VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 131
  • 4 256
  •   2
Отговори
# 1 995
Ще ме прощавате, ама жената до Христо не просто е по-възрастна от него, ами такава разлика в годините не е нормална за мен. Нито при по-възрастен мъж, нито при по-възрастна жена.
Ако през 2011г. / откогато е статията/ тя е била на 53г., то тогава сега е на 58г.
Ами жената на Христо е само с 4год. по-малка от Вальо Михов.
Е  Sick

# 1 996
Е, може да му е майка....както ББ понамекна Mr. Green айде, от него да мине...кака Laughing

Допълвам се...ако Ицето си е мислел, че влизайки в шоОто, няма да се разбере коя е жената до него, значи много се е излъгал, ама много. И сега мишкувайки и не говорейки за това, излиза, че му е болка/комплекс/проблем това нещо. Иначе що не разкаже за нея с високо вдигната глава, м?

# 1 997
Мари, така защитаваш Ирина, че започвам да се съмнявам дали не си брат й.  Joy
Дума не съм казала за Ирина днес. Като я насметете много, пак ще й ударя едно рамо. Аз съм домашният й котарак, който е хранен само с манатарки. Завиждайте!  Crazy

Страшен късмет, че не те е сготвила досега значи.   Laughing
Скрит текст:
бтв. Стрина Ирина не си пада по котки, а също и по всичко друго живо Mr. Green  - съмнявам се, че изобщо имат домашен любимец. 

# 1 998
Оф, много сте писали  bowuu

Исках да ги преместят в другата къща, ама не  Mr. Green

от ФБ Mr. Green

Скрит текст:

АХАХХААХХА

# 1 999
  • София
Дали има промо за днешмия епизод? Дали си заслужава да се гледа?

# 2 000

https://www.vbox7.com/play:4dca7b7a8f

ББ им взима очилата, чаршафите и тенджурите  Joy Joy

# 2 001
  • София

https://www.vbox7.com/play:4dca7b7a8f

ББ им взима очилата, чаршафите и тенджурите  Joy Joy

Благодаря! Току що мина като реклама по Нова.

# 2 002
  • София
Допълвам се...ако Ицето си е мислел, че влизайки в шоОто, няма да се разбере коя е жената до него, значи много се е излъгал, ама много.
коя е жената на Христо се знае от години съвсем официално. никаква драма няма.

# 2 003
  • out of space
Абе, а Жана беше ли при Гала вече?  Rolling Eyes

# 2 004
Абе, а Жана беше ли при Гала вече?  Rolling Eyes

За петък май я обявиха  newsm78

# 2 005
  • Испания
Да, в петък.

# 2 006
Хах пак Емануела е обрала негатива от провалената мисия. Защо ли не се изненадвам? Laughing

# 2 007
Да видим ще стигне ли до студиото и в какво състояние ще е  ooooh!

# 2 008
  • София

Изтупаха я, за да може ние тук да си начешим клавиатурките и пипълометрите да покажат това, което ракломодателят иска да види. А не зсщото е най- лошия човек на света. Лошите сме ние. Искаме сеир, кръв, мъка, като им плащат - хубавинко да се оклепат, да се пържат, да им видим ококорените очи, и най- лошото - като излязат - ДА ПРОЧЕТАТ тук и навсякъде колко са долни, мръсни и как ги мразим. Как ние трябва да вземем бърз кредит, а те изкараха едни мангизи. Как ние продаваме салам от сутрин до вечер, а те се фръцкат пред камерите. Как Ирина яла воловани, а на нас как ни засяда пържолата. Грозен начин едно тв предаване да накара масовия зрител да се види по- добър, красив, умен, толерантен и т.н.от нещастниците-участници. Ей така го виждам аз.
В България фрапиращо разделение между класи изобщо няма. Предаването е наречено Вип Брадър на шега и като уловка, кой от "виповете" ще се върже, че наистина е ВИП. Естествено, всички се вързват и си въобразяват, че са много специални. Ние им се смеем, защото тях ги излъчват по телевизията като средноразреден сериал, сниман например от Тоонев.
Ние изобщо не искаме кръв и сеири, ти нали не си въобръзяваш, че си гладиатор, който всеки момент ще съсекат по средата на Колизеума?
Повечето от така наречените  випове изкарват по-малко пари от много от посетителите в бг мама.
Следователно, тук не става въпрос, колко ние мразим богатите, защото са богати, а ние сме бедни и затова ще ги направим на мармалад.
Не!
Тук става въпрос за едни хора като нас, които за пари се правят на маймуни и ние им се смеем, развеселени от това, че те, влезлите с претенции за много важни, накрая ще излязат и ще хлъцнат в ефир: всичко е монтаж!
То ние това си го знаем и още повече се развеселяваме, предвкусвайки следващите ходове.
Не се напъвай много заради тези в къщата, защото те, поне 90% от тях, пет пари не дават за това, че се излагат. Ще си излязат и след няколко месеца ще са забравили собствените си жалки истории в къщата. Защото са абсолютни пердета, малко ще се поизтръскат от калта на публичното презрение и ще си станат отново чисто нови.

Пак с всяка твоя дума съм съгласна, Барбарела!

# 2 009
Допълвам се...ако Ицето си е мислел, че влизайки в шоОто, няма да се разбере коя е жената до него, значи много се е излъгал, ама много.
коя е жената на Христо се знае от години съвсем официално. никаква драма няма.

Ами нито Христо знаех до сега, какво остава за жената до него.
Съгласи се, че с влизането му във формата, доста по-широк кръг от хора ще се поразрови да види

Общи условия

Активация на акаунт