Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 44

• 102 188
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Дафне Hug, какви ги говориш /пишеш/? След като те наръгат с нож, се осъзнаваш и хайдееее на пикник...за да се възстановиш.....може би прераждане Joy Joy Joy Току виж Ферхат станал и ясновидец Joy Joy и започнал да помага на д-р Аслъ в работата и...или пък като медиум на полицията newsm17

Старият Ферхат го разпознах само в сцената с детето...убиха ни героя, дами...

# 556
толкова ме е яд- изчетох мненията ви и съм съглсана.... и на мен ми хареса образа му и ми се ще да го запазят ....добре след акт онапускат сценаристите това означава ли че си вземати сценария с тях или го оставят да го преработват други сценаристи? newsm78
според мен те държат авторските права върху сценария, и може да ги продадат на телевизията при определени условия - в т.ч. и съгласие за промени...

hmmm занчи ще е шълна мистерия как е щял да се развива образа ... Rolling Eyes

# 557
E сюжетната рамка трябва да я спазват  Peace
Като смениха целия екип на "В очакване на слънцето" не съсипаха образите на героите  Peace Пишеха тъпотии, но героите си бяха същите като поведение и реакции  Peace
Пък със смяната на режисьора още по-малко има проблем. На "Любов под наем" смениха 3 пъти режисьора  Mr. Green Претръпнала съм вече  Mr. Green

# 558
Дафне Hug, какви ги говориш /пишеш/? След като те наръгат с нож, се осъзнаваш и хайдееее на пикник...за да се възстановиш.....може би прераждане Joy Joy Joy Току виж Ферхат станал и ясновидец Joy Joy и започнал да помага на д-р Аслъ в работата и...или пък като медиум на полицията newsm17

Има шанс трейлъра да подвежда.. и всичко да има логика.. SadSad или поне това изменяне да се случи само в следващия епизод докато се успокоят страстите в медиите.

# 559
Под промяна във Ферхат имате предвид, че вече не е тъмнокосото хладнокръвие ли newsm78 Да, и на мен ми направи впечатление  Mr. Green Но какво да правиш, любовта променя  Joy Не за сефте гадняр омеква така  Mr. Green Памук гиби  Mr. Green

# 560
Като смениха целия екип на "В очакване на слънцето" не съсипаха образите на героите  Peace Пишеха тъпотии, но героите си бяха същите като поведение и реакции  Peace
Пък със смяната на режисьора още по-малко има проблем. На "Любов под наем" смениха 3 пъти режисьора  Mr. Green Претръпнала съм вече  Mr. Green

Значи има надежда! Аз гледам отново и отново първите 3 епизода докато чакам, особено преповтарям любими сцени.. когато Ферхат я придърпва за ръката и я приближава към себе си..

Или когато се приближава до нея.. какъв ''тормоз'' само.. ужас. На мен ми действа възбуждащо.

# 561
В Twitter феновете на ЧБЛ въвеждат таг за подкрепа на ЧБЛ   #siyahbeyazaskbitmesin

# 562

Има шанс трейлъра да подвежда.. и всичко да има логика.. SadSad или поне това изменяне да се случи само в следващия епизод докато се успокоят страстите в медиите.
може, може...дано да е така...но няма динамика в образа, стои ми меланхолично и отнесено, докторката му намила... реве...логично е още повече да се ожесточи, а не да омекне...Докторката трябваше да се ужаси, от това, което е направила... минава границата между бялото и черното...но като гледам, не го преживява особено...

# 563
Скрит текст:

Значи има надежда! Аз гледам отново и отново първите 3 епизода докато чакам, особено преповтарям любими сцени.. когато Ферхат я придърпва за ръката и я приближава към себе си..

Скрит текст:

Или когато се приближава до нея.. какъв ''тормоз'' само.. ужас. На мен ми действа възбуждащо.

Скрит текст:

Викаш hahaha и ти искаш такъв тормоз, а? rotfImao rotfImbo
Да не се засегнеш, шегувКам се. Laughing

# 564
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 565
Аааа, то и аз се възбуждам Laughing, но най-вече откъм главицата Sick Мен пък тая с дебелия нос ме е възбудила още от 18 часа #Cussing out

# 566

[/spoiler]

[/quote]
[/quote]

Да! И то от такъв решителен мъж. Heart Exl

# 567
morella ставаме две на клона - и на мен ми действа възбуждащо  Joy ( ама само ако мъжа е хубав де Simple Smile

# 568
Аз гледам отново и отново първите 3 епизода докато чакам, особено преповтарям любими сцени.. когато Ферхат я придърпва за ръката и я приближава към себе си..

да, запазена марка на Ферхат...много ме кефи, когато я дръпне за ръката и я заведе нанякъде...не й дава никакъв шанс за чудене или съпротива....държи  здраво...мъжът води, жената го следва...може и това да е насилие за оня динозавър...

# 569
Аз мисля да не избързвам и да не слагам каруцата пред коня относно появилото се инфо.
Според мен това, че му се насълзяват очите в моите очи не го прави слаб.
Винаги съм смятала, че и в най-големия престъпник има човещинка та макар и да е заглушен гласът й, все пак никой не се ражда убиец, нали!?

Общи условия

Активация на акаунт