Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 44

• 102 189
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Ето го фрагмана на 4. еп. с руски субки bouquet

https://vk.com/dizimaniaya?w=wall-129463937_18787

# 541
  • София
Оп, Ферхат започва да омеква. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мина ми през ума, че именно болното детенце може да бъде началото на промяната у него. baby_neutral

# 542
Тинче Hug, за всеки влак си има пътник Thinking, току виж на някой новата версия /докато не затрият съвсем сериала/ му харесала повече Simple Smile
Аз лично много харесах линията на развитие на сериала и трудно ще се примиря да гледам едно мекотело Ферхат и безграничната му любов с една властна лекарка, дето не и пука да грабне нож и да наръга човек Mr. Green

Скрит текст:
Мдааааа, познато от Възела с Назка Mr. Green де ни изпили с теб нервните окончания. Laughing
А тази де се е разпищяла има толкова грозен камбест нос, че ако е една
Скрит текст:
овца
няма да може да се напасе.

# 543
Омекването hahaha си го знаехме, че ще дойде в близко бъдеще....за какво беше цялата драма около сериала...а представяте ли си да е номер и утре сценаристките да се върнат?? Laughing

# 544
Според мен думите му от фрага за минаването към тъмната страна са го разплакали, сетил се е за себе си  Peace Все пак го направиха убиец на 11  Tired

# 545
Тъпите сценаристки защо са напуснали? Tired
 Все едно да имаш проект от няколко части в университета и понеже си получил по-слаба оценка в първата и да се откажеш  Tired Да ги глобят яко  Naughty

аз го наричам себеуважение и професионализъм...това по същество е цензура...не приемат компромиси с честта си на сценаристи и подават оставка...достойно...

# 546
В миналата серия Ферхат с един удар накара Синан да забрави докторката, гледам вече е намерил заместничка, сега ми реве...ще го направят тряпка и него...

# 547
Синан е такъв муньо  Mr. Green Макар че и аз да съм и аз ще бягам на далече от жената на Ферхат Аслан  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 548
Аз пък си мисля, че Синан не обичаше много Аслъ, по-скоро се вбеси, че му отнемат собствеността newsm78

Наде  Hug, ние спокойно можем да напишем сценарий поне до 10-ти епизод Joy Joy Joy Joy

# 549
Видях още една снимка, която ме навежда на мисълта, че д-р Аслъ ще помага я на момчето, я на майка му newsm78

Скрит текст:

# 550
Защо трябваше да разплакват Ферхат.. не мога да гледам мъж да плаче.. някак си губи част от мъжествеността си..

# 551
Защо трябваше да разплакват Ферхат.. не мога да гледам мъж да плаче.. някак си губи част от мъжествеността си..

За нуждите на дамата с големия нос, дето ни показа Дафне Hug

# 552

Има завой в сценария...Няма да диша, да мисли, да излиза без него...в трея са на пикник...ами няма логика...тоя грандиозен скандал требеше поне една серия да се преживява...

# 553
Дафне Hug, какви ги говориш /пишеш/? След като те наръгат с нож, се осъзнаваш и хайдееее на пикник...за да се възстановиш.....може би прераждане Joy Joy Joy Току виж Ферхат станал и ясновидец Joy Joy и започнал да помага на д-р Аслъ в работата и...или пък като медиум на полицията newsm17

# 554
толкова ме е яд- изчетох мненията ви и съм съглсана.... и на мен ми хареса образа му и ми се ще да го запазят ....добре след акт онапускат сценаристите това означава ли че си вземати сценария с тях или го оставят да го преработват други сценаристи? newsm78
според мен те държат авторските права върху сценария, и може да ги продадат на телевизията при определени условия - в т.ч. и съгласие за промени...

Общи условия

Активация на акаунт