Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 882
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Писали сте,писали не мога да ви смогна.Кафе няма да си вземам че късничко стана,но цял ден на лекции и чак сега се прибрах.
Фло и на мен много ми се иска да дойда,но няма как с двете диванета,а ми е и доста далечко и за капак точно тогава имаме лектор от Пловдив и ще ходя и на лекции,нооо по-нататък може и да сформираме едно идване.
Понагледах ви сега ви оставя да спретна вечерята,че ММ и каката ще си дойдат след един час от танци
 Hug ви

# 286
  • София
Привет момичета. Явявам се на плаца за вечерна проверка.

Да ви кажа, че днес говорих с Фейщицата. Изпраща ви поздрави. Толкова много е заета, че нито ни чете, нито има време да ни завива. Да се спасяваме сами smile3549.Готви благотворителните базари. Помислих си, дали не бихме могли да ѝ изпратим някакви предмети и по този начин да ѝ помогнем. В началото на декември ще идва до София, а от 16 до 18 декември ще бъде в Мол София на щанд за продажби. С една дума пуши ѝ главата. На срещата няма да може да дойде. Жалко.
Имам и хубави новини обещаха да дойдат Никито, Патенцето и Сети. Как се радвам, ако знаете newsm68

Хайде сега лека нощ и се завивайте сами.

Къде изчезна матрос ДЖУЛИ? А Аир?

# 287
Ето ме и мен, Фло, и аз се явявам бързо за проверка...

Нищо ново  при мен..
Sesylle - само да преценим в кой ден точно и по кое време ще сме във Вашият град, ще ми е много приятно да се запознаем.. Simple Smile ще ти пиша тези дни като наглася плана за престой Simple Smile

За бързо само минавам и бягам да лягам днес мноооооого ми се спи... така че оставям ви и сладки сънища  Heart Eyes Heart Eyes

# 288
  • София
Хей, момиче, къде хукна? Защо нищо не казваш за срещата в София? Помисли си, I MISS YOU.

# 289
Хей, момиче, къде хукна? Защо нищо не казваш за срещата в София? Помисли си, I MISS YOU.

Флооо, ще сме на път из Севера.. затовааа, получих си подпис за отпуската и почнах да правя плана вече Grinning Grinning

# 290
  • Пловдив
Сад, ставаме 3  Hug В 52 съм аз Simple Smile
Предлагам в най-скоро време да направим един Бродуей с теб и Ай мис ю Whistling

Фло, обръщам се към теб, щом Фей няма време... Я кажи какво точно да подготвим  Peace

# 291
Сад, ставаме 3  Hug В 52 съм аз Simple Smile
Предлагам в най-скоро време да направим един Бродуей с теб и Ай мис ю Whistling

Мъниче, не си казала, не сме направили...- аз съм ок винаги.. само пишете и ще се разберем.. може и другите от Пловдив, ако имат желание..   Peace Wink Whistling

# 292
  • Варна
Тука съм Фло само да свирнеш и съм на плаца.Изчезнах за известно време,че нали правих тази книжка за сина,но с това ограничено време я правих само по нощите и няколко дни ходя като зомби,но днес вече я завърших и съм тук.Утре като седна на компа ще ви я покажа,ако успея де,че нещо не всеки път ми се получава да качвам такива снимки тук,ако някой може да ми обясни ще съм благодарна,тези от нета ги качвам,но тези от компа немога.Да ви се пооплачя малко,че нямам никаква информация за мойта работа и ми е пълна мъгла какво се случва,а и нали не съм на работа направо незнам.Уж трябваше да има разговор между двамата командири,на мен трябваше да ми звънне една жена от новото място,а никой не ми звъни и дали са разговаряли незнам.Седя и чакам само направо ми е каша в главата от мислене,но нали казват,че хубавите работи бавно ставали,та и аз така бавно и надявам се славно си чакам информация.
Аз май много се разприказвах.Хайде да ви завия и да изгася лампите.Лека нощ на всички.
П.С.И на мен ми се иска да дойда на срещата,ама пусто много далеко Софето,затова мислено ще съм с вас. Hug за всички.

# 293
  • София
От голямата луна ли е, или от акъла, ама като съм се облещила...Ей так Shocked

ДЖУЛИ, радвам се, че се появи. От нас се иска да стискаме палци, ти да чакаш, а другото не зависи от нас. Дано по-скоро ти изпратят вест.

I MISS YOU, аз разбрах, че тази събота ще пътувате на север, а срещата ни е в другата събота на 26.ноември. Е, като не можеш с нас да се срещнеш, дано пък със Сесил изпиете по едно кафе.

МЪНИЧЕ, знам ли, какво точно да бъде? Миналата година аз изпратих плетиво. Тя прави интересни предмети декупаж-кутийки, бутилки. Честно казано си помислих преди всичко за теб и за СГГ, но като ви знам колко сте заети... А иначе и СГГ показва интересни предмети. Хайде да се мобилизираме и да сложим по едно рамо за благородната ѝ кауза. А защо не картички? newsm78 Ще гледам да ѝ помогна с намирането на момичета, които да продават на щанда в Мола. Със сигурност ще си купя и предмети от базара. Сигурно ще ѝ бъде приятно.

Ей, кое време стана? Отивам да поспя, че утре съм на тръстиката от 7.00 - като в младите години Simple Smile

Спокойна нощ, милички Hug

# 294
  • Пловдив
Добро Утро.   food010 kaffeetrmker_2 :morning
Кафето тази сутрин е скромно,  но от таблета толкова мога Simple Smile
Албенка за бебешко парти се подготвям, естествено вчера никаква не я свърших Sad Трудно ми е из магазините с количката.  Днес вече оставям малечко при баба и изчезвам да харча чужди пари  Laughing
И аз се чудех за Фей,  мислех да и звъня за кафенце докато съм си тук но се сетих че сигурно е мн заета сега.
И сега следва лудия ми въпрос.  Реших сама да си направя Коледните картички обаче искам да са мега гига ултра с панделки клончета форми 3Д ли как се казва незнам та дали питам аз мога ли така да ги пращам по пощата в смисъл има ли проблем ако пликовете са едни такива издути и по-големи от нормалното (нещо не ми се отдават обясненията).
Иии друго дали има смисъл да пращам писмо до Дядо Коледа,  БГ пощи имат кампания изпращаш писмо и ти връщат отговор. Бебо няма да го разбере,  но като за спомен да остане от първата ни Коледа, май май прекалено се вманиачавам.

# 295
Добро утро и от мен
Lady каква е тази кампания на бг пощи и моята беба няма да го разбере,ноо каката много ще се зарадва.Я дай малко повече инфо че аз с тези лекции   и реферати нищо странично не мога да погледна

# 296
  • Пловдив
Димитрова пишеш писмо До Дядо Коледа до 7.12  мисля че беше с марка от 0.65ст и после от БГ Пощи връщат отговор от името на Двдо Коледа.  Незнам какво точно представлява трябва да погледна за някоя тема из форума. Има и адреси в Германия, Франция, Лапландия до колкото разбрах от там отговорите са мн готини но вече е късно и ще получиш отговор чак януари.

# 297
  • Пловдив
Минавам съвсем набързо, че съм на тренировка след малко...

Фло, заемам се още днес Simple Smile Така и така ще кроя и шия цял ден - ще спретна и нещо коледно. И някоя и друга картичка ще направя Peace

Лейди, къде ще обикаляш  Mr. Green Ако си из Тракия - и аз имам да взимам някои неща още - от магазинчето на ВалАрт и кинкалерията във Сани Peace ...и картони търябва да взема за картичките newsm78
Относно обемнитре картички - няма проблем да се пращам по пощата Simple Smile Моите миналата година бяха йтакива, преди 3-4 години - пак Simple Smile
За писмото до Дядо Коледа - аз от самото начало на инициативата си пускам (2012 или 2013 беше) Peace Като стане декември изкарваме в3дсички писма и картички и ги разглеждаме...многократно Simple Smile И децата, и аз им се радваме Simple Smile

Димитрова, пишеш писмо, запечатвашм плика, слагаш марка за страната и го пращаш. около средата на декември от пощата връщат писмо от Дядото Heart Eyes
На какта може би ще и е интересно и да получи персонализирано видео Peace Има фриии и платена версия, естествено, свободната е ограничена Simple Smile
4 години вече получаваме такова видео (свободната версия) и е голям хит вкъщи.
Ето линк: https://www.portablenorthpole.com/en/

Допивам си кафето и изчезвам, след тренировката ще ви проверя отново Hug

# 298

Добро утро!  Lady_  за коледните картички - моите миналата година бяха много надути, защото ги правихме ръчно с малкото дете. Струваха ми малко повече марките, но нямаше проблем с пликовете. Надявам се, че са пристигали при получателите си в здрави пликове. juli0976 продължаваме да стискаме палци за новата работа!

Еха, кога ме изпреварихте - браво път ви давам, че бързате!

# 299
Добро утро! Албенка, нареждам се за кафенце.
Мъниче, никак не сме далеч. Ние сме в 3. Момченцето беше на градина в 50, та всяка сутрин минавахме покрай вас. Наистина ще е хубаво да се организираме  Simple Smile Дунди, ти нищо, че си малко по-далеч, ще ми бъде много приятно да се запознаем  Hug Дисни, и с теб също!
Лейди, не мисля ,че се вманиачаваш. Сега бебчо не разбира, да, но нали ще порасне и ще започне да разбира. Това наистина ще бъде един прекрасен спомен от първата ви Коледа заедно  Heart Eyes
Хич не ме бива с тези картички, декупажи, hand-made и всякакви други такива произведения на изкуството. Но ако мога с нещо друго да помогна за базара на Фей, с удоволствие ще го направя.
Джули, стиснати палчета от мен, дано всичко ти се подреди както искаш!
Фло, успя ли да се наспиш? Wink
Спирам и скачам в тръстиката. Хубав ден и прегръдки на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт