Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 589
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,аз пак съм от ранобудните(така реши Вики) и пак кафето е от мен

Дунди, голямо сладурче ви е котето.На мен са ми слабост-докато бях дете винаги сме имали котка:първо един ангорец,страхотен красавец;след това сиамка,малко своенравна,но за разлика от повечето сиамки беше добричка.Ех колко плаках за нея,но се наложи да я махнат след като забременя на брат ми жената,а аз вече се бях преместила и тъкмо бях родила Джули и нямаше как да си я гледам тук и така отиде на село.
Мъниче,много интересни идеи,и аз ще ги изпробвам
 Hug на всички

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 06:28 от dimitrova8002

# 136
  • Варна
Добро утро и от мен.Димитрова благодаря за кафето.И моята госпожица от както смениха времето става в 6.30.Мъниче благодаря и аз за идеите,доста интересни занимания определено ще се пробват.Честито на всички които имаха повод за празник,а аз пропуснах.Лек ден на всички и не се преуморявайте много петък е все пак.

# 137
Добро утро и от мен, преди да ме е подела работата. Simple Smile

За картичките, аз съм ЗА.
Моля и за линка към тези американски албуми, на които се плаща само доставката.

# 138
  • Пловдив
Еее за първа сутрин бебо си поспа до 7,30  baby_neutral Смяната на времето му обърка режима тези дни.
Поне една закуска да ви почерпя към кафенцето на Димитрова.

Мъниче много готини идеи си споделила дано ги запомня докато им дойде реда и за нас Simple Smile ( Между другото ако имаш идеи за игри на baby shower и тях да споделиш че нещо съм забила )
Фло разсмя ме за добро утро  Laughing

# 139
  • Пловдив
Добро утро от тръстиката. Гледам кафенце и закуска сте сервирали. Ами, няма да откажа. Благодаря.
Да започна отзад напред.
 Lady_, по повод разнообразието от идеи за игри, моят класен в 8 клас казваше "Който е тъп и забравя, да си записва като мен".  Laughing Отваряш си на компа един файл със заглавие "ценно" и складираш вътре разни такива интересни работи.
Мъниче, страшна си.  Laughing

Вие си имате бебета, които ви събуждат, аз си имам коте. Дзверът е първа смяна и като става за училище, котето се разбужда. Дзверът излиза, а котето започва да мяука на моята врата. Иска закуска и да си поиграе, разбира се.

Фло, аз намерих друго приложение на сушените смокини - накиснати в ябълков оцет за очистване на организма от мазнини.

Хайде приятен ден на всички. Малко е мрачно, но Емо Чолаков снощи обеща следобед да има слънце.

# 140
  • София
Здравейте, знаете ли дали е излязла новогодишната оферта за Хотел "Олимп" - Боровец и ако да -  къде да я погледна Simple Smile

Благодаря  bouquet

# 141
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли дали е излязла новогодишната оферта за Хотел "Олимп" - Боровец и ако да -  къде да я погледна Simple Smile

Благодаря  bouquet

http://militaryclubs.bg/node/797

# 142
  • София

Благодаря  bouquet

Сърдечно благодаря /тъй като цяла сутрин се опитвам да намеря линка/  bouquet

# 143
  • Пловдив

Благодаря  bouquet

Сърдечно благодаря /тъй като цяла сутрин се опитвам да намеря линка/  bouquet

То не е много трудно, да ти кажа. Пишеш в гугъл военни клубове и готово. Та явно изобщо не си ровила.
Бюро справки е някъде другаде.  Peace

# 144
Добър ден, момичета! да ви пиша между дозите мъфини, които ще правя днес за утрешното състезание. Мъниче много благодаря за идеите, ще се възползвам максимално, бях се сетила само за една от тях. Няма да има тема РД, ще бъдат около 10 деца. Къщата ми е доста голяма, но не е отворена като съвременните, това и е кусура. СадУоман дано този път случите на класна!!!
За картичките пращайте си адресите на мен!!!

# 145
Аз тази година няма да участвам за картички Cry.Миналата година ми беше много забавно,нооо тази година нямам време покрай лекциите и децата.Догодина вече ще се включа Wink

# 146
  • София
Привет военни красавици!

ДИМИТРОВА, всички добре знаем, колко много си заета-и ти се радваме, и ти съчувстваме. Какво толкова, че ти няма да имаш време за картички тази година. На мен не ми пречи, да те поздравя, да зарадвам преди всичко Джули. Simple Smile И не се дърпай.

АЛБЕНЧЕ, изпращам ти адреса си на ЛС. Simple Smile Миналата година много ме зарадваха картичките, които сте правили с дечицата. Много миличко ми беше.

ДУНДИ,  hahaha Joy Много си люта Wink Чела съм някъде тази рецепта, ( смокини и оцет ), но не помня какво беше Embarassed

ЛЕЙДИ, сетила съм се да те питам имате ли зъбки?

СЕСИЛ, как е колектива? Как те приеха? Дано да се чувстваш добре Hug

ДЖУЛИ, а баткото как се чувства в училището? Ходи ли на занималня?

Изчезвам, че имам работа да си приготвя някои неща за утре. Нали е задушница. Аз на гробищата не нося манджи. Отивам няколко дни преди това, сложа цветя, запаля свещички, постоя докато свещичките изгорят и си тръгвам... Утре вечер ще се съберем у нас, ще вечеряме заедно, ще си спомним близките хора. Всеки може да го прави така, както го чувства и да не се влияе от това, какво ще кажат хората...

Някой казал ли ви е днес, че ви обича? Обичам ви милички Hug Всички!

ПП. Сетих се. Какви са тези албуми? И аз искам линк, моля Simple Smile

# 147
 tiptoe

Благодаря за  fingerscrossed, но за нас е загубата /измамници са ДЗИ/.

Hug

В чуденка съм дали да не си направя тази година сама картичките
И аз, но едва ли ще имам сили и време, от 10 започвам лекции, проект "Твоят час" - Сръчни ръце", патронен празник, коледна изложба и дано изпитите са януари месец Praynig.

Имаме ли военна съпруга - юрист?

smile3524

# 148
Добро утрооо,аз май вече съм си официално дежурна по кафето Grinning

# 149
  • Пловдив
Добър Ден вече станало докато се добера до компа  #Crazy
Фло зъбче още няма но е много крив и го дразнят венците и постоянно гледа да захапе нещо.
СГГ аз времето го имам, но ме притеснява дали въобще ще станат хубави.
Димитрова, Фло е права ще получаваш и ще се радваш предполагам че на никой не му пречи. Ти си нашия герой  bouquet
Албенче пращам адреса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт