Финансова зависимост и динамика в семейството

• 36 723
  • 373
  •   2
Отговори
# 225
Кога се уморих от работа? - След като започнах да страдам от нередовен и неспокоен сън Smile
Хахаххах, не те виждам честно тогава като имаш дете!ОХ'АМАН-също, ама нея в друг аспект-тя все ще реве, че парите не стигат за отглеждането му.

# 226
Леле, че хамериканско - млад и талантлив, стаж - йок, но както в приказките дошъл всевиждащият чужденец и с точното око на безупречен хед хънтър прозрял скрития талант. ГласувАл доверие и една торба парЕ. Иха. И аз искам така. Мене пък никой как не ме откри, пфууу

Така както си е отличен работодател обаче пропуснал да забележи колко много натоварва своето откритие в редиците си. Дотам, че откритието става и си тръгва, а врелият и кипял американски работодател внезапно се оказва, че не може да измисли достатъчно гъвкав вариант, за да запази безценното си откритие.
Вива!

# 227
Защо сега и по човека трябва да сипваме.. Аз смятам съм достатъчна . Simple Smile

И ето сега- ако стискаш зъби и си по-по-най- всички те харесват и ти казват "Браво!" и те дават за пример. Казват - е това е истинска жена - и работи , и учи , и психика има , и с по 2-3 деца се справя, и красива ,че и не рядко мъжа си издържа.

И да не е посмяла да каже ,че се уморява - тогава и за майка няма да я бива. Тц,тц,тц..

Живи и здрави да сме всички и всеки да си намери начина.

# 228
Защо сега и по човека трябва да сипваме.. Аз смятам съм достатъчна . Simple Smile

И ето сега- ако стискаш зъби и си по-по-най- всички те харесват и ти казват "Браво!" и те дават за пример. Казват - е това е истинска жена - и работи , и учи , и психика има , и с по 2-3 деца се справя, и красива ,че и не рядко мъжа си издържа.

И да не е посмяла да каже ,че се уморява - тогава и за майка няма да я бива. Тц,тц,тц..

Това могат да ти го казват хората, които истински те ценят и подкрепят, и без да си идеална. Що се отнася до другите хора, ако щеш вярвай, но обикновено тези най-перфектните най-малко ги хвалят, по-често им търсят кусури.

# 229
Прави ми постоянно лошо впечатление - "американец" като кажат много хора и все едно е два пъти обикновения човек и три пъти бизнесмен. Why that?

4h смени, какво е това, 6г. стаж... Аз работя от непълнолетен и ако има нещо, което ми е открило света - това е само многото работи през които съм минал, сякаш тези, които работят са се прецакали, горките, не виждаш ли, че висшето изчезва и всичко става сертификати и опит??? Как ще създадеш семейство ако се наложи да се изморяваш, как ще си щастлива в безотговорен свят и връзка, в която с теб или без теб, с изключение на секса, друга разлика няма да има, това не те ли унижава ми е интересно? Ние не търсим робини, а партньор, с който да има смисъл. How s that?

# 230

Това могат да ти го казват хората, които истински те ценят и подкрепят, и без да си идеална. Що се отнася до другите хора, ако щеш вярвай, но обикновено тези най-перфектните най-малко ги хвалят, по-често им търсят кусури.

Абсолютно, взе ми думите от устата! На силния няма нужда постоянно да му обясняваш колко е силен и има защо.

# 231
Прави ми постоянно лошо впечатление - "американец" като кажат много хора и все едно е два пъти обикновения човек и три пъти бизнесмен. Why that?

4h смени, какво е това, 6г. стаж... Аз работя от непълнолетен и ако има нещо, което ми е открило света - това е само многото работи през които съм минал, сякаш тези, които работят са се прецакали, горките, не виждаш ли, че висшето изчезва и всичко става сертификати и опит??? Как ще създадеш семейство ако се наложи да се изморяваш, как ще си щастлива в безотговорен свят и връзка, в която с теб или без теб, с изключение на секса, друга разлика няма да има, това не те ли унижава ми е интересно? Ние не търсим робини, а партньор, с който да има смисъл. How s that?

Не съм сигурна ,че разбрах въпросите ти.
Шефът ми си е обикновен човек, но и най-позитивният шеф ,който съм имала. И да - научи ме на много.
На 4 часа работя от много скоро (затова и започнах да се ровя тук) . Не съм си го позволявала преди това.
И съм все още управител ,защото новият управител се обучава.
Разбира се, че няма остана на същата позиция още дълго. Преди това споменах ,че искам деца.

Не смятам ,че повече видиш ли няма да се изморявам. Но защо да се чувствам виновна , дори ако е така?
Откога стана нормално мъжете да казват "Не си жена и партьор ,освен ако не работиш и печелиш ,колкото аз? "

# 232
ООо, както казахпо-горе, парите нямат значение като цел или съревнование. Както казах по-горе една жена със заплата 800лв или дали работи и колко часа не е по-малко красива или секси или умна или желан партньор от тази с 2-3000, важна е нагласата й към живота. Ако сделката е той ме гледа, а аз му..., това ще е с падеж, а след падежа ще трябва да си купя нова облигация. И като облигацията стане на 40-45 кой ще иска да я купи, не казвам нищо за жените на 40-45, супер са си, но за младите, които се лутат за принца на бял кон.

# 233

Не смятам ,че повече видиш ли няма да се изморявам. Но защо да се чувствам виновна , дори ако е така?
Откога стана нормално мъжете да казват "Не си жена и партьор ,освен ако не работиш и печелиш ,колкото аз? "

Никой не казва така, но и другата крайност - мъжа да се изгърбва от работа за двама, а жената да го чака фиризирана в еротична поза на дивана, 100% писва от един момент нататък.

# 234
  • гр.Пловдив
Никога не ме е издържал мъж.. Cry

Всичко каквото ми трябва и ми хареса си го купувам сама.

Бачкам от 20+ наравно с мъжете,в едната година майчинство в която бях взимах почти 800лв майчинство,наложи се да се върна заради ипотеката и затова,че имаме доста режийни разходи и само със заплатата на ММ нямаше да окрякаме..
Реално сметките ги плащаме 50/50,всеки си има карти и сметки и си разполага както намери за добре като гледа да изкара до заплата,никой на никого не дава и не иска отчет,нямаме такива общи бюджети и дрън-дрън. Пазарува се по собствено усмотрение и доуточняваме евентуално да няма дублажи..

Искрено и благородно завиждам на дамите,които имат щастието съвсем безвъзмездно да бъдат издържани от половинките си и да си ходят на работа за кеф и уплътнение на времето.

Не мога да отговоря на въпроса как бих се чувствала,ако ми се наложи да ме "гледат",защото просто не ми се е случвало до момента....за съжаление Weary

# 235
Sabinessska, никой не те напада или упреква за каквото и да било  Simple Smile Твое право е да избереш как да живееш и да правиш всичко необходимо, за да го постигнеш. Просто си твърде млада и надъхана и не можеш да се погледнеш отстрани, да видиш колко наивно изглежда всичко, което пишеш  Simple Smile
Не че нещо, но нито "кариерата" ти е кариера, нито умората - умора, нито "промяната" - чак толкова драстична  Laughing  Разбирам, че от твоята гледна точка, си извършила някакви чудеса, и това със сигурност са си твоите чудеса, особено ако си полагала усилия. Но патоса ти е в малко повече, затова е нормално хората да ти се смеят  Laughing

# 236
И съм все още управител ,защото новият управител се обучава.

Често го споменаваш това "управител". Горда си май, а? Wink
Има управители и управители. И вероятно доста от списващите тук го знаят. Не е интересно докато не стане ясно на какво, колко души управляваш, какви отговорности носиш и т.н. Хората са естествено податливи на слава. Обичат тежки фрази. Имам приятелка, която мреше да разправя, че мениджър. Менажираше техния офис, състоящ се от няколко женици, поработващи почасово след пенсия.
Пак ще ти намигна.  Wink

Замисли се над написаното от BirdsFlu. Всеки е минал през младежкия ентусиазъм когато си мислиш колко си силен, израснал, способен. Всеки.

# 237
Самият факт ,че хората се смеят на някого за личните му преживявания е достатъчен. Били тези преживявания чудеса или не. А доколко е нормално - няма да коментирам.

Като последен пост от мен ще отговоря кратко на въпроса на авторката - когато реших да намаля работното си време, любовта на партньора ми към не намаля , не се промени и не се видоизмени.

Може би след година ще реша ,че пак ми се работи по много и неуморно. Но тогава вече ще знам как е и от "другата страна".

# 238
Самият факт ,че хората се смеят на някого за личните му преживявания е достатъчен. Били тези преживявания чудеса или не. А доколко е нормално - няма да коментирам.

На патоса се смеят хората, на приповдигнатото говорене и големи думички, не на преживяванията  Laughing

# 239

Не. Просто се усмихват на младежкото му самохвалство. Нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт