Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 44

• 102 179
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Дали е преведен 3 епизод????

Мисля, че няма още, търпение Simple Smile

Залагате кой кого ще награби hahaha hahaha, но това трудно ще се случи, щото турският СЕМ не разрешава награбването Joy Joy Joy ...един път вече ги критикуваха за насилие, сега и затова ли ще има санкции...примерно да напусне Бирдже newsm78  Wink Wink

Тя сега трябва да се преквалифицира Mr. Green от обща хирургия на гинеколожка, я що бременни има в "семейството"  Laughing Laughing

и

...и да спре да се облича провокативно hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 14:06 от lia-martin

# 586
Гюлсюм как й каза, че ще се видят след 9 месеца  Mr. Green Joy Фери нямало да я пропусне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 587
И правилно и рече Гюлсюм Joy Joy, ако питаш мен, те още в първа серия бяха готови, ама пустите  ангажименти на Ферхат към баща си Mr. Green Mr. Green

# 588
Добър вечер, дами
Има и трети вариант...без горещи сцени...мисля си, че той е най-вероятен...
първо, Ферхат няма да смее да я докосне...и едно дърпане за ръка формално погледнато си е насилие, щом е против волята й...и много го уплаши с това, че ако иска знае как да го убие ...следващият път може да е точна...кой ще легне с такава жена... newsm78
второ, гледам докторката разпитва за миналото...така или иначе, той ще се открехне в некой момент и ще почне да споделя...разказът му със сигурност ще предизвика съчувствие и съжаление у Аслъ...но от съжалението и съчувствието към един мъж не се ражда страстна любов...от омразата, да!...защото тя е силно чувство като любовта...Връща се и на работа...операции, пътувания, различни ангажименти...тя и в къщи няма да се застоява...смее ли вече да да я държи затворена...Отпада ми стокхолмския синдром...

Бройте ме за песимистка...

# 589
няма да е лошо да ни пуснат и втори трей 0 има ли такива изгледи и кога ?  newsm78

# 590
няма да е лошо да ни пуснат и втори трей 0 има ли такива изгледи и кога ?  newsm78
Не знам, но май сериалът върви към финал... правилно, какво творчество, ако няма свобода...

Истинският рейтинг:

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 00:06 от dafnе@

# 591
Аз пък си мисля, че този понеделник ще се вдигне рейтинга  Peace
В ютуб, инстаграм, туитър.. навсякъде чета само добри отзиви и приканване за гледане  Peace
Страшно много гледания направиха видеата им, отдолу има стотици коментари  Peace
Лично аз съм оптимист.  Peace
Плюс това е редно първо да го преместят, после да го финализират. Ако го сложат във вторник или събота може и да избута  Peace

# 592
Аз пък си мисля, че този понеделник ще се вдигне рейтинга  Peace
В ютуб, инстаграм, туитър.. навсякъде чета само добри отзиви и приканване за гледане  Peace
Страшно много гледания направиха видеата им, отдолу има стотици коментари  Peace
Лично аз съм оптимист.  Peace
Плюс това е редно първо да го преместят, после да го финализират. Ако го сложат във вторник или събота може и да избута  Peace
А дано, но  тук напускат сценаристки и режисьора...това е обезглавяване на филма...може основни фигури  също да са напуснали в знак на солидарност ..Не искат да играят по друг сценарий...
Пишат, че филм на КИ ще заеме мястото му...
Oгромен е интереса към филма...така е, не 3, а 30 % е рейтинга..Не насилието, а рейтингът ги изплаши...убедена съм....3 % е рейтинга на сапунка като ДиК...1. 5 % фенове на Къванч, 1,5 % фенове на Туба...проста математика...тия нямат фенове, филмът се гледа заради самия филм...90 % от публиката за пръв път чува тези имена, а режисьора така и не се разбра кой е...стилиста не го и споменавам... Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 00:40 от dafnе@

# 593
 Hug

Каквото има да стане, ще стане.....аз предпочитам да съм оптимистка Laughing
Дафне Hug, едва ли ще спрат сериала заради Туба или Къванч, нито пък заради насилие над лекарка и прочие глупости  Wink, вероятно има друга игра за надмощие на текущи сериали или пък вмъкване на по-доходоносни такива newsm78 А може и нарочно да ни тровят живота с мрачните новини, ще видим newsm78

Музикално клипче на рускините Peace bouquet

https://vk.com/dizimaniaya?w=wall-129463937_20264

# 594
Аз лично гледам заради филма, заради Ибрахим и заради прекрасната музика Heart

# 595
Здравейте, момичета Hug

Ето къде се гласува за нашето сериалче, което направих и аз....още сме на първо място Heart Eyes

https://www.gecce.com.tr/anket/yeni-baslayan-dizilerden-en-begendiginiz-hangisi-2

# 596
 ooooh! забравих да ви поздравя с любима песничка, нарочно избрах клип с текста Sunglasses

Limp Bizkit - Behind Blue Eyes

# 597
дали днес ще има фраг ? някой има ли инфо ?

# 598
Имаме си нов сценарист - тоя на Карагюла😂дано изкараме толкова серии😂

# 599
Имаме си нов сценарист - тоя на Карагюла😂дано изкараме толкова серии😂

Ауу, сериал, който много ме измъчи, чудесен Peace, но много тежък! И там обаче се смениха няколко сценаристи Joy Пък да вземе да дойде и режисьорът на "Черната роза" newsm10

А рускините събират пари за превод вече на 5-ти епизод Grinning
Скрит текст:
❗СБОР НА ПЕРЕВОД 4 И ОЗВУЧКУ 5 СЕРИИ:

Фрагман №2, за сега, йок.

Какво ли я чака сестричката на Ферхат newsm78

Общи условия

Активация на акаунт