Професионални серии за коса - тема 110

• 88 992
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
това олио спряно ли е?
Kerastase Nutritive Oleo-Relax Smoothing Controlling Care

Скрит текст:

ако да, кое е най-близко като ефект до него?
за сега това е най-звездният мой продукт от всичко за коса, не само от олиата
На мен консултантката на Керастаз ми каза още в началото на  годината, че е спряно отдавна при това.
densi, серията Олео релакс не е спряна от производство.Има я на официалния сайт на Керастаз, който се обновява, при излизането на всеки нов продукт  Peace.
http://www.kerastase.com/en/hair-care-new-nutritive  - (последният правоъгълник е Релакс-а)

В английските сайтове също я има серията, а не вярвам да продават ментета  Laughing.
Консултантката се е объркала, или е спрян вноса в България.

Нищичко не си купих вчера.Обмислях една поръчка в рибката, но забравих да я пусна   Joy и никак не съжалявам.

# 676
Не, не е спряна серията, а олиото. Така ми каза, така пиша. Определено и вярвам, защото е трейнър на Керастаз за България. Wink

# 677
  • Бургас / София
Аз си взех само Маскинтенз и муса на Алтерна за обем, повече наблегнах на намаленията на дрехите  Peace

# 678
Аз все пак реших, ще пусна в Ензо поръчка на Алтерна. Много изгодно ми излизат три продукта (Омега олииото, еликсира за скалп и ш-н Рипеър) 143лв за всичко и безплатна доставка. Вчера на ЧП в ZR и Арлен се връзваха на 170.
Скрит текст:
има код за 10% отстъпка BGA123 до 27ми

# 679
Не, не е спряна серията, а олиото. Така ми каза, така пиша. Определено и вярвам, защото е трейнър на Керастаз за България. Wink
Олиото е част от серията и го има в посочения по-назад линк от официалния сайт на Керастаз.Категорично не вярвам на трейнър-ката или за каквато там се смята.Може да е способна жена, ама не е лошо да  чете малко, преди да дрънка глупости  Naughty и да подвежда клиентите.

Възможно е по някакви причини да няма внос в България на този продукт  Peace.Това не означава, че олиото е спряно в целия свят.

# 680
Предложете ми хубави протеинови ш/б/м  bouquet

# 681
Предложете ми хубави протеинови ш/б/м  bouquet

Любимите ми са:
-Alterna-Caviar RepairX;
-Redken Extreme;
-Kerastase Resistance-Architecte /ш,м/;

# 682
Малко е шашво положението с Олео релак серията. Във френсия сайт примерно ги има и трите продукта. Шампоанът е 23.50, маската 44.00, а серумът 30.00 евро. Нутритив, Маскинтенс и Магистрал също си ги има там. Така че, не е някоя да е заместник на другата. Само Олео релакс я дават за суха и непокорна коса. Преди това ми беше любима серия. След това открих, че Кюн сатин ойл ми се отразява по съвсем същия начин.

Мелисандра, протеинови серии лично аз харесвам Чи Кератин, Наши Фито, Алтерна Рипеър, млечната на Милкшейк...

Аз реших да се порбвам със серията Curl Ideal на Керастаз. Макар да съм мноооого скептично настроена. Взех измивната грижа, маската и крема. Много се чудих за пяната.  Успях да намеря само отзиви на Inked Mom, които са доста положителни.  Някой друг ползвал ли я е?

# 683
Да, аз измивния балсам. Нищо особено не е за мен. Peace Повече не бих го купила.
Обаче ароматът е убиец. Heart Eyes

# 684
Аз си поръчах  Kerastase Résistance Thérapiste Masque,но с нея ми пристигна  мостра,но не знам за какво е Wink THALGO la beayte marine   SOURCE MARINE newsm78  ТО Е В ЕДНА МАЛКА ТУБИЧКА Laughing         

# 685
На мен ми е рано да кажа кои са ми любимите протеинови серии,но бях обещала като поизползвам повече време Наши Фито да пиша.Днес използвах третата доза от елексира,т.е преполових "терапията".Ш и б използвам веднъж седмично(мия през ден),а елексира веднъж на 2-3сед.Впечатленията са ми прекрасни,никога не съм имала по-хубава коса след миене вкъщи,супер бляскава коса,пада тежко,същевременно е много мека,плъзга ми се между пръстите,много е подредена.Не знам доколко е лесна за оформяне,защото освен бърз сешоар не използвам други топлинни уреди.Това е резултатът след маслена маска,която оставям да стои през нощта,използване на ш+половин доза от елексира,реконструктора на Афоджи и накрая  елексира на Алтерна.Това разбира се се дължи изцяло на вас и многобройните ви съвети.Много,много ви благодаря Hug bouquet

# 686
Благодаря за предложенията, ще реша кое да си взема. А как е най-добре да съчетая хидратиращ шампоан с протеинова маска или протеинов шампоан с хидратираща маска?  Hug

# 687
  • Бургас/Пз
Благодаря за предложенията, ще реша кое да си взема. А как е най-добре да съчетая хидратиращ шампоан с протеинова маска или протеинов шампоан с хидратираща маска?  Hug
Протеинов шампоан с хидратираща маска, обратното НЕ.
Моят фаворит от протеиновите Шампоани е Архитекта.

На мен ми е рано да кажа кои са ми любимите протеинови серии,но бях обещала като поизползвам повече време Наши Фито да пиша.Днес използвах третата доза от елексира,т.е преполових "терапията".Ш и б използвам веднъж седмично(мия през ден),а елексира веднъж на 2-3сед.Впечатленията са ми прекрасни,никога не съм имала по-хубава коса след миене вкъщи,супер бляскава коса,пада тежко,същевременно е много мека,плъзга ми се между пръстите,много е подредена.
За малките шишенца на Наши ли имаш предвид, като казваш еликсир? Simple Smile ://www.zlatnaribka.com/ampuli-s-kokteyl-ot-kolagen-i-aktivni-stvolovi-kletki-phyto-repair-express-8-ml

# 688
Протеинов шампоан с хидратираща маска, обратното НЕ.
Моят фаворит от протеиновите Шампоани е Архитекта.
Окей, благодаряя!  Heart Eyes

# 689
Аз реших да се порбвам със серията Curl Ideal на Керастаз. Макар да съм мноооого скептично настроена. Взех измивната грижа, маската и крема. Много се чудих за пяната.  Успях да намеря само отзиви на Inked Mom, които са доста положителни.  Някой друг ползвал ли я е?
Епона има една друга серия-оранжева,изглежда като Олеото-тя също е за къдрави коси обаче при нас я няма  Crossing Arms аз мисля да я пробвам в бъдеще като намаля малко наличностите.
Ще чакам да кажеш за розовите.Особено крема ми е любопитен.

Общи условия

Активация на акаунт