Професионални серии за коса - тема 110

• 88 993
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • На ръба..
 Аз още му се чудя на Ш. и Б. за обем на Ливинг прууф, хем ги и искам, хем на инат не искам да ги вземам  Crazy

# 616
Аз още му се чудя на Ш. и Б. за обем на Ливинг прууф, хем ги и искам, хем на инат не искам да ги вземам  Crazy
защо,не са ли намалени?

# 617
  • На ръба..
защо,не са ли намалени?
Намалени са, не че не са /с 4лв/, но така или иначе щях да си ги вземам.
Дразня се на политиката им.. #2gunfire

# 618
Някой ползвал ли е Парфюмно масло за коса Kerastase Chronologiste Parfum Oil 120 мл.? Може ли да се сподели мнение? Освен аромата ми се иска, наистина, да придава блясък, да изглажда и да хидратира краищата.
Имам го - невероятно луксозен продукт, чиста женска глезотия с хубав аромат без нищо съществено да прави на косата. Пропусни го с чисто сърце, ако нямаш кеф за глезотии. Peace
Купи си Еликсира на Керастаз за описаните цели.

# 619
това олио спряно ли е?
Kerastase Nutritive Oleo-Relax Smoothing Controlling Care

Скрит текст:

ако да, кое е най-близко като ефект до него?
за сега това е най-звездният мой продукт от всичко за коса, не само от олиата

# 620
Аз малко съм разочарована от черния петък.. Доста неща не бяха налични, други пък изобщо не бяха намалени..

Взех кръглата четка на Марокан 35мм. (Понеже, разбира се, голямата не беше налична Crossing Arms) Дано да не е прекалено малка.
Забърсах и един ДПШ на Лейбъл М и една боя Колестон.

Иначе на майка ми взех от lookfantastic шампоан и балсам Resistance на Керастаз за 61 лв Flutter

# 621
това олио спряно ли е?
Kerastase Nutritive Oleo-Relax Smoothing Controlling Care

Скрит текст:

ако да, кое е най-близко като ефект до него?
за сега това е най-звездният мой продукт от всичко за коса, не само от олиата
На мен консултантката на Керастаз ми каза още в началото на  годината, че е спряно отдавна при това.

# 622
Денс, благодаря!  bouquet

# 623
Виж Еликсира за боядисана коса на Керастаз, но го пробвай първо. Аз изхабих по едно шише от двете едновременно и Еликсира ми харесва повече. Има обаче аромат като на Коко Мадмоазел едп ако това не те притеснява.  Hug bouquet
Потърси по сайтове и твоето любимо олио намираше се някъде, но не си спомням къде. Тук мацките са давали линкове мисля.

# 624
отново ти благодаря!  Hug

# 625
Аз още му се чудя на Ш. и Б. за обем на Ливинг прууф, хем ги и искам, хем на инат не искам да ги вземам  Crazy
защо,не са ли намалени?
Намалени са, не че не са /с 4лв/, но така или иначе щях да си ги вземам.
Дразня се на политиката им.. #2gunfire

еми тва е положението тази година,
взимай ги докато не са свършили  Hug

ПП
Бубанка-виж в енцо-май го имаше това олио  newsm78

# 626
има го, но не е намалено  Twisted Evil
надявах се днес на някоя по-блага цена, но уви!  Laughing

# 627
Някой ползвал ли е Парфюмно масло за коса Kerastase Chronologiste Parfum Oil 120 мл.? Може ли да се сподели мнение? Освен аромата ми се иска, наистина, да придава блясък, да изглажда и да хидратира краищата.
Имам го - невероятно луксозен продукт, чиста женска глезотия с хубав аромат без нищо съществено да прави на косата. Пропусни го с чисто сърце, ако нямаш кеф за глезотии. Peace

Абсолютно съм съгласна, но поне на моята коса аромата не се задържа особено дъло Peace

Момичета, моля ви помогнете ми............
отидох до магазина на ЗЛ, но голяма блъсканица, голямо нещо. Купих си някой неща, но най-вече исках да си взема шампоан, а не го направих!
В момента съм с цялата серия на Kerastase -  Chronologiste, от която не съм особена доволна.
Косата ми е изрусена, с тънък косъм и суха.
Какъв шампоан да си взема - разглеждах на Алтерна - https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-obem-i-platnost-alterna- … lter_name=alterna
другото между което се колебая е http://www.arlen.bg/product/2439/shampoan-za-suha-i-iztoshtena-k … hampoo-250ml.html
На living proof също, но техни продукти не съм позлвала
 bouquet bouquet
приемам всякакви идеи

Търся и мнения за този термозащитен спрей - http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 14:37 от Dani:)

# 628
Имам нужда от термозащита,която да е спрей да не утежнява моята тънка косица,да не втвърдява,общо взето да не се усеща,ще нанасям на влажна коса преди сешоар.Благодаря на отзовалите се bouquet

# 629

Много благодаря, че си сподели впечатленията. bouquet А относно Елексира и на него му хвърлила око, но той се нанася на скалпа, а моят е чувствителен. Освен само по дължината да си го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт