Ще чакаме, да покажеш снимки.
..или хора със същите психични отклонения като твоите
и много благодарности,ММ сега се чувства по-добре,а и ЧРД на КГБ-то и много любов на теб и чаровната ти половинка
пожелавам ти по-бързо да се оправиш
за всички не споменати. Напоследък ми липсва Сети, кака сте, миличка, малкия оправи ли се? А и Фей нещо не я виждам или съм я изпуснала, защото от телефона ми е доста трудно да следя темата. Надявам се до няколко дни нещата при мен да са по спокойни и най накрая да се отдам на приятни занимания и мисли. 
Другите-работни пчелички, също няма как да долетят. Е, друг път. На мен тези дни ми върви на срещи с военни момичета 
Радвам се, че пациента е по-добре. Очаквам инфо.
За нашето момиче какво да ви кажа? Мило, приятно, симпатично. Другите ѝ положителни качества вие ги знаете-трудолюбива, упорита, амбициозна, отговорна. С една дума - сладурана!
. Благодаря за милите думи по адрес на бабите, ще им бъдат предадени 
Ще се подмладявам. Ами то с каквито се събереш, такъв ставаш 

Моля, мини, път на младите
Сега ще видите като се появя след час една такава млада, млада и зелена ( по-скоро лека прошарена и боядисана
Не смогвам да се добера до комп, а от тел не ми се пише. От няколко дни съм все с МПС - или на колела, или на метлата. София вече е кваетал на Дград. Софиянки- дружки градски
. Ще се опитам при някое от следващите прелитания да кацна за среща, дано се получи. Много искам и да ви видя, не само да чувам някои
Тук е мястото отново да изкараме пред строя виновната за това. Мда, разпозналата се, две крачки напред и личния състав да мине да я нагушка.
че и красива и направена

Боровец ми омръзна, на Пампорово не знам дали ми се ходи, Банско ми е мерак, но любимият не го харесва и му идва далече. Макар,че след 4000 км няма основание да каже, че 250 са му далече
Като чета мъничето и Радинка за трепетите около рд и ми става хубаво и в същото време виновно, защото покрай организиране на какво ли не, не ми остава ентусиазъм и сили за празниците на любимите хора. Оф, махам се.... Прегръщам ви

Кога ще свърши това село, че да се видим пак? Как е малък мечо? Мина ли нослето?
)) Та съчувствам и
, макар че не мога да помогна...

или така
, няма значение. Ще ни бъде хубаво!

. Браво!
Явно и ти, и мама обичате цветята и се грижите за тях
Моя клен беше станал доста голям, та го поокастрих и сега съм сложила клонки за вкореняване. Орхидеите ми прецъфтяха. Чудих се тази пролет дали да им сменя почвата, но не го направих. В момента един Антуриум цъфти яко. Много е красив. Мадагаскарския жасмин прецъфтя. Голям проблем са ми Амарилисите ( хипеаструми, или още рицарски звезди )От 20 броя тази година разцъфтя само един. Решила съм догодина, здраве и живот, много обилно да ги поливам с течните торове за цъфтящи. Имам фикус Бенджамин. Това лято посадих 3 корена Джинджифил. Расте много бързо, но преди няколко дни, без да искам прекърших 3 от най големите стебла и много ме беше яд. Казват, че цветовете му са много красиви. Ще видим дали ще го докараме до цъфтеж. Ей, отнесох се, ама много обичам цветята и ми е приятно да си говорим за тях. На село имам много рози и са много красиви. Особено се гордея със Сватбената си роза и с розата Блек бакара ( Черна магия ) От двете страни на портата засадих катерливи рози - бяла и червена. ( Нали съм австрийска тъща, та затова
. Цветовете на тяхното знаме са червено, бяло, червено ) А то и на нашето знаме върви, като включим и листата
Догодина вече ще трябва гаджето да монтира арка, че станаха големи и минават над портата. Красиво ще стане.
) и още една: Не отлагай днешната работа за утре, като можеш да я свършиш в другиден ( мнение на работна Мара от с. Крива бара
)