Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 44

• 102 180
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Залагам 2 лв, че до 2 серии ще я е награбил  Mr. Green Напрежението се реже с нож вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 571
Залагам 2 лв, че до 2 серии ще я е награбил  Mr. Green Напрежението се реже с нож вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

дано - това ходене от къщи до татуиската е изморително и излишно харчене на бензин... Hug

# 572
Оххххх. Joy

# 573
Аз мисля да не избързвам и да не слагам каруцата пред коня относно появилото се инфо.
Според мен това, че му се насълзяват очите в моите очи не го прави слаб.
Винаги съм смятала, че и в най-големия престъпник има човещинка та макар и да е заглушен гласът й, все пак никой не се ражда убиец, нали!?
ок, така е..може и да избързваме...но три серии имаше възможност да зареве, но не го направи...ако има болка, освен реване, има други мъжки начини да разтоварване...хубаво си ходеше при тая с татуто... Simple Smile или крошета по боксовата круша...или да се напие, или да се сбие...но не и да реве...

# 574
......
Да, запазена марка на Ферхат...много ме кефи, когато я дръпне за ръката и я заведе нанякъде...не й дава никакъв шанс за чудене или съпротива....държи  здраво...мъжът води, жената го следва...може и това да е насилие за оня динозавър...

Мъжът води...докато не му забият нож между ребрата hahaha

Наде Hug , права си за "плачещия" мъж, но много зависи как реве hahaha...дали се просълзява, дали реве на глас или там нюансите Sunglasses

# 575
Айде, айде и Крисчън Грей рИве  Mr. Green

# 576
  • София
Олеле, не ви четох известно време, ама щом сме стигнали до 50-те нюанса, ясно... Joy Joy Joy

# 577
Олеле, не ви четох известно време, ама щом сме стигнали до 50-те нюанса, ясно... Joy Joy Joy
Ми чакаме си сивото от черното и бялото  Mr. Green

# 578
Уточнение: аз чакам светлосивото hahaha

# 579
Уточнение: аз чакам светлосивото hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 580
  • София
Добър вечер, момичета! Няколко часа ме няма и хоп 4-5 страници сте изписали, но пък е приятно движението в темата, жалко само, че е по такъв повод. Ми казвам си направо, че не ми се гледа Ибо в роля като във възела и се надявам смяната в екипа да доведе до нещо добро. Цял следобяд си мислех как и там сериала тръгна много силно и после го забиха в 7-ма глуха. Дано и тук не стане така, защото чаках, чаках, та се изчаках. Оказа се, че имало за какво и чакането си заслужавало и сега да ми прецакат образа на героя. Е...

Ето го и фрага с превод на бг. (на който не успях и да се зарадвам):

# 581
Алексче Hug, благодаря за фрагмана с бг-буквички newsm51
Не се разстройвай, още нищо не е свършило Stop

Аслъ: "Ако искам, пак ще те убия..."  ooooh! #Crazy Mr. Green, направо melek си е взел Ферxат за жена hahaha

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 09:51 от lia-martin

# 582
Добро утро и благодаря за трея...след БГ превода,   залагам 2 лева, че по-скоро докторката ще го награби... Mr. Green

# 583
Добро утро и благодаря за трея...след БГ превода,   залагам 2 лева, че по-скоро докторката ще го награби... Mr. Green
rotfImbo и така става  Mr. Green

Спечелил е точки след като я е оставил да отиде на операцията  Mr. Green

Фери и Устура  Heart Eyes

# 584
Дали е преведен 3 епизод????

Общи условия

Активация на акаунт