО, пропуснала съм твоето посещение по Филибето.. но нищо - следващия път живи и здрави  bouquet
Във фейсбук наскоро с Мъничето станахме приятелки, е, няма такава енергия... Мъниче, страхотни сте!!

Скоро следва да ми одобрят молбата за отпуск - 5-6 дни, така че обещавам по-честичко да наминавам.... и да споделям и чета и вашите постове, защото определено ме зареждате с много положителни емоции...
Сега лека нощ от мен и сладки сънища .. до скороо   Hug Hug

# 193
  • Пловдив

Кафето днес ще е от мен. Добро Утро  bouquet
Честит Рожден Ден на мъжа на Дисни, жив и здрав и много да я слуша Simple Smile ( аз се почерпих с бонбонче но не бях сигурна дали точно за ТМ става въпрос )
Фло  Laughing искам за мен си една бележка такава  Grinning
Два дни само чистя, подреждам, мия и трия, днес вече отивам да си видя детето.
Дисни другата седмица като се приберем е крайно време за кафе или разходка в парка Simple Smile
За готвенето всичко със основна съставка сметана !! Пиле с гъби и сметана,пиле с броколи и сметана, каквото и да е месо със зеленчуци и Сметана ! Супички разни, мусака, ММ много обича манджички с домати  Sick
Ох да се и похваля вече си имам фурна така че готвенето ще става на два фронта котлон и печка.
Пия набързо кафето и ставам да дооправя из къщи.

# 194
Добро утро,вземам си кафенце и продължавам с Психологията докато дребосъка спи

Общи условия

Активация на акаунт