VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 147
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 980
Руслан Трифонов: Не знам какво сте завършила в НАТФИС но явно е нещо от рода "КУКЛА НА КОНЦИ" в тази си роля бяхте много добра,а ако желаете да продължавате да живеете безхарактерно и всеки да ви дърпа на сам на там никога няма да останете безработна,винаги ще има хора на които ще им вършете страхотна работа.Щом и след излизането си не сте разбрала защо ви изгониха и като каква всъщност ви видяха хората,проблема определено е във вашият телевизор....

# 1 981
За хората, които нямат ФБ и не го ползват , бихте ли копирали, моля? Благодаря.

Лара с някакви емоджита му е отговорила, не ми отварят на компа.

# 1 982
Ама Ристьо не играе гей, а братчедът на гея. 
Всъщност играе вуйчото за да сме най-точни Laughing
Какви са тези приказки, че актьорите ги е срам да играят във филми на гей тематика? Точно обратното е, особено в холивуд. Леонардо Дикаприо, Робърт Де Ниро, Том Ханкс, Ръсел Кроу, Мат Деймън, Майкъл Дъглас, Джим Кери, Шон Пен, Антонио Бандерас и още куп други са изиграли гей роли.

# 1 983
Преслава няма скандален имидж...смисъл пишат какво ли не за нея, но не съм видяла да обсъжда личния си живот, да потвърждава или отхвърля нещо писано....
Около връзката ѝ с Бирмата се шумеше и имаше някоя обща снимка, но той не е възрастен, че да е толкова фрапиращо...
Та общо взето не афишира с кого е, залага на песни и участия.
Вероятно се съгласила да участва с условието да не говорят за личния ѝ живот...ББ от своя страна, за да не излезе чак толкова скучна и да оправдае хонорара си, реши да ни пробутва любовната история с Гъмов.
Докато Емануела е почти противоположност на Преслава. Тя обяснява почти всичко, което ѝ се случва в личния живот, мъжете, децата, апартамента си показа в Черешката. Та нищо чудно повечето хора да знаят с кого е била, за кого се е омъжвала, колко деца има, отколкото текстовете на песните ѝ.
Но тя пък на пук на всичко писано, оплюването на песните ѝ се показва съвсем нормална и готина жена.

# 1 984
Благодаря  Heart Eyes

# 1 985

Донякъде го разбирам Хицата. Може би е посъветван да пази поведение, да се пази от сценки и халтури, които биха навредили на сериозното му реноме/ако има такова/. Да следва сериозна линия на поведение, която да отговаря на образа му, граден в професията.
Но. -Когато влизаш в един такъв формат трябва да мислиш.
 Мисли бе меен :Р  Мисли на какво се съгласяваш, не влизаш в Европейският парламент да му се не види, а в сеирджийско шоО. Га подписва хонорара не рИва.

Тъй амчи...амаха Crossing Arms

Joy

# 1 986
  • по пътя
Спомням си едно участие на Емануела в Папараци при Патрашкова, е няма такова излагане, то са едни подробности за личния живот, то са едни простотии, тогава много лошо впечатление ми направи. При нея проблемът идва от големите претенции, които обаче няма на какво да стъпят, толкова й е потенциала и това е, но тя се мисли за нещо повече.

# 1 987
Видях статията дадена за Христо и жена му...не я прочетох цялата, но ми направи впечатление, че тогава Христо е бил на 35год и са от 12години заедно...сега е на 41...
Та ме навежда на мисълта, че ако е искал да бъде с някоя по - хубава, по - млада вероятно е щял да бъде...да си с някого толкова години, значи все пак има любов, разбирателство помежду им...
Определено ми е странна разликата им от 20години и то в нейна полза.

# 1 988
Добър разбор сте направили....точно това ще се окаже-Христо се мръщи на отредената му от ББ роля, точно защото се намеква за по-възрастната от него жена, с която живее....ей, брадъре, брадъре, на всеки един от участниците му бръкна.....в душата Mr. Green

# 1 989
На някои и на друго място, да...Laughing

# 1 990
За хората, които нямат ФБ и не го ползват , бихте ли копирали, моля? Благодаря.

Lara Zlatareva
2 часа ·
Irina Tencheva❤ С ТЕБ СЪМ! "Щеше ли да ти се разсърди?", "Ти щеше ли да й се разсърдиш...?" -Сигурно! И пак щяхме да се смеем, и пак щях да те обичам!!! ❤

# 1 991
Не искам да се превръщам в адвокат на Емануела ,но изобщо не съм съгласна,че е с големи претенции и че се мислиза нещо повече
В интерес на истината си мислех че е  такава ,но тя ме изненава.Не се срамува и не крие това което прави ,не се прави на света вода,не я е срам да си признае когато не знае нещо и да попита .Открита е и пряма.А и не е чак толкова тъпа колкото на останалите им се иска

# 1 992
 Joy
Стокхолмски синдром.

# 1 993
Определено, ако си актьор не би трябвало да ти пука толкова много с какъв партньор играеш, и то в такова шоу. Ми покажи, че въпреки това (Емануела), си готин пич и забавен.
Едва ли за толкова време не е чувал какви ли не неща за връзката си и за жената до него, ми приеми го със самоирония, покажи че не ти пука другите какво говорят и мислят!
Прави се на ощипана булка с това поведение.
Но, ще видим довечера какво толкова го е щипнало  Sick

# 1 994
от ФБ Mr. Green

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт