VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 483
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 195
Ми Надя не дава никакъв материал да се обсъжда нещо друго, освен мъжете, с които е била

# 196
Ей, много ме е яд, че www.vbox7.com не се отваря от чужбина, винаги нещо интересно коментирате от тези неизлъчени кадри  smile3515

Бих помолила да резюмирате клипчетата, който качвате в бъдеще bouquet

# 197
  • Испания
Надето я споменават основно по повод мъжете, с които е била.

А за какво друго да я споменават?

# 198
Как излизат от къщата хора, когато са били повечето седмици с минимален бюджет? Тази седмица от испанския ББ беше изгонен един мъж. Снощи по време на традиционния неделен дебат каза, че е отслабнал 12 кг.  Flutter
Ми да дойде в нашия, за нула време ще си възвърне изгубеното тегло, че и клиент на д-р Емилова може да стане после.

# 199
  • Бургас
Мисията дали ще е успешна според вас? По мои спомени трябваше зрителите да гласуват.
Според мен Ирина се издъни и не би трябвало да е успешна, ама знам ли ...

# 200
  • Испания

Как е възможно пИрфектната Тенчева да се издъни?  Joy

Как излизат от къщата хора, когато са били повечето седмици с минимален бюджет? Тази седмица от испанския ББ беше изгонен един мъж. Снощи по време на традиционния неделен дебат каза, че е отслабнал 12 кг.  Flutter
Ми да дойде в нашия, за нула време ще си възвърне изгубеното тегло, че и клиент на д-р Емилова може да стане после.

Права си.  bouquet

# 201
Ей, много ме е яд, че www.vbox7.com не се отваря от чужбина, винаги нещо интересно коментирате от тези неизлъчени кадри  smile3515

Бих помолила да резюмирате клипчетата, който качвате в бъдеще bouquet

Ако ти отваря нова плей, заповядай.
http://nova.bg/vipbrother/videos/view/2016/10/24/3031/%D1%80%D0% … 0%B5%D0%BD%D0%B0/

Ако не, вместо резюме, ето ти мп3  Laughing
Картинката е, Роро и Миглена като папагал, пред камерата на ББ.
Физиономиите на Миглена са безценни де  Mr. Green
http://mboxmp3.com/u/%D0%A0%D0%BE%D1%80%D0%BE%20%D1%83%D1%87%D0% … 5%D0%BD%D0%B0.mp3

# 202
Тази Деси Цонева, освен дъщаря на баща си, с какво друго е вип? Водеща на какво е? За първи път чух за съществуването и в Черешката на тортата, и то случайно, загледах се в едно от ястията как го правят.След това, ровейки се за рецепта разбрах коя е. Визитката и е само шока от смъртта на баща и и нищо повече. ooooh! Tired Thinking

# 203
O, да, много е зле Танев - Гала обявява, че ще видим реклами, другите мълчат, а Танев се изцепва след нея "ни в клин, ни в ръкав" - "Жана Дебелана"... Sick Sick Sick
Ааа, и той е такъв, каквито сме и ние. Той - Жана Дебелана, ние - Урини, Деса ххх, Роро ххх, Ути ххх и т.н. Защо ние да можем, а той да не може? Щото той е в ефир с лицето си ли? Или щото ние сме анонимни по мрежите?  newsm78

# 204
  • София
Тази Деси Цонева, освен дъщаря на баща си, с какво друго е вип? Водеща на какво е? За първи път чух за съществуването и в Черешката на тортата, и то случайно, загледах се в едно от ястията как го правят.След това, ровейки се за рецепта разбрах коя е. Визитката и е само шока от смъртта на баща и и нищо повече. ooooh! Tired Thinking
Освен дъщеря на баща си е внучка на баба си и дядо си. По рождение е вип  Joy

# 205
ОК, Анахид прочетох, допускам значи Анахид Тачева. Но-пак не ми е ясно с какво е вип, какво предаване води?

# 206
Мисията дали ще е успешна според вас? По мои спомени трябваше зрителите да гласуват.

Аз още когато излъчиха мисията писах ,че според мен трябва да е неуспешна ,защото първо не трябваше никой да разбере и второ защото Емануела и помагаше ,а мисиите бяха индивидуални.
Ирина не се справи.Явно сама не може да направи нищо трябва и марионетка да и свърши всяка една работа

# 207
Момичета като гледам Нова на живо през Google Chrome ми забива и засича. През Internet Explorer изобщо не ми тръгва. Пише, че не се поддържа формата... Къде е проблема? Какво да направя, че да тръгне?

# 208
  • София
O, да, много е зле Танев - Гала обявява, че ще видим реклами, другите мълчат, а Танев се изцепва след нея "ни в клин, ни в ръкав" - "Жана Дебелана"... Sick Sick Sick
Ааа, и той е такъв, каквито сме и ние. Той - Жана Дебелана, ние - Урини, Деса ххх, Роро ххх, Ути ххх и т.н. Защо ние да можем, а той да не може? Щото той е в ефир с лицето си ли? Или щото ние сме анонимни по мрежите?  newsm78
Не ти ли омръзва да си вечната контра?И аз преди бях така, кефеха ме ядосаните реакции, но беше до един момент, после ми писна. newsm78

# 209
Освен дъщеря на баща си е внучка на баба си и дядо си. По рождение е вип  Joy

Трудно ми е да си представя, че е изобщо някаква роднина на тая фина и страхотна жена, Анахид.

Общи условия

Активация на акаунт