VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 679
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 225
И Ванката_данчо hahaha

# 226
Мари,  ти сериозно ли? /отговарям ти в стил Емануела/. :35
Хайде приеми,  че всички в тази тема завиждат на Света Ирина/виж, не я обиждам/ и спри да се напъваш да ни налагаш твоята гледна точка. Всеки има очи и разум да прецени и да си каже мнението. Теб някой да те убеждава в нещо? Хората си пишат каквото им е направило впечатление.

# 227
Абе Мари,не ме кефи Ирина бе. Не ме кефи. Не виждам що трябва да се пъна да я харесам или да я оправдая.
Не..ме..ке..фи..
Споко бе, и аз не съм фен. Просто не ме кефи да съм сред цунами от кофти думи по неин адрес и си го казвам.

Момичета, колко души казаха, че имат сходни характери с нейния? Не успях да го проследя в анкетата?

Аз почвам да си мисля, че Рени ще спечели. Не знам. Звездите ми го говорят.

Бижу, съгласна съм с всяка дума. Но ние не знаем, не сме били там. Можем само да предполагаме.

# 228
Вече имам надмощие над дистанционното, да видим докога ще изтрая да гледам, темата обаче ще си я следя.

# 229
  • София
Вече имам надмощие над дистанционното, да видим докога ще изтрая да гледам, темата обаче ще си я следя.

При вас кой превари - той завари ли е. Laughing

# 230
Нещо такова. Joy

# 231
Бижу, съгласна съм с всяка дума. Но ние не знаем, не сме били там. Можем само да предполагаме.
Да предполагаме кое?!
Разведе ли се Иван, за да се събере с Ирина, която беше колежка и приятелка на Вихра? Да. Е, в леглото им няма нужда да се пъхаме. Stop
Оплю ли Иван Вихра в не знам си колко предавания? Да. Е, такъв мъж не ми го хвали... Stop
Какво да предполагам? Че Вихра, щото и е много скъпа приятелка Ирина, ѝ е казала: бе на ти моя Иван, ти си такава добра жена, такава невероятна майка, такава домакиня оправна, такава кариера на ПР и водеща си изградила, само тоя мъж съвършен ти липсва, да си завършена. Ето - давам ти го, бъдете щастливи.
Такива предположения са налудничави... Очевидно е какво стана. И на фона на всичкия цирк, който спретнаха, тази жена се прави на бяла и добра, мила и човечна. Как пък не! Това дразни хората.

# 232
Аз па 10 мин. преди началото видях промото за днес... Ирина как грубо се напъва на Емануела. Някой, ако ми държи такъв тон може да ми кипне сериозно.

# 233
Абе Мари,не ме кефи Ирина бе. Не ме кефи. Не виждам що трябва да се пъна да я харесам или да я оправдая.
Не..ме..ке..фи..

Недей.  Тя май си намери отговора -  неумението на средностатистическите майки да приемат руси амбиции.   Wink

# 234
Не разбирам защо трябва да се обяснявате/ме като ученички, че харесвате/ме или не някого. И това май се върти за трети път...

# 235
  • Испания
Миналия понеделник Кънчев излъга, че Евгени Минчев липсва поради ангажименти в Англия, но ще бъде на следващия лайф /т. е. в петък/. В петък го нямаше. Да видим днес.

Не харесвам Евгени. За мен той е простак, който иска да мине за изтънчена ВИП персона, но ми хареса това, че единствен каза няколко думи, които бяха истина, за Тенчева.

Да видим днес дали ще се появи.

# 236
Не разбирам защо трябва да се обяснявате/ме като ученички, че харесвате/ме или не някого. И това май се върти за трети път...
Не се обяснявам, а обяснявам Peace , защото просто има хора, които не искат да разберат защо. И ей затова.

# 237
На линия е Лордът.

# 238
Eвгениииииии е тууук  Party Party  Laughing

# 239
  • Испания

Да.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт