Математически турнири - 39

• 130 293
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
По отношение на "не се побликува" - аз изобщо не знаех, че има такова въпросче. Сега питах детето - каза, че нищо не е ограждал, т.е. не е отговорил на въпроса, но не може да си спомни как е бил формулиран и сега съм се въз притеснила, дали ще му публикуват резултата, че да го видя? Ако не е отговорил ще му побликуват ли точките?

# 226
  • БГ
Резултати Хасково http://www.pmg-haskovo.org/news/read/id/139

Това пък не го разбирам, състезанието е за това да излезеш с името си и да се конкурираш с другите, написвайки се под фиктивен номер не се печели нищо, странно ми се вижда.....

За първи път ни се случва!   Thinking  Няма предварително разпределение по стаи, в момента на влизане в ПМГ, децата теглят листчета с № на стая, а този път и с № под който ще си търсят след това резултатите.

# 227
Maй на повечето състезания на бланката има  и въпрос дали желае да участва в класирането и дали желае да му се публикува резултата. Квесторите ги насочват преди състезанието още да попълнят бланката

След този рев за личните данни - абсолютно адекватно решение е да питат децата, въпреки че за мен е пълна глупост да отидеш на състезание и да не искаш да ти се публикуват резултатите и да участваш в класирането

# 228
  • София
Maй на повечето състезания на бланката има  и въпрос дали желае да участва в класирането и дали желае да му се публикува резултата. Квесторите ги насочват преди състезанието още да попълнят бланката

След този рев за личните данни - абсолютно адекватно решение е да питат децата, въпреки че за мен е пълна глупост да отидеш на състезание и да не искаш да ти се публикуват резултатите и да участваш в класирането

Какви лични данни? Това е списък с имена Thinking

# 229
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Добре, а как ще изпратят резултатите за националното класиране, нали децата може да искат да се класират за националните лагери организирани от СМБ през зимната и пролетната ваканция... Това не е градско състезание...

# 230
Onna, ходи го обяснявай на тези дето реват ..
Помакова, Никак вероятно, защото ако се появят анонимни класирани, другите родители ще изядат с парцалите организаторите  Mr. Green
Щом иска да е анонимен би следвало да се приема само като лична проверка на собствените сили  Peace

# 231
От второкласника разбрах, че ги питали искат ли да публикуват резултатите им в интернет, обаче кой, какво и защо казал или оградил не зная... Сега, много им разбират главите на тия деца искат или не искат и защо... Те вероятно ще се знаят от организаторите, ще бъдат класирани и т.н., но няма да се публикуват в интернет да ги гледа кой от където си иска - така го разбирам аз...

# 232
Резултати по класове за Бургас

Резултати - Гоце Делчев

Скриха резултатите от 5 клас нагоре.....?!?

# 233
  • Варна
Миналата година точно за ЧХ бяхме в такава ситуация - детето видяло въпроса и отговорило с НЕ, защото не разбрало какво точно я питат, а е принципно инструктирана, ако не разбира - да отказва, а не да се съгласява с незнайно какво. Та после писах на организаторите с молба да я включат в списъците, защото не виждам нищо лошо в това да излезе с името си и резултата (макар, че тази година ще я е срам от него Twisted Evil) Така че, ако липсва нечие детенце, а искате да се публикува - има начин, бързо реагираха хората. Peace

# 234
Възможно е децата да не са разбрали какво точно ги питат.
Моето ми разказа че е имало такъв въпрос. Разбрало е какво го питат, но не е разбрало защо го питат. Решило е, че все пак иска да разбере какъв е резултата му и е дало съгласие, за което бях подробно уведомена  Mr. Green.
Попита ме защо има такъв въпрос и защо може някой хем да е отишъл на състезание, хем да не иска да знае какъв му е резултата.
По-правилно е този въпрос да се уточнява когато се записва детето за състезание и тогава отговора ще е по преценка на родителя, което е по-правилно в случая.
Друг е въпроса какво всъщност се защитава като данни при положение, че трите имена, град, училище и клас пак са в списъка, който е публично обявен и липсва само резултата на детето.

# 235
Аз съм забравила истерията от миналата година и забравих да го обсъдя с малкия ми син.
Не знам какво е отбелязал.

# 236

По-правилно е този въпрос да се уточнява когато се записва детето за състезание и тогава отговора ще е по преценка на родителя, което е по-правилно в случая.

Абсолютно съм съгласна - ако има нещо да питат за лични данни, по-редно е да питат мен. Детето се явява от тази година за пръв път на състезания и аз сега разбирам, че има такива въпроси. Той не е отговорил никак, понеже не е инструктиран...сега се чудя изобщо ще му видя ли резултата..:/

# 237
  • у нас
Резултати по класове за Бургас

Резултати - Гоце Делчев

Скриха резултатите от 5 клас нагоре.....?!?

Резултатите се виждат  Wink

# 238
Променили са отговора на 14-та задача в група 5-6 клас и вече верният е Д /първоначално беше А/.

# 239
  • Русе
Променили са отговора на 14-та задача в група 5-6 клас и вече верният е Д /първоначално беше А/.
   Тези които вече публикуваха класирания май ще трябва да правят ревизия на точките.
Не за първи път променят отговори и това никого не учудва май?!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт