VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 653
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 210
  • Испания

Трудно ми е да си представя, че е изобщо някаква роднина на тая фина и страхотна жена, Анахид.

И на мен. Струва ми се, че нищо не е взела от роднините по бащина линия /или поне тези, които са известни/. Като видях снимки и видео с майка ѝ от 15-ти септември, намерих отговор на въпроса: на кого прилича.  Confused

# 211
Аз виждам прилика между Деси и Анахид, особено когато я дават отблизо в изповедалнята. Но не притежава женствеността, която едно време правеше красотата на нейната баба да изпъква. Казвам едно време, защото скоро не съм я виждала.

# 212
  • somewhere near the sea
Аз не разбрах ще има ли номинации. В промо ми си чу Ирина да пита Емануела дали е доволна, че се е разбило ядрото им.
Наистина не очаквах тая Иваница да е толкова лицемерна. Беше сигурна, че Миглена ще излезе и реши да се покаже колко е великодушна. Веднага след това се осра.

# 213
  • Испания
Десислава, явно, през последните години е погрозняла.

На тази снимка е симпатична. Сега нищо не ми харесва в нея.

Десислава "в цялата ѝ прелест":

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 18:32 от smileys

# 214
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema--vip-brother-2016/breme … si-coneva-6060484
Пригответе се довечера ние зрителите  номинираме в феисбука на биг брадър това означава ще Злобарина Тенчева-Ирина е номинирана от зрителите и получава инфаркт. Laughing Laughing Laughing Joy hahaha

# 215
  • Испания
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema--vip-brother-2016/breme … si-coneva-6060484
Пригответе се довечера ние зрителите  номинираме в феисбука на биг брадър това означава ще Злобарина Тенчева-Ирина е номинирана от зрителите и получава инфаркт. Laughing Laughing Laughing Joy hahaha

Златино, защо ни пренебрегна тази година?  Wink

# 216
  • София
Във фейсбук не важи.Не го приема брадъра.

# 217
Тази Деси Цонева, освен дъщаря на баща си, с какво друго е вип? Водеща на какво е? За първи път чух за съществуването и в Черешката на тортата, и то случайно, загледах се в едно от ястията как го правят.След това, ровейки се за рецепта разбрах коя е. Визитката и е само шока от смъртта на баща и и нищо повече. ooooh! Tired Thinking
Освен дъщеря на баща си е внучка на баба си и дядо си. По рождение е вип  Joy

Трудно ми е да си представя, че е изобщо някаква роднина на тая фина и страхотна жена, Анахид.

Предполагам изпитваш същите трудности, каквито изпитва Кралицата на ВБ с Чарлз... Wink

# 218
Десетки, да не са и стотици, пъти беше обяснено тук защо и с какво дразни поведението на Ирина, и пак има недоразбрали Rolling Eyes
Не че трябва всички да са на едно мнение, но недоумявам защо постоянно се пита защо не се харесва Ирина. Ами да се чете какво се пише, белкем се вдене за какво иде реч Peace
Тета, ама и ти упорито се правиш, че не разбираш същината на въпроса ми - с множеството си негативни черти и, да речем, крехките позитивни (майка е все пак, иска да работи, иска да постига и да се представя добре) Ирина наистина ли ти бърка в здравето? Т.е. наистина ли имаш нужда да се облекчиш ментално като избоботиш змии и жаби по неин адрес? Не ти точно, хайде да кажа - ние. Има ли начин да повдигнем вежди неодобрително и да си помислим нещо окуражително като - млада е още, ще се научи? Или няма? Трябва да има с тонове помия по нея, ясно е. Както писах преди - онзи изрод, дето си заколи и свари детето в Гърция, е пощаден в пъти повече пред Ирина. Значи има нещо друго, нещо, с което тя бърка в здравето на средностатистическата майка. Съревнованието ли, неумението ни да приемаме русите амбиции ли (освен във фолка, там ги боготворим, ама те се състезават само със сексапил, а ние ги мачкаме откъм готвене, майчинство, дзен), що ли? Тя ли ще ни казва на нас кой е по-по-най? И ние ядем бонбонки тик-так, нали? Ех, ех...
(не успявам всичко да изчета, съжалявам, че връщам темата)
Тайна, само 2 седмици още и разваляме седянката. Сори.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 19:24 от Маpи

# 219
Ирина се показва в предавания и ситуации, които предполагат да бъде обсъждана. И ние това правим. В подходящата за целта тема.
Изродът в Гърция е криминален случай, с който се занимават съответните органи и в никакъв случай настоящата тема.

# 220

Били са приятелки, дори Вихра е поканила тази змия в предаването, и за благодарност "приятелката" и и се изс.а на главата. . толкова за тази долна маймуна. Пък нека си я величаят нейните клакьорки  Stop

Aз явно съм чел, ама не съм разбрал. Често ми се случва - глупав съм. hahaha
Може ли поименно да бъдат изброени "клакьорките" на Ирина. Тук в темата видях потребители, които не харесваме Миглена, ултраси на Ирина не видях. Ама нали съм глупав...
И понеже става дума за имена... Ванка, ти ли си, бе... ?  Joy
Боже, в темната мъгла на всеобщото неодобрение не можем да се познаем, бе, Ванка!  Joy

# 221
Значи има нещо друго, нещо, с което тя бърка в здравето на средностатистическата майка. Съревнованието ли, неумението ни да приемаме русите амбиции ли (освен във фолка, там ги боготворим, ама те се състезават само със сексапил, а ние ги мачкаме откъм готвене, майчинство, дзен), що ли? Тя ли ще ни казва на нас кой е по-по-най? И ние ядем бонбонки тик-так, нали? Ех, ех...
(не успявам всичко да изчета, съжалявам, че връщам темата)
Ми няколко пъти се каза, ти пак не разбрала...
Никога това общество няма да прости на една жена, която се е правила на приятелка на друга с идеята да и отмъкне мъжа с извинението, че на сърцето не може да се заповяда. Сега схвана ли? Каквото и да прави Ирина, сянката на тази постъпка и мръсотията, която великия мъж, който си струваше отмъкването, изля после по адрес на бившата си жена под давлението на новата, е непростимо.
Виж че сума ти жени обясняват как за тях няма значение, че нямат подпис и живеят на семейни начала, че бракът е отживелица, а тук половината коментари по адрес на Ирина са за това, че няма брак с Иван, а не ще да си го признае в прав текст и увърта - в чужбина било, оброк имали, халки носят, ама... брак нямат дефакто. Т.е. обществото говори едно, а дълбоко в себе си мисли друго и никой не може да ме убеди в обратното.
Така и тоя либерализъм по отношение на жени, които постъпват по този начин. Ми не, това е една от най-долните постъпки и това е - прошка няма. Хората не прощават такива неща. Свестната жена или мъж, няма да отмъкнат мъжа или съответно жената на приятел, ако ще да са последните на света, защото приятелството е свято, а жени и мъже бол. Който погази тая святост, не ми го хвали. Ей затова е всичко, пък дано вече ви стане ясно!

# 222
Абе Мари,не ме кефи Ирина бе. Не ме кефи. Не виждам що трябва да се пъна да я харесам или да я оправдая.
Не..ме..ке..фи..

# 223
Благодаря за новата тема!
Роро и Ирина бих номинирала - ще  се раздадат максимално. Simple Smile
Тия вътре, предполагам, ще номинират Миглена, Емануаела, Рени и Борислав / евентуално /.

# 224

Били са приятелки, дори Вихра е поканила тази змия в предаването, и за благодарност "приятелката" и и се изс.а на главата. . толкова за тази долна маймуна. Пък нека си я величаят нейните клакьорки  Stop

Aз явно съм чел, ама не съм разбрал. Често ми се случва - глупав съм. hahaha
Може ли поименно да бъдат изброени "клакьорките" на Ирина. Тук в темата видях потребители, които не харесваме Миглена, ултраси на Ирина не видях. Ама нали съм глупав...
И понеже става дума за имена... Ванка, ти ли си, бе... ?  Joy

Ох, не мога, още се хиля.
Ти ли си бе, вика. Joy Joy

В темата освен Мари, не знам да има някой друг да харесва Ирина или?
Което няма абсолютно никакво значение, всеки има право да харесва или не дадена персона, като сам си създаде мнение за нея, в случая от телевизионно предаване.
Но да си призная само като видя ника на съфорумката и отминавам без да чета, то е все едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт