Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 818
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро и от мен,аз днес докато се добера до вас,то ще стане добър ден
Кафенце

# 556
  • София
Явява се пред строя една поспалана, ама така е, който си ляга по първи петли. След като се прибрахме от гости, като заседнах, та до 6 сутринта. Преди да започна плетката, разгледах доста сайтове и се спрях на модел. Сега остава бързо да плета. Е, ако не стане за Коледа, ще гледам поне да са готови рокличките за Новата година.
ДИМИТРОВА, добре, че си се погрижила за кафето Hug
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ...и аз мързеливо усмихната с чаша кафе...Как си, миличка? Вече толкова време сме заедно, та се опитвам по постовете ви да гадая коя как е. Ако не успея хвърлям боб и се получава Simple Smile

Та като казах боб и се сещам, че днес е Св. ВАРВАРА. Сложете заради традицията да сварите боб или леща. Светицата пази от шарка дечицата.

Ако има именяци да са живи и здрави.
Хайде сега изчезвам. На всички приятен ден. А аз  knit

# 557
  • Пловдив
Ох, ама много съм неорганизирана значи  Embarassed

Вчера бях сама с дребчовците и цял ден те строях къщи, кули и гаражи, ту готвехме ястия от пластелин hahaha
Днес пък сутринта като ни се прибра татито, ги записваме на ледената пързалка. Него не можах да го накарам, да се качи на кънките, но пък затова аз си се напързалях над час с малките Simple Smile
За моя голяма изненада малката се справи много по-добре от баткото, който кара ролери почти идеално и се е качвал на кънки 3 или 4 пъти Simple Smile
Голямо забавление беше и със сигурност ще се посещава често Simple Smile

Следобед пък имахме подготвена изненада от инструкторката ни - каза ни само, да сме подходящо облечени, с удобни обувки и да се явим в клуба Whistling Закъснях аз малко и качвайте се по стълбите чувам странна ориенталска музика #Crazy Влизайки в залата виждам една жена, облечена, не - по-скоро разсъблечена, показва странни движения newsm78
Оказа се, че изненадата е урок по белиденс  hahaha Е, така не съм се смяла от много време  Joy Мускулна треска на корема ще имам утре hahaha

Патенце, не съм те забравила, но не мога да стигна до офиса (не, че не ми е на 200-300 метра Embarassed)...Тези дни ще отскоча Hug

Искам и аз линк към албумчето Praynig

Гушкам ви всички и отивам да режа картички Heart Eyes

# 558
Добър вечер,

наминавам да изчета и заемам хоризонтално положение на леглото, че днес нещо ми дойдоха в повече дейностите...

Пожелавам Ви лека нощ!!  Hug

P.S. Понеже съм си малко разсеяна.. да попитам само 10 ли сме хората за картичките.. не искам да пропусна някой и затова да си се проверя дали съм видяла и прочела правилно..  Blush Blush Blush

# 559

Едно ранно кафе с усмивка от мен
Ние пак от 5 сме на крак,вече незнам какво да направя,че дребната да спи като нормалните деца,поне до 7 часа.
Ние с ММ днес се отдаваме на коледен шопинг,оставямв каката на градина,дребо при баба и отиваме в Джъмбо в Стара Загора да накупим коледни подаръци,след това ще се видим с едни приятели и мисля да се приберем чак когато трябва да вземаме каката от градина
Фло,до къде стигна с рокличките?

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 05:48 от dimitrova8002

# 560
Добро утро! Доста имах да изчета, че бях много натоварена да тръстича няколко дни и нямах време дори да надникна Embarassed тук. И аз искам линк за снимки от Шахина, ако може. Момичета след като получа адрес от Мис Дисни ще ви го изпратя (на тези от списъка за картички). Прегръдки за всички. Вече почнахме с малката щерка да правим авторските картички, както казва Фло. Фло като станат рокличките ще ни ги покажеш ли?

# 561
Добро утро!
Благодаря за ранобудното кафенце, Димитрова! Какво да направиш, че девойката да спи до по-късно ли? Нищо  Simple Smile Някои деца /включително и моето/, са така програмирани, да са ранобудни кукувички. Аз вече десета година не знам какво е спане до късно, когато той е у дома. наваксвам, когато е пласиран за ваканцията при баба и дядо. То не че не се оправя самичко, детето, ама нали като се събуди трябва да яде, та затова... Ако някое от момичетата знае някоя магийка за сън до късно, моля да сподели.
Шехина, да помоля и аз за линк към снимките  Praynig
Патенце, стиснати палчета и от мен!
Дафиново листенце, прекрасни стихове, четох ги с удоволствие! Ти как си?
Фло, докъде докара с рокличките?
Спирам и скачам в тръстиката. Хубав и усмихнат ден и голямо гуш на всички!

# 562
  • Пловдив
Минавам да ви нагледам и продължавам да тръстича. Малко позъкъсняло кафе, но бях заета с гонене на пингвини из офиса. След два дена липса на отопление, резултатът е температура 9 градуса. Едното духалка ми грее краката, та не съм се смръзнала.
Нищо интересно при мен през почивните дни. Тази седмица се очертава малко по-натоварена и в работата, и вкъщи, но ще се справим.

Шехина, дай ми мейл на лични. И аз имам малко снимки. Ако може, да ги качиш в албумчето.

sad_woman, моята девойка на 10 вече нямаше нужда някой да й прави закуска. Но пък тя си е от поспаливите. Иначе рецептата - като порасне още малко и като започне да кара нощна смяна я на телефон, я на таблет, я на компютър, ще спи до обяд.  Mr. Green

Hug за всички. Дано да сте на топло.

# 563
  • Пловдив
Докато чакам лепилото да изсъхне, минавам, за да ви видя Hug

И вкъщи положението със спането сутрин е мит Crazy
Баткото се е метнал на мен - може и 24 часа сън да направи, но малкото чудовищенце в 7:00 е на крак...в най-добрия случай Rolling Eyes
Лягат си рано - в 20:00... Пробвала съм, да я слагам по-късно нея, но явно си е създала режим и лягането по-късно само усложнява нещатата - събужда се към 5-5:30 и не иска да заспива повече... В резултат на това до обяд е кисела, та не се трае, а следобедния и сън продължава 4-5 часа... Естествено, след това няма начин да я сложа в 20:00 и става един омагьосан кръг, от който се излиза трудно Sad

ето снимка на коледния календар
Скрит текст:
Когато задачката за деня е изпълнена и в чорапчетата, (които са от другата страна на вратата и не се виждат на снимката) джуджетата са оставили подаръчетата, лампичките светват:
Скрит текст:
В средата е писмото от джуджето Добродушко Simple Smile
Текста от писмото и задачките за отделните дни:
Скрит текст:
Здравейте Дидко и Габи,

Аз съм джуджето Добродушко и имам специална задача, поставена ми от Дядо Коледа.
Заедно с моите приятели елфите и останалите джуджета ви наблюдавахме през цялата година и записахме в една дебеееела книга вашите добри и лоши постъпки. За всяко нещо казвахме и на Дядо Коледа и след като той разгледа книгата реши, че не сте били особено послушни.
Както сигурно знаете, моето име не е случайно - казват ми Добродушко, защото аз вярвам в доброто! Точно затова и казах на Дядо Коледа, че вие сте добри деца, просто както всички от време на време правите по някоя и друга беля.
Добрият старец помисли и реши, че ще ви даде шанс, за да се поправите - от днес до Коледа той е подготвил специален календар за вас, с който да отброявате дните. За всеки ден е измислил и по една задачка, която ще трябва да изпълните.
Ако в този период слушате вкъщи и в градинката, ще му докажете, че заслужавате подаръците, които искате!
За нас - джуджетата ще бъде чест, да ги изработим!

Пожелавам ви весели празници и не збрявайте, че тайничко ви наблюдаваме!

1. Тати на сладкарница заведете,
вкусна торта там си изберете
и бързичко си я хапнете!

2. Бързо вии се приберете
и топки от хартия направете.
Базата с тях отбранявайте
и много се забавлявайте!

3. На масата седнете
и листовете пригответе!
Писма до Дядо Коледа напишете
и до Северния полюс ги изпратете!

4. Раничките за градина сами си пригответе. Бързичко се изкъпете
и в леглата си легнете!

5. На приятелче се обадете
и на гости го поканете!
Ако други планове то има,
оцветете коледна картина!

6. Мляко, яйца и сирене пригответе,
кори от магазина купете!
На мама помогнете
и вкусна баница направете!

7. Ножички и листове си пригответе
и на масата седнете.
Снежинки направете
и прозорците с тях украсете!

8. Днес купон ще има
с танците за четирима!
По двойки се гушнете,
музика пуснете
и веселбата започнете!

9. Днес на гости на баба отидете!
В нея се гушнете
и книжка прочетете!

10. Днес на гости сте на баба!
Няма го тати, няма я мама!
Вии моливчета вземете
и зимна картина им направете!

11. През ресторант минете
и вкусна пица изберете!
Вкъщи всички се приберете,
осветлението загасете,
свещи запалете
и семейно на пода хапнете!

12. От градината се приберете
и през пощата минете!
Там коледните картички изпратете!

13. Четка и гребен вземете,
фиби и ластици пригответе.
Зад мама и тати седнете
и нови прически им направете!

14. Дядо Коледа е получил писмо
и е записал специално видео.
На столчетата си седнете
и посланието към вас пуснете!

15. От градина като се приберете,
столчетата подредете.
На тях мирно седнете
и на ""Замръзналото кралство"" се насладете!"

16. Бързичко леглата си оправете
и в колата се качете.
С тати мама заберете
и Дядо Коледа със самолета посрещнете!

17. Мама и тате заберете
и на кино вии ги заведете!
Там пуканки купете
и дружно ги изядете!

18. Рано от леглото станете
и бързичко се облечете!
Мляко, яйца и брашно разбъркайте с мама
и сложете на котлона тигана.
Палачинки си направете
и със сиренце ги хапнете!

19. От градината тръгнете
и в книжарницата отидете!
Там всеки книжка да си избере
и ако може - вкъщи да я прочете!

20. Празнични одежди си облечете
и коледни шапки сложете!
Четиримата се гушнете
и семейни снимки направете!

21. С мама коледна книжка вземете
и стихотворения прочетете.
Най-хубавото си изберете
и двамата го научете!

22. Днес на работа е мама
и затова задача няма!
Просто в чорапчетата си бръкнете
и изненадата вътре намерете!

23. Мама и тати хванете
и в колата се качете.
На центъра отидете
и по тъмно се разходете!

24. Мляко и бисквитка под елхата оставете,
Дядо Коледа с тях нагостете!
За еленчето Рудолф морковче да има,
че на вън е люта зима!

# 564
Здравейте и от нас. Пътуваме, всичко е наред. Днес ще спя спокойно, дано и малкия спи, че снощи се събуди в 3 и повече не заспа. Мъниче. , страхотна идея за календар, някога ще го правя и аз на малкия, но тази година нямам празнични настроение, за това и не се включвам в картичките. Хубава и спокойна вечер от нас

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 23:42 от патенце-то

# 565
Честит Никулден!
Специални поздрави на Никито за имения ден ,както и на двамата именици на Фло!Здрави ,щастливи и благословени!
И разбира се на всички други от темата, които празнуват днес!
Сети и на теб честит празник !

Патенце, важно е че всичко е наред  Hug

Продължава да е все така студено сутрин, добре че през деня се появява някой слънчев лъч....

# 566
Честит Никулден на всички именници,весел празник bouquet
Аз днес съм заредена с енергия след вчерашния коледен шопинг и почивка от домашни задължения и грижи за Вики.Свършихме чудесна работа-чувала на дядо Коледа се напълни догоре Laughing и сега е време джуджетата да опаковат
Сега се чудя дали да ходя на лекции или да не ходя днес,но имам още 1 час да реша

# 567
Добро утро и честит празник  на гаджето и внучето на Фло, както и на Никито и на всички др за които не съм се сетила. Нека да са мн здрави, усмихнати и заобиколени от добри хора. Поздрави и за всички рибари, банкери и жители на Бургас. Ние днес май няма мн да мърдам че е мн студено.

# 568
Честит НИКУЛДЕН на всички празнуващи и от мен! Бъдете здрави и честити! Hug Hug Hug

Приятен празник на всички довечера, аз се записах с един пълнен шаран и след обикалянето на - 8 градуса сутринта, пазаруването, чистенето и раздаването на работни задачи на студентите, съм труп Tired Прегръдки! Hug

# 569
  • София
Привет военни красавици!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШАТА ДРУЖКА НИКИ-ТО. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАТРОС ДЖУЛИ, ИМАМЕ И БАНКЕРИ В БЛОКЧЕТО-ЧЕСТИТО И НА ТЯХ. НАВЯРНО И РИБАРИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ, ТА И НА ТЯХ НАСЛУКА. НА МОИТЕ НИКОЛОВЦИ ЖЕЛАЯ ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА СИ НОСЯТ С ДОСТОЙНСТВО ИМЕТО! НАЗДРАВЕ!

Не може без преглед на печата.

Мило ПАТЕНЦЕ, гушкам те. Дано всичко да е наред! Hug
ДИМИТРОВА, разрешавам ти да не ходиш на лекции Simple Smile
МЪНИЧЕ, събра ми погледа с изработения от твоите ръце календар. Невероятна си!!! bouquet
САД_УОМАН, плета с все сила, но не става и много бързо. По-бързо е разплитането Wink
АЛБЕНКА, аз не знам как точно да ви ги покажа, но ще помоля щерката photo
Момичета, отлитам, да започвам подготовката, че довечера ще се съберем с децата и племенника, да почетем Николовците. Ще опека паламуд, ще го гарнирам с картофена салата, ще има водка и сельодка, шпроти, хайвер от сьомга. Разбира се и бяло вино Simple Smile
Гушкам ви Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт