Математически турнири - 39

• 130 189
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
До участващите в МБГ в Пловдив-в Търговската гимназия,няма изнесени резултати на таблото пред училището. В книжарничката ли да ги търся ?

# 391
Имам странното усещане, че секция " Изток" няма да пуснат резултати от ЧХ и ще видим направо обобщеното класиране за София...някой ден.  Grinning

# 392
Имам странното усещане, че секция " Изток" няма да пуснат резултати от ЧХ и ще видим направо обобщеното класиране за София...някой ден.  Grinning
За сметка на това събират по-висока такса, а и имаше отзиви, че при някои четвъртокласници състезанието е било с 30 минути по-късо. Кое им е като на другите, че да пускат резултати...

# 393
При нас беше с 30 мин по-малко. Квесторката ги беше изгонила точно на първия час. Няма да е никак честно класирането, защото не е само моето дете ощетено.

# 394
При нас беше с 30 мин по-малко. Квесторката ги беше изгонила точно на първия час. Няма да е никак честно класирането, защото не е само моето дете ощетено.
Ако сте били в 410 стая, напълно го потвърждавам. Квесторката не е била наясно с регламента. За това й е направено меко казано скандал в коридора. Съжалявам, там състезанието е било провалено за всички деца. Но тя не е от училището. Това ми разказа моето дете.

# 395
  • София
Тъкмо за това идвах да питам   Confused

# 396
Аз ги чакам, защото почти имаме софийско класиране. Остава само те да бъдат добавени. Но явно нямат намерение да ги публикуват. Жалко е.

# 397
  • София
Аз друго се чудя, тъй като очаквам сравнително добър резултат на сина ми, освен ако не се е омазал при пренасянето на резултатите в бланката с отговорите, дали при несъответсвие на резултатите с очакваното ще мога да погледна работата му? Или при публикуване на резултатите на официалната страница на ЧХ, това вече ще е безсмислено

# 398
Здравейте, никой родител на дете явило се на ЧХ в секция Изток не ги е питал какво се случва с резултатите?
 Странно е, че училищата домакини изглежда не са задължени към организаторс на турнира и кьм децата и родителите със срокове и прозрачност....
Ако не са ги публикували, то поне пратили ли са ги на екипа, който отговаря за състезанието , как мислите?
  И докога София няма да има официална информация за представянето на децата...
Все пак файлът на Дидева е личен труд и усилие, но не е официален, а нали резултатите от чх формират рейтинг за други състезания...

# 399
Все пак файлът на Дидева е личен труд и усилие, но не е официален, а нали резултатите от чх формират рейтинг за други състезания...
За какви други състезания?
Резултатите ще бъдат публикувани на официалния сайт на турнира, не се притеснявай.
А моят файл не е задължително да бъде вземан под внимание. На когото му е било интересно, го е разгледал.
Повече няма да пускам тук подобни неща.

# 400
  • София
Дидева, моля те, знаеш, че много от нас разчитат на теб. Peace bouquet

# 401
Дидева, моля те, знаеш, че много от нас разчитат на теб. Peace bouquet
Който наистина проявява интерес, знае къде другаде да намери резултатите от " личния ми труд и усилия". Който не знае, може да пита на ЛС, ще му кажа.  Grinning
Но повече няма да заблуждавам широката общественост с аматьорски обобщителни таблици.
Да си чакат официалните.

# 402
Ако училището не пусне резултата от ЧХ, а видим резултата на официалната страница, то за какво областно класиране става въпрос? За нашите три области - Видин, Монтана и Враца състезанието се провежда само във Враца и резултати все още няма никъде...  Rolling Eyes

На МБГ синът ми е със сребърен медал, но въпреки че не зная с колко точки е, то зная че е стоял всичките 60 мин., понеже не е успял да реши една задача и е решавал до край... Някакси не е честно да се взема предвид времето пред точките... Утре ще търся точки да видя какво е направил, очаквах повече от 25 точки (може да е объркал нещо)...  Thinking

# 403
Ако училището не пусне резултата от ЧХ, а видим резултата на официалната страница, то за какво областно класиране става въпрос? За нашите три области - Видин, Монтана и Враца състезанието се провежда само във Враца и резултати все още няма никъде...  Rolling Eyes
В интерес на истината Враца винаги са били изрядни с резултатите и са ги пускали навреме. Може би тази година са решили да ги изпратят директно на организаторите, вместо да ги публикуват на място. Сайта  на РУО и сайта на математическата са местата, които си заслужават следенето.

# 404
Точно така, не мисля, че някой не може дс си сметне резултата сам, а аз не съм дала съгласие резулти да се публикуват никъде другаде, освен на официални сайтове, така че заличи тези линкове и препратки и си ги разменяйте, ако толкова са ви нужни , по други комуникационни канали. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт